Secondary Adv

Lavdari DOORS

 

Përshkrimi

Lavdari Doors është themeluar që para 20 vitesh. Lavdari është fabrikë për përpunimin e drurit dhe prodhimin e dyerve të drurit, mdf, tamburato të brendshme etj. Nisur nga një eksperiencë e gjatë, kompania është bërë një nga shoqëritë më të njohura në Shqipëri. Lavdari Doors është e specializuar në prodhimin me kualitet të lartë të dyerve të brendshme të drurit, tregtimin e lëndës së parë për dyer dhe prodhim i mobiljeve për arredimin e cdo ambjenti si: Apartamente, Vila, Zyra, Dyqane, Hotele etj. Linja jonë e prodhimit përfshin një gamë të gjerë modelesh, ngjyrash, dimensionesh në prodhimin e dyerve të drurit.

Çfarë ofron

Lavdari Doors është pranë jush që prej 20 vitesh në treg me fabrikën e prodhimit në Berat  dhe showroom në Tiranë. Kompania u jep rëndësinë klientëve të saj sepse ata janë prioriteti ynë. Fokusi ynë është i prirur drejt derës së drurit, por duke mos anashkaluar dyert gjysëm të gatshme dhe kasat e drurit për marangozet. Lavdari Doors Lider në fushën e kasave të drurit, një ndër të parët në Shqipëri që furnizojnë marangozët dhe punishtet e drurit me shumicë dhe pakicë, ristela druri për dyer me shumicë dhe pakicë për punishtet e drurit.

 

Ne ofrjmë prodhime në seri, punojmë me projekte, me hotele, me vila, apartamente, institucione, zyra etj. 

 

Lavdari Doors ofron:

- Dyer të brendshme druri; 

- Dyer të jashtme druri;

- Dyer druri dhe me sistem rreshqitjeje skorevole, me rreshqitje;

- Dyer druri me hyrje me kartë;

- Vetrata druri dhe dritare

- Kasa druri të drejta, të harkuara, me rimeso druri, pvc dhe mdf;

 

Cilësia dhe detajet janë objektivi ynë!

Shërbime

Punime per shkalle druri per apartamente dhe vila
Punime per shkalle druri per apartamente dhe vila
Punime shkallesh druri
Punime shkallesh druri
Dritare me kornize druri me xham
Dritare me kornize druri me xham
Dyer druri dy kraheshe
Dyer druri dy kraheshe
Dyer druri me rreshqitje
Dyer druri me rreshqitje
Dyer druri me sistem rreshqites brenda ne mur
Dyer druri me sistem rreshqites brenda ne mur
Dyer druri me veshje me rimeso
Dyer druri me veshje me rimeso
Dyer druri me xham
Dyer druri me xham
Dyer druri te punuara ne pantograf
Dyer druri te punuara ne pantograf
Dyer MDF 2 kanatshe
Dyer MDF 2 kanatshe
Dyer me kornize druri dhe xham
Dyer me kornize druri dhe xham
Dyer me kornize druri
Dyer me kornize druri
Dyer te lyera me boje RAL
Dyer te lyera me boje RAL
Furnizim me dyer druri ne objekt
Furnizim me dyer druri ne objekt
Porta druri me korniza dekorative
Porta druri me korniza dekorative
Porta te jashtme druri
Porta te jashtme druri
Porta te medha me kornize druri dhe xham
Porta te medha me kornize druri dhe xham
Porte druri dhe xhami me kasa te harkuara
Porte druri dhe xhami me kasa te harkuara
Prodhim dyer druri sipas projektit
Prodhim dyer druri sipas projektit
Prodhim mobiljesh per apartament
Prodhim mobiljesh per apartament
Prodhim portash gjysme te gatshme
Prodhim portash gjysme te gatshme
Kase druri e sheshte per shitje
Kase druri e sheshte per shitje
Kase harkore e veshur me rimeso
Kase harkore e veshur me rimeso
Kase me mds per veshje dere
Kase me mds per veshje dere
Kase druri me veshje pvc per marangoz
Kase druri me veshje pvc per marangoz
Kuzhina druri moderne per apartamente
Kuzhina druri moderne per apartamente
Mobilim i shtepise sipas projektit
Mobilim i shtepise sipas projektit
Mobilim tualeti
Mobilim tualeti
Moblim total per dhome femijesh
Moblim total per dhome femijesh
Soxhorno me xham
Soxhorno me xham

Punë të kryera

Hotel Luani
Hotel Luani
Rolling Hills
Rolling Hills
Universiteti UFO Berat
Universiteti UFO Berat
Universiteti UFO Fier
Universiteti UFO Fier
Grand White City
Grand White City
Luani-A Hotel
Luani-A Hotel
KESH
KESH
Arredim total apartamenti
Arredim total apartamenti
Portik hotel
Portik hotel
Dere druri me dizajn
Dere druri me dizajn
Dere druri me pasqyre
Dere druri me pasqyre
Dere e njejte me siperfaqen e murit
Dere e njejte me siperfaqen e murit
Dere me punim druri dhe xhami te zi
Dere me punim druri dhe xhami te zi
Dyer per hotel
Dyer per hotel