Secondary Adv

Dajana Light

 

Përshkrimi

Dajana Light është krijuar në vitin 2005 dhe vjen në tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh. Prodhimi dhe dizajnimi i një ndricuesi të cilësisë së lartë është rezultat i pasionit, mjeshtërisë, përkujdesjes dhe ekperiencës sonë. Linja jonë drejtohet nga teknikë të përsosur, dizenjatorë të diplomuar të cilët bëjnë kombinimin e përmasave me ambjentet dhe ngjyrat sipas preferencave tuaja. Tek ne arkitektet skicojnë dhe fantazitë tuaja i bëjnë më të prekshme. Linja jonë është bashkëkohore në modën e ndricimit duke filluar me shandanët, stili modern dhe deri në ekstrem. Përkushtohemi që klienti në produktet tona të gjejë  cilësi, bukuri dhe garanci të gërshetuara në një.

Çfarë ofron

Dajana Light ofron shumëllojshmëri produktesh ndricimi si:
-Modele ndricuesish  me porosi për ambjente të ndryshme  (zyra, shtëpi, bare,hotele,restorante).
-Prodhim ndricuesish sipas skicimit të arkitektit,  porosisë, dhe  kërkesave tuaja.
-Ndricues të punuar me dorë ( artizanale) , të  personalizuara.
-Abazhurë të varur për bare, restorante,hotele, ambjente  të ndryshme sipas porosive tuaja.
-Abazhurë  të projektuar me skicim dhe arkitekt.  
-Ndricues të formave dhe përmasave  të  ndryshme.

Shërbime

Prodhim ndricuesish sipas skicimit (projektit) te arkitektit
Prodhim ndricuesish sipas skicimit (projektit) te arkitektit
Abazhura te varur  me skicim
Abazhura te varur me skicim
Skicim ndricuesish me arkitekt
Skicim ndricuesish me arkitekt
Punime artizanale ndricuesash
Punime artizanale ndricuesash
Ndricuesa te skicuar me arkitekt
Ndricuesa te skicuar me arkitekt
Ndricuesa te punuar me dore
Ndricuesa te punuar me dore
Ndicuesa te punuar me dore sipas porosise se klientit
Ndicuesa te punuar me dore sipas porosise se klientit
Prodhim ndricuesa te personalizuar
Prodhim ndricuesa te personalizuar
Ndricuesa per dhoma hoteli sipas porosise
Ndricuesa per dhoma hoteli sipas porosise
Ndricuesa me porosi per ambjente te ndryshme
Ndricuesa me porosi per ambjente te ndryshme
Prodhim ndricuesa handmade ne shqiperi
Prodhim ndricuesa handmade ne shqiperi
Arredim vilash me ndricues artizanal
Arredim vilash me ndricues artizanal
Abazhura te varur per bare restorante
Abazhura te varur per bare restorante
Abazhura te projektuara me arkitekt
Abazhura te projektuara me arkitekt
Abazhure dhe ndricuesa te punuar zbatuar sipas projektit
Abazhure dhe ndricuesa te punuar zbatuar sipas projektit
Spote ndricimi led
Spote ndricimi led
Panele led ndricimi
Panele led ndricimi
Ndricuesa mural led
Ndricuesa mural led
Ndricuesa antik
Ndricuesa antik
Ndricues  te jashtem tokesor dhe mural
Ndricues te jashtem tokesor dhe mural
Ndricuesa per ambiente zyrash
Ndricuesa per ambiente zyrash

Punë të kryera

Bar Pizzeri Mateo
Bar Pizzeri Mateo
Vila Brais
Vila Brais
Splendid restorant
Splendid restorant
Sphinx Durres
Sphinx Durres
Sandy Hotel
Sandy Hotel
Pub ne Tirane
Pub ne Tirane
Pub caffe
Pub caffe
Hotel Arvi Durres
Hotel Arvi Durres
Helious Bakery
Helious Bakery
Harmonia Hotel Restorant
Harmonia Hotel Restorant
Grand Gala Elbasan
Grand Gala Elbasan
Ceco Bar Restorant
Ceco Bar Restorant
Caffe +
Caffe +
Montim ndricuesish ne Prishtine
Montim ndricuesish ne Prishtine
Ndricmi i dhomave Vila verde
Ndricmi i dhomave Vila verde
Ndricimi i Gloria Palace
Ndricimi i Gloria Palace
Abazhure Light Dajana, Ambjent restorant peshku
Abazhure Light Dajana, Ambjent restorant peshku
Aroma Caffe, Tirane
Aroma Caffe, Tirane
Ndricues ne ambient me siperfaqje te madhe
Ndricues ne ambient me siperfaqje te madhe
Ndricim ne ambiente te brendshme vilash
Ndricim ne ambiente te brendshme vilash
Marquess Resto-Caffe, Durres
Marquess Resto-Caffe, Durres
Kreperi, Durres
Kreperi, Durres
Instalim ndricues te jashtem per dyqan
Instalim ndricues te jashtem per dyqan
Ndricues ne vile private
Ndricues ne vile private