Secondary Adv

Karrige Pogradeci

 

Përshkrimi

Karrige Pogradeci është një fabrike prodhuese në Pogradec, e cila ju ofron dizajnet më të mira të tavolinave dhe karrigeve per lokale, bare, restorante. Ne prodhojme cdo produkt sipas kërkesës tuaj duke u kujdesuar për një arredim sa më bashkëkohor për ambjentet që ju dispononi. Gjithcka që ne prodhojmë vjen me cilësinë më maksimale tek ju, sepse ne mundohemi të fitojmë besim e cdo klienti duke dashur që marrëdhënia jonë të vazhdojë gjatë me ta. Karriget dhe tavolinat realizohen me materiale druri dhe metali për të përmbushur kombinimet më të bukura për trendet e fundit në mobilimin e ambjenteve tuaja. Pjesë e shërbimeve tona ndaj jush është dhe transporti brenda dhe jashtë vendit për porositë tuaja, pasi ne realizojmë dhe eksport për Kosovën, Maqedoninë, Greqinë, Kroacinë, etj. 

 

Çfarë ofron

Karrige Pogradeci fillimisht ka prodhuar artikuj të thjeshtë metalikë, si: karrige e tavolina. Më pas kompania ka zgjeruar aktivitetin e saj dhe me reparte të tjera në zdrukthtatri per realizimin e një game më të gjerë produktesh si:
- Karrige dhe tavolina bari;
- Karrige dhe tavolina verande;
- Karrige dhe tavolina zyre;
- Kolltuqe & Divane;
- Pupa;
- Stola;
- Karrige dhe tavolina shkolle;
- Arredime totale me komplete karrigesh dhe tavolinash;
- Transport për porosi brenda dhe jashte vendit;
- Kompletim të restoranteve me mobilje me porosi.
 

Shërbime

Arredim bari dhe restoranti sipas projektit te arkitektit
Arredim bari dhe restoranti sipas projektit te arkitektit
Arredim lokali me kolltuqe, karrige
Arredim lokali me kolltuqe, karrige
Eksport karrige kolltuqe per Kosove, Maqedoni, Kroaci, Greqi
Eksport karrige kolltuqe per Kosove, Maqedoni, Kroaci, Greqi
Fabrike karrigesh per lokale, restorante, bare, hotele etj
Fabrike karrigesh per lokale, restorante, bare, hotele etj
Fabrike per prodhimin e karrigeve dhe tavolinave
Fabrike per prodhimin e karrigeve dhe tavolinave
Fabrike prodhimi per mobilje lokalesh, baresh, restorantesh
Fabrike prodhimi per mobilje lokalesh, baresh, restorantesh
Furnizim me karrige dhe tavolina restoranti
Furnizim me karrige dhe tavolina restoranti
Karrige dhe banga per shkolla
Karrige dhe banga per shkolla
Karrige dhe tavolina rezistente ndaj lageshtires
Karrige dhe tavolina rezistente ndaj lageshtires
Karrige druri, metalike, cope
Karrige druri, metalike, cope
Karrige tavolina me dizajn, forma dhe ngjyra te ndryshme
Karrige tavolina me dizajn, forma dhe ngjyra te ndryshme
Kolltuqe, tavolina, karrige per bare dhe restorante
Kolltuqe, tavolina, karrige per bare dhe restorante
Komplete tavolina dhe karrige per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Komplete tavolina dhe karrige per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Kompletim me karrige dhe tavolina per bare
Kompletim me karrige dhe tavolina per bare
Kompletim me karrige dhe tavolina per lokale
Kompletim me karrige dhe tavolina per lokale
Mobilim total me karrige, tavolina per bare dhe restorante
Mobilim total me karrige, tavolina per bare dhe restorante
Prodhim karrigesh per ambjente te jashtme
Prodhim karrigesh per ambjente te jashtme
Prodhim karrigesh per lokale
Prodhim karrigesh per lokale
Prodhim ne seri per karrige me strukture metalike
Prodhim ne seri per karrige me strukture metalike
Stola te larte per bare
Stola te larte per bare

Punë të kryera

Astir
Astir
Bon Vivant
Bon Vivant
Capricio bar
Capricio bar
Chic Bar
Chic Bar
Cityl lounge
Cityl lounge
Fancy
Fancy
Fly Durres
Fly Durres
Koko
Koko
Log in Bar
Log in Bar
Milky Tirana
Milky Tirana
Moskat
Moskat
Mulliri vjeter
Mulliri vjeter
Oslo
Oslo
Ostro caffe
Ostro caffe
Paris Bar
Paris Bar
People
People
Rozafa Sea Food
Rozafa Sea Food
Shtepia e Akullores
Shtepia e Akullores
Sophie caffe
Sophie caffe
Stockholm
Stockholm
Nona Restaurant
Nona Restaurant
Bar Oriol
Bar Oriol
Bohem Lounge
Bohem Lounge
Observator Tirana
Observator Tirana
Yogurteria
Yogurteria
Arredim restoranti
Arredim restoranti
Arredim sallon bukurie ne Mal te ZI
Arredim sallon bukurie ne Mal te ZI
LUX BAR
LUX BAR
Richmond Hotel
Richmond Hotel
Shkolla Ernest Koliqi
Shkolla Ernest Koliqi