Secondary Adv

BANER TOOLS

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Baner Tools është një kompani udhëheqëse e inovative në prerjen e zgjidhjeve për të gjitha aplikacionet e materialeve të përbëra nga një bazë paneli, druri dhe jo druri. Me mbi 30 vjet eksperiencë ndërkombëtare në prodhimin e punimeve të cilesisë së lartë, ekipi i “Baner Tools” mund të ndihmojë në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e mjeteve të përkryera, për të arritur rezultatet maksimale. Me një rrjet shperndarës të zhvilluar dhe ndërkombëtar dhe me një kapacitet të madh prodhimi, “Baner Tools” është në gjendje të ofrojë njëkohesisht zgjidhje të mjeteve standarde dhe të përshtatura, për të gjitha llojet e makinave, me çmim konkurrues.

 

Përfitimet e punës me Baner Tools:

•    Mjete me cilësi të lartë, të shoqëruara me dokumentacion teknik të detajuar;
•    Konsulencë profesionale që varion nga makineritë tradicionale në ato CNC;
•    Raport i shkëlqyer çmim/performancë;
•    Zbritje dhe zgjidhje të personalizuara për blerjen e sasive të mëdha;
•    Dërgesa të shpejta dhe efikase;
•    Transport i garantuar në ditën e nesërme, për artikujt në magazinë;
•    Maksimumi 10 ditë pune për module të posaçme;
•    Maksimumi 15 ditë pune për grupet komplekse të moduleve;
•    Mundësi zgjedhjeje mes më shumë se 300 objekteve të kataloguara dhe standarde;
•    Trajnim për të përmirësuar efikasitetin e sigurisë dhe mirëmbajtjen e moduleve;Për një preventiv paraprak falas, ose për këshilla  lidhur me nevojat e kompanisë suaj, ju lutemi na kontaktoni përmes emailit në: info@banertools.com .

•    Ekipi jone expert dhe i kualifikuar per modulet përkatëse, mund t'ju ndihmojë të dizenjoni, të zhvilloni dhe të prodhoni mjetet e përkryera për të arritur rezultatet maksimale.

•    Të gjitha projektet tona shoqërohen me dokumentacion të detajuar teknik.

•    Ekip shumë i aftë dhe profesional për mbështetjen e klientëve  që ofron mbështetje të shkëlqyera para, gjatë dhe pas marrëveshjes.

•    Trajnimi dhe përgatitja e konsumatorit për mirëmbajtje, efikasitet dhe siguri më të mirë të moduleve.

•    Çmime shumë konkurruese me zbritje bazuar në vëllimet shtesë.

Çfarë ofron

•    Module per Perpunimin Drurit SPECIALE Komponente te tjera
Module per perpunimin e Drurit, Melamin ,MDFe Komponente te tjera  te te gjitha Llojeve qe i realizojme sipas kerkesave dhe modeleve te klientit.

 

•    Disqe dhe Paradisqe Diamanti
Disqe dhe Paradisqe diamanti per .te gjitha llojet e Makinerive (Tradicionale dhe te Sezionatriceve te Precizionit).

 

•    Disqe dhe Paradisqe me Vidio (HWM)
Disqe dhe Paradisqe me Vidio per te gjitha llojet e Makinerive (Tradicionale dhe te Sezionatriceve te Precizionit).

 

•    Retifikator me Brisqe diamanti
Retifikator me Brisqe diamanti per te gjitha llojet e makinave  Bordatrici.

 

•    Pjese ndrimi Per Makinat a Bordadriceve Brisqe (HWM)
Pjese ndrimi Per Makinat a Bordadriceve per te gjitha komponente e makines Brisqe (HWM).

•    Freza Diamanti
Freza Diamanti  per makine bordatrici.

 

•    Set Frezash Diamanti per Pantografimin e Dyerve dhe te Kapakeve te Guzhinave
Sett Frezash Diamanti per Pantografimin e Dyerve dhe Kapakeve te Guzhinave me profile te ndyshme per materiele Drurit dhe MDF.

 

•    Freza elicoidali Diamanti
Freza Elicoidali Diamanti per Shpime,.Frezime, dhe Prerje Nesting te Spesoreve te ndryshme te Melaminit dhe MDF.

 

•    Freza elicoidale me vidio HWM
Freza Elicoidali me Vidio HWM me vjaske dhe pa vjaska per Shpime ,Frezime  dhe Prerje te Spesoreve te ndryshme te Drurit Melaminit dhe MDF.

 

•    Freza elicoidale me vidio HWM 
Freza Elicoidali me Vidio HWM pa vjaska per Frezime  dhe punime te ndryshme ne Pantografet me 5 Akse per te gjitha llojet e materiale te  ndryshme: Druri,Melaminit dhe MDF.

 

•    Freza me vidio per  alumin dhe Alukobond
Freza me vidio per shpime dhe prerje materile alumini dhe Alukobond te ndyshme..

 

•    Punte Shpimi me HW
Punte shpimi per te gjitha llojet e Foratriceve (Tradicionale dhe Kontroll Numerik (CNC)me te gjitha mizurat e shpimimit per  materiale te ndryshme: Dru, Melamin, MDF.Module Frezash per perpunimit e Trarëve  - Makina tradizionale dhe CNC
Module Frezash per perpunimit e Karrigeve  - Makina tradizionale dhe CNC
Module Frezash per perpunimit e Dritareve  - Makina tradizionale dhe CNC
Module Frezash per perpunimit e Antineve kapaket e guxhinave   - Makina  CNC
Module Frezash per perpunimit e Dyerve  - Makina tradizionale dhe CNC
Module Frezash per perpunimit e Shkallëve  - Makina tradizionale dhe CNC
Module Frezash per perpunime tradicionale - Makina tradizionale dhe CNC

Shërbime

Disqe per paradisqe diamanti me vidio per te gjitha llojet e makinerive
Disqe per paradisqe diamanti me vidio per te gjitha llojet e makinerive
Freza Elicoidali diamanti per shpime, frezime, prerje nesting te spesoreve per melamin
Freza Elicoidali diamanti per shpime, frezime, prerje nesting te spesoreve per melamin
Pjese ndrrimi per te gjitha komponentet e makinerive
Pjese ndrrimi per te gjitha komponentet e makinerive
Module speciale per perpunimi  e drurit
Module speciale per perpunimi e drurit
Module makinerish per perpunim materiali melamin dhe MDF
Module makinerish per perpunim materiali melamin dhe MDF
Disqe per paradisqe diamanti per sezionatrice dhe makineri tradicionale
Disqe per paradisqe diamanti per sezionatrice dhe makineri tradicionale
Freza diamanti per makineri bordatrice
Freza diamanti per makineri bordatrice
Freza elicoidale me vjaske dhe pa vjaske me vidio HWM
Freza elicoidale me vjaske dhe pa vjaske me vidio HWM
Freza me vidio per prerje alumini dhe alukobondi
Freza me vidio per prerje alumini dhe alukobondi
Pjese konsumi per makineri prodhimi dhe perpunimi
Pjese konsumi per makineri prodhimi dhe perpunimi
Punte shpimi me hv per te gjitha llojet e foratriceve
Punte shpimi me hv per te gjitha llojet e foratriceve
Punte shpimi per makineri  me kontroll numerik
Punte shpimi per makineri me kontroll numerik
Retifikator me brisqe diamanti per bordatrice
Retifikator me brisqe diamanti per bordatrice
Set frezash diamanti per pantografim dyersh dhe kapakeve te guzhinave
Set frezash diamanti per pantografim dyersh dhe kapakeve te guzhinave

Katalogu

Katalog BANER TOOLS

Video