Secondary Adv

ALVISO STUDIO

 

Përshkrimi

ALVISO SHPK është një kompani projektimi e cilia operon në tregun Shqiptar për një periudhë mbi 10 vjecare. Aktiviteti i saj është i shtrirë në tregun e projektimeve dhe ndertimeve në Shqiperi. ALVISO SHPK aktualisht ka në faza të ndryshme një numër të konsiderueshëm objektesh, të cilat i gjejmë në fazë projekt ideje, projekt zbatimi, në porces leje ndërtimi, në process ndërtimi, në process kolaudimi si dhe mjaft objekte të perfunduara dhe operative.

 

Veprimtaria e saj përfshihet në një larmishmëri sipërmarrjesh kryesisht në fushën e projektimit, asistences dhe zbatimit e shpërndare thuajse në të gjithë vendin tonë. Shoqeria ofron standarde mjaft të larta në projektim, kjo falë profesionisteve tanë si dhe një numër mjaf i lartë bashkëpuntorësh si arkitektë, skluptorë, inxhinier, designer.  Shoqeria drejtohet dhe menaxhohet nga profesionist, ku falë  dashurisë për profesionin, pasionin dhe kreativitetin prodhojmë projekte mjaft cilësore të zgjidhura teknikisht me përsosmeri.

AL_Viso Studio, me eksperiencën e nevojshme në fushën e projektimit arkitektonik dhe dizajnit të brendshëm,ofron një shërbim profesional duke ndërthurur funksionalitetin, stilin, estetiken, formen me teknologjinë e fjalës së fundit në ndërtimtari dhe arkitekturë.

 

AL_VISO Studio ka realizuar projekte të ndryshme eksterieri dhe interieri,si dhe restaurime e adaptime të ndërtesave ekzistuese. Ne ofrojmë projektime të tipologjive të ndryshme të objekteve,si: Bar/Restorante, (Lokale), Vila, Apartamente, Objekte banimi, Zyra, Hotele, Objekte social-kulturore-sportive, Objekte tregtare dhe shërbimi, Objekte industriale.

Çfarë ofron

PROJEKTIM NE ARKITEKTURE
-    Intreior / Exterior për të gjithë gamën e ndertimeve 

-    Plane të detajuara Vendore (pdv)

-    Projektim Arkitekturor për objekte banimi – objekte industrial – objekte – turistike – objekte komerciale

-    Projektim objekte sportive – qendra tregetarere – qendra komerciale – qendra social-kulturore – objekte kulti – objekte arsimore – objekte spitalore – terminale – vepra arti
-    Projektim peizazhi, sistemim siperfaqe të gjelberta, lulishte e parqe.

 

PROJKTE INXHINIERIKE
-    Projekte konstruktive objekte civile  - industriale – turistike – prej betona/arme; strukturë metalike; konstruksione druri

-    Projekte të Furnizimit me ujë, instalie hidrosanitare, kolektor shkarkimi 

-    Projekte Elektrike, rrjete lektrike, sisteme telefonisë, citofonisë, fonie, internet sistemet e alarmit, sistemet e detektimit të zjarrit, sisteme të automatizimit në industri dhe ndertesa, sisteme komplekse të telekomunikacionit

-    Projekte Mekanike, impiante ngritesë dhe transportuese (ashensorë, shkalle levizese), sisteme të furnizimit me gaz, sisteme kondicionimi

 

KONSULENCE LIGJORE NE NDERTIM
1.    Konsulencë ligjore në ndertim  

2.    Leje të nevojshme të lidhura me lejen e ndërtimit si Leje Mjedisore, etj. 

3.    Konsulencë ligjore për dokumentacionin e nevojshem për aplikimet në sistemin e-lejet 

4.   Aplikimet si dhe ndjekjen e procedurave për të gjitha kategorite e lejeve të ndertimit në sistemin online e-albania (e-lejet) si vijon:

-    Leje Zhvillimi
-    Leje për shtyrjen e afatit të lejes së ndertimit 

-    Deklaratë paraprake për kryerje punimesh 

-    Leje për ndryshimin e funksionit 

-    Certifikatë Perdorimi 

-    Leje ndërtimi për ndertimi te ri, me siperfaqe me të madhe se 250 m2

-    Leje ndërtimi për prishje ndërtimi ekzistues 

-    Leje ndertimi për shtesë në ndërtim ekzistues, me siperfaqe me të madhe se 250 m2

-    Leje për ndryshimin e subjektit zhvillues 

-    Leje ndërtimi për rikonstruksion pa ndryshim funksioni 

-    Leje për ndryshimin e projektit gjatë ndërtimit 

-    Njoftim për fillimin e punimeve 

-    Njoftim për raportin e mbikqyrjes 

-    Njoftim për ndryshimin e subjektit zbatues 

-    Leje ndërtimi për rikonstruksion me ndryshim funksioni 

-    Leje ndërtimi për ndertim të ri, me siperfaqe deri ne 250 m2 

-    Leje ndërtimi për shtesë në ndërtim ekzistues, me siperfaqe deri ne 250 m2 

-    Njoftim për raportin e kolaudimit 

-    Leje insfrastrukture
-    Leje ndërtimi për ndertim te ri, me siperfaqe me te madhe se 250 m2 e pershpejtuar

-    Leje ndërtimi për rikonstruksion pa ndryshim funksioni e përshpejtuar

-    Leje ndërtimi për rikonstruksion me ndryshim funksioni e përshpejtuar

-    Leje ndërtimi për ndërtim te ri, me siperfaqe deri ne 250 m2 e përshpejtuar 

-    Leje ndërtimi per shtesë në ndërtim ekzistues, me siperfaqe deri ne 250 m2 e përshpejtuar 

 

Shërbime

Interior per dhoma gjumi matrimoniale
Interior per dhoma gjumi matrimoniale
Projekt arredimi per beach bare
Projekt arredimi per beach bare
Projekt arredimi per hotele
Projekt arredimi per hotele
Projekt arredimi per resorte
Projekt arredimi per resorte
Projekte arredimi per apartamente
Projekte arredimi per apartamente
Projekte interier dhe exterier per hotele
Projekte interier dhe exterier per hotele
Projekte per arredim interior shtepie
Projekte per arredim interior shtepie
Projekte per arredim lokalesh, baresh, restorantesh
Projekte per arredim lokalesh, baresh, restorantesh
Projekte per arredim total apartamenti
Projekte per arredim total apartamenti
Projektim exterior dhe interior per godina banimi
Projektim exterior dhe interior per godina banimi
Projektim hapsirash rekreative, pishina etj
Projektim hapsirash rekreative, pishina etj
Projektim interior dhe eksterior per vila
Projektim interior dhe eksterior per vila
Projektim interior per zyre
Projektim interior per zyre
Projektim objekte banimi
Projektim objekte banimi
Projektim objekte polifunksionale
Projektim objekte polifunksionale
Projektim per arredim lokale, bare, restorante
Projektim per arredim lokale, bare, restorante
Projektim per shtepi pushimi
Projektim per shtepi pushimi
Projektim total per vila banimi
Projektim total per vila banimi
Projektim vilash dhe shtepish private
Projektim vilash dhe shtepish private
Projektim, Dizenjim per bare, lokale, restorante
Projektim, Dizenjim per bare, lokale, restorante
Projektim, Dizenjim per lokale verore
Projektim, Dizenjim per lokale verore
Projektime arredime per salla konferencash
Projektime arredime per salla konferencash
Sistemime te jashtme, Arredime urbane
Sistemime te jashtme, Arredime urbane
Studio projektimi per lokale, bare, restorante
Studio projektimi per lokale, bare, restorante
Projekt arredimi per dhome gjumi femijesh
Projekt arredimi per dhome gjumi femijesh

Punë të kryera

Objekt Polifunksional
Objekt Polifunksional
Exterior per godine banimi
Exterior per godine banimi
Sistemim
Sistemim
Restaurim fasade Dy Vila
Restaurim fasade Dy Vila
Render Nate 22
Render Nate 22
Projekt per Objekt banimi
Projekt per Objekt banimi
Projektim Vila
Projektim Vila
Projektim per restaurim hoteli
Projektim per restaurim hoteli
Projektim per objekt banimi
Projektim per objekt banimi
Projektim per eksterior objekt banimi
Projektim per eksterior objekt banimi
Projektim Exterior per Resort
Projektim Exterior per Resort
Projektim exterior per Objekt banimi
Projektim exterior per Objekt banimi
Projektim Exterior per lokal veror
Projektim Exterior per lokal veror
Projektim exterior per vile
Projektim exterior per vile
Projektim exterior per objekt banimi
Projektim exterior per objekt banimi
Projektim Exterior per Hotel
Projektim Exterior per Hotel
Projektim Exterior per Beach Bar
Projektim Exterior per Beach Bar
Projekt restaurimi fasade shtepie
Projekt restaurimi fasade shtepie
Projekt per Pista verore
Projekt per Pista verore
Projekt per Objekt banimi
Projekt per Objekt banimi
Projekt Exterior per restaurim hoteli
Projekt Exterior per restaurim hoteli
Projekt Exterior per Hotel
Projekt Exterior per Hotel
Maminas
Maminas
Interier apartament ne Itali
Interier apartament ne Itali
Hotel interior dhomat, recepsioni, restoranti
Hotel interior dhomat, recepsioni, restoranti
Interior vile Sallon, Dhomat e gjumit, Kuzhina
Interior vile Sallon, Dhomat e gjumit, Kuzhina
Interior vile Dhomat, Dhoma matrimoniale, Sallon, Studio
Interior vile Dhomat, Dhoma matrimoniale, Sallon, Studio
Interior per bar restorant
Interior per bar restorant
Interior shtepi private Komplet
Interior shtepi private Komplet
Interior Hotel Komplet
Interior Hotel Komplet
Interior Hotel Dhomat, Salla e konferencave, Zyra
Interior Hotel Dhomat, Salla e konferencave, Zyra
Interior Hotel Dhomat, Holli, Korridore, Suita
Interior Hotel Dhomat, Holli, Korridore, Suita
Interior Hotel Dhomat e shteses, Jacuzzi, Pishina, Recepsioni
Interior Hotel Dhomat e shteses, Jacuzzi, Pishina, Recepsioni
Interior Hotel Bari, Dhomat, Holli, Ashensori, Restoranti, Sala konferencave, Tualetet
Interior Hotel Bari, Dhomat, Holli, Ashensori, Restoranti, Sala konferencave, Tualetet
Interior Bar Veror
Interior Bar Veror
Interior Apartament ne Tirane
Interior Apartament ne Tirane
Dhome Jacuzzi, Hoteli Rafaelo
Dhome Jacuzzi, Hoteli Rafaelo
Hotel ne Shengjin, Lezhe
Hotel ne Shengjin, Lezhe
Projekt arredimi per klinike dentare
Projekt arredimi per klinike dentare
Projektim exterior  dhe interior hoteli
Projektim exterior dhe interior hoteli
Restorant Londer Kursal
Restorant Londer Kursal
Shisha lounge, Hotel Klajdi
Shisha lounge, Hotel Klajdi
Projektim exterior per hotel
Projektim exterior per hotel
Projektim ambient pishine
Projektim ambient pishine
Projekt per vile banimi
Projekt per vile banimi
Projekt arredimi per dhome ndenje
Projekt arredimi per dhome ndenje
Projek exteriori per fshat turistike
Projek exteriori per fshat turistike
Lufthansa Industry Solutions
Lufthansa Industry Solutions
Interior per ndertese biznesi
Interior per ndertese biznesi
Expert Physiotherapy
Expert Physiotherapy
Projekt arredimi per bar-restorant
Projekt arredimi per bar-restorant

Projekti Lufthansa

Video