Secondary Adv

Top Tekstil

 

Përshkrimi

Top Tekstil ofron shitje me shumice dhe pakice te pelhurave per tapiceri dhe aksesoreve te ndryshem per tapiceri, me eksperiencen e saj shumvjecare ju ofrojme cilesi, cmime shume te arsyeshme dhe shumllojshmeri dizejnosh dhe ngjyrash. Arsyet perse duhet te na zgjidhni ne jane te shumta dhe mund te permendim, dizenjo te reja, testime laboratorike te plota bazuar ne standartet europiane, performance dhe cilesi e larte, sherbim profesional dhe te dedikuar , teknologjia me e larte europiane ne te gjitha fazat e prodhimit. Shumellojshmeria e pelhurave ben qe tju pershtaten te gjitha shijeve te konsumatoreve.

Çfarë ofron

Tek Top Tekstil do te gjeni llojet e copave si puplina, sintetike, fanellate, dok, astar, akllas, damask, kadife, lekur, inkelit etj. Gjithashtu ofrojme dhe aksesore inoksi dhe te kromuar per divane, tavolina, kolltuqe etj. Top Tekstil ofron te gjithe lenden e pare per punimin dhe veshjen e tapicerise per karrige, divane, kolltuqe e cila mund te shitet me shumice dhe pakice etj.

Shërbime

Aksesore te kromuar per divane, kolltuqe, mobilje
Aksesore te kromuar per divane, kolltuqe, mobilje
Dyqan shitjesh tekstile me shmice dhe pakice
Dyqan shitjesh tekstile me shmice dhe pakice
Eksport tekstilesh ne Kosove
Eksport tekstilesh ne Kosove
Furnizim me shumice dhe pakice me tekstile per tapiceri kolltuqesh
Furnizim me shumice dhe pakice me tekstile per tapiceri kolltuqesh
Lende e pare per prodhim kolltuqesh kendesh
Lende e pare per prodhim kolltuqesh kendesh
Llastiqe, penj, zinxhire per kolltuqe
Llastiqe, penj, zinxhire per kolltuqe
Mekanizma dhe grafeta per mobileri
Mekanizma dhe grafeta per mobileri
Metrazhe per mobileri
Metrazhe per mobileri
Pelhura damaska, kadife, lekure, inkelit
Pelhura damaska, kadife, lekure, inkelit
Pelhura fanellate, dok, astar, akllas
Pelhura fanellate, dok, astar, akllas
Tekstile per divane, kolltuqe, karrige
Tekstile per divane, kolltuqe, karrige
Tekstile per mobilje
Tekstile per mobilje
Tekstile per tapiceri dhe mobileri
Tekstile per tapiceri dhe mobileri
Tregti pelhurash ne Shqiperi
Tregti pelhurash ne Shqiperi
Vatina per mbushje dyshekesh
Vatina per mbushje dyshekesh

Ekspozita