Secondary Adv

ALFA Design Studio Sh.p.k

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ALFA Design Studio Sh.p.k E themeluar  në  vitin 2009,  vjen  tashmë me eksperiencë disa vjecare në projektimin e objekteve civile si (banimi dhe shërbimi), objekteve industriale  të tipit (magazina e kapanone) dhe objekteve të infrastrukturës (rrugë, vepra arti). Tipet e strukturave më të aplikuara  janë: strukturë celiku dhe b/a. ALFA Design Studio Sh.p.k ofron shërbime të ndryshme nga projektimi deri tek realizimi në detajet e fundit. ALFA Design Studio Sh.p.k ofron Projektim dhe Zbatim të objekteve civile dhe industriale me konstruksion celiku dhe B/Arme.

Çfarë ofron

ALFA Design Studio ofron një gamë shumë të gjerë shërbimesh si :
- Mbikqyrje profesionale e projektit të ndertimit, ndjekje punimesh sipas projektit.
- Ndërtim dhe revidim.
- Aplikim per leje zhvillimi për ndertime.
- Projektim: godina biznesesh, hotelesh, komplekseve turistike, rezidenciale, interior design, arredim urban  e gjelberim,  objekte sportive, salla sporti, ambjente rekreative, interiori për zyra, dyqane, apartamente.
- Studio për asistencë dhe konsulencë në projekte ndërtimi, studio projektimi për kapanone industrial.
- Vlerësim I raporteve mjedisore.
- Konsulence inxhinierike.
- Konsulence ligjore per leje zhvillimore.
- Planifikim dhe projektim urban
- Projekte Arkitektonike
- Projekte Konstruksioni
- Projekte Mekanike
- Projekte Elektrike
- Projekte Interieri
- Rilevime topografike

Shërbime

Bashkepunim me sipermares, pronare dhe kontraktore
Bashkepunim me sipermares, pronare dhe kontraktore
Mbikqyrje profesionale e projektit te ndertimit
Mbikqyrje profesionale e projektit te ndertimit
Ndertim dhe revizion
Ndertim dhe revizion
Ndjekje dhe Supervizim punimesh ndertimi
Ndjekje dhe Supervizim punimesh ndertimi
Ndjekje punimesh sipas projektit
Ndjekje punimesh sipas projektit
Nxjerrje leje zhvillimi per ndertime
Nxjerrje leje zhvillimi per ndertime
Projektim dhe dizenjim i hapsirave te jashtme
Projektim dhe dizenjim i hapsirave te jashtme
Projektim dhe ndjekje punimesh per kapanone industriale me konstruksion
Projektim dhe ndjekje punimesh per kapanone industriale me konstruksion
Projektim hotelesh
Projektim hotelesh
Projektim i godinave te biznesit
Projektim i godinave te biznesit
Konsulence inxhinierike per ndertim
Konsulence inxhinierike per ndertim
Projektim interior design
Projektim interior design
Projektim interiori per zyra, dyqane, apartamente
Projektim interiori per zyra, dyqane, apartamente
Projektim konstruksioni metalik
Projektim konstruksioni metalik
Projektim objektesh industriale
Projektim objektesh industriale
Projektim per arredim urban dhe Gjelberim
Projektim per arredim urban dhe Gjelberim
Projektim per hoteleri
Projektim per hoteleri
Projektim per objekte sportive, salla sporti, ambjente rekreative
Projektim per objekte sportive, salla sporti, ambjente rekreative
Projektime arkitektonike
Projektime arkitektonike
Studio arkitekture per konstruksione metalike
Studio arkitekture per konstruksione metalike
Studio per asistence dhe konsulence ne projekte ndertimi
Studio per asistence dhe konsulence ne projekte ndertimi
Studio per ndjekje punimesh ne cdo faze ndertimore
Studio per ndjekje punimesh ne cdo faze ndertimore
Studio projektimi per kapanone industriale
Studio projektimi per kapanone industriale
Studio projektimi per konstruksione metalike per kapanon
Studio projektimi per konstruksione metalike per kapanon
Vleresim i raporteve mjedisore
Vleresim i raporteve mjedisore

Punë të kryera

Empire Beache Resort
Empire Beache Resort
Goga Basket Durres
Goga Basket Durres
Projektim kapanoni prodhimi, Fier
Projektim kapanoni prodhimi, Fier
Projektim kapanoni industrial per Emante shpk
Projektim kapanoni industrial per Emante shpk
Projektim kapanoni me vinc ure, Vore
Projektim kapanoni me vinc ure, Vore
Projektim kapanoni per pulari, Shkoder
Projektim kapanoni per pulari, Shkoder
Projektim kompleks magazinash, Elbasan
Projektim kompleks magazinash, Elbasan
Projektim magazine dhe dhome frigoriferike, Divjake
Projektim magazine dhe dhome frigoriferike, Divjake
Projektim per salle per evente
Projektim per salle per evente
Projektim struktura celiku, kapanon, Elbasan
Projektim struktura celiku, kapanon, Elbasan
Projektim strukture celiku, Vore
Projektim strukture celiku, Vore
Projektim shtese me strukture celiku, Shkolla Ibrahim Kodra, Durres
Projektim shtese me strukture celiku, Shkolla Ibrahim Kodra, Durres
Projektim verande lokali, Durres
Projektim verande lokali, Durres
Projektim vile banimi, Durres
Projektim vile banimi, Durres
Rregullim fasade me shtese konstruksion metalik, Kodra e Diellit
Rregullim fasade me shtese konstruksion metalik, Kodra e Diellit
Strukture celiku per kapanon, Lushnje
Strukture celiku per kapanon, Lushnje
Alta Academy
Alta Academy
Dhermi, Vlore
Dhermi, Vlore
Godine terminali, Arjani Travel, Fier
Godine terminali, Arjani Travel, Fier
Kapanon industrial dhe Zyra, Durres
Kapanon industrial dhe Zyra, Durres
Kapanoni Crystal, Durres
Kapanoni Crystal, Durres
Magazine me 2 seksione, Divjake
Magazine me 2 seksione, Divjake
Palestra e shkolles se mesme, Bashkia Divjake
Palestra e shkolles se mesme, Bashkia Divjake
Projektim Hoteli, Borsh Sarande
Projektim Hoteli, Borsh Sarande
Dhermi Vlore Albania
Dhermi Vlore Albania
Fabrike ne Elbasan
Fabrike ne Elbasan
Godine banimi dhe sherbimesh 7 kate
Godine banimi dhe sherbimesh 7 kate
Godine industriale, Roland Glass
Godine industriale, Roland Glass