Secondary Adv

ALESIO 2014 shpk

 

Përshkrimi

Kompania “Alesio 2014” shpk është themeluar në 8 maj vitit 2014 në Tiranë. Kjo kompani u krijua me një synim dhe mesazh të qartë për të përmbushur kërkesat e tregut  në  fushen  e ndërtimit,  duke patur si bazë themeli “CILESINE E NDERTIMIT”.

 

Ajo është një kompani private e specializuar në degë të ndryshme të fushës së ndërtimit, ku përfshihen ndërtime rrugesh, ndërtim objektesh civile , prodhim dhe shitje inertesh, prodhim dhe shitje betoni dhe asfalti. Kapacieteti I mjeteve bashkëkohore është avantazhi I kompanisë tonë. Disponimi I makinerive të rënda  të  viteve të fundit ka bere që kjo kompani të përmbushe cdo projekt në kohë record duke repesktuar  specifikimet e kerkuara në projekt  Aseti kryesor I kësaj kompanie është stafi teknik , I cili ka implementuar eksperiencën e tij në kompani. Ekipi I specializuar I Inxhinierëve dhe teknikëve ka bëre të mundur zgjidhjen  e cdo problemaktike pa tejkaluar limitet e projekteve.

Kompania “Alesio 2014” Shpk do t’ju shërbejë klientëve të saj, si një partner i besueshëm, duke ofruar ndershmëri, seriozitet dhe profesionalizëm. Ne i sigurojmë klientët tanë që do të  përmbushim nevojat e tyre me eficensën maksimale.

Çfarë ofron

ALESIO 2014 shpk është një kompani private e specializuar në degë të ndryshme të fushës së ndërtimit, ku përfshihen:

-Ndërtime rrugësh

-Ndërtim objektesh civile

-Prodhim dhe shitje inertesh

-Prodhim dhe shitje betoni

-Prodhim dhe shitje asfalti

-Punime infrastrukture, asfaltim, riveshje, shtresa rrugore stabilizant, binder, zhavor, cakull, asfaltobeton

-Punime germime, ngjeshje dheu, mbushje

Kapacieteti I mjeteve bashkëkohore është avantazhi I kompanisë tonë. Disponimi I makinerive të rënda  të   viteve të fundit ka bëre që kjo kompani të përmbushe cdo projekt në kohë rekord duke repesktuar  specifikimet e kerkuara në projekt  Aseti kryesor I kësaj kompanie është stafi teknik , I cili ka implementuar eksperiencën e tij në kompani.

Shërbime

Ndertim dhe asfaltim rrugesh
Ndertim dhe asfaltim rrugesh
Germim dheu me eskavator dhe transportim
Germim dheu me eskavator dhe transportim
Germime dhe mbushje per ndertim fabrikash
Germime dhe mbushje per ndertim fabrikash
Furnizim me beton te markave te ndryshme
Furnizim me beton te markave te ndryshme
Frezim  rrugësh
Frezim rrugësh
Prodhim cakulli
Prodhim cakulli
Asfaltim per bazamente te depozitave te naftes
Asfaltim per bazamente te depozitave te naftes
Asfaltim i rrugeve rurale
Asfaltim i rrugeve rurale
Shtrim rrugesh me asfalt
Shtrim rrugesh me asfalt
Sistemime te jashtme, Arredime, Gjelberim, Shtrim me pllaka trotuari
Sistemime te jashtme, Arredime, Gjelberim, Shtrim me pllaka trotuari
Sistemim dhe asfaltim rrugesh
Sistemim dhe asfaltim rrugesh
Riveshje asfalti
Riveshje asfalti
Riparime asfaltesh rrugore
Riparime asfaltesh rrugore
Rikualifikim urban, Sistemime
Rikualifikim urban, Sistemime
Rikonstruksion rrugesh
Rikonstruksion rrugesh
Rikonstruksion objektesh shteterore
Rikonstruksion objektesh shteterore
Rikonstruksion i plote per shkolla
Rikonstruksion i plote per shkolla
Rikonstruksion godinash
Rikonstruksion godinash
Ndertime civile
Ndertime civile
Ndertim pallatesh
Ndertim pallatesh
Furnizim, transport inerte, rere, granil te gjitha dimensioneve
Furnizim, transport inerte, rere, granil te gjitha dimensioneve
Ndertim fasade sistem kapot
Ndertim fasade sistem kapot
Ndertim fasade per pallate
Ndertim fasade per pallate
Lende e pare per prodhim cimento
Lende e pare per prodhim cimento
Furnizim me asfalt
Furnizim me asfalt

Punë të kryera

Ndertimi I kompleksit Garden Residence Turdiu
Ndertimi I kompleksit Garden Residence Turdiu
Asfaltimin e bazamenteve te depozitave te naftes Porto Romano Durres
Asfaltimin e bazamenteve te depozitave te naftes Porto Romano Durres
Sistemim dhe Asfaltim i hyrjes DELTA
Sistemim dhe Asfaltim i hyrjes DELTA
Sistemim dhe Asfaltim e rruges se Cerkezes
Sistemim dhe Asfaltim e rruges se Cerkezes
Sistemim dhe Asfaltim autobuze dhe gropa ne qytetin e Pukes
Sistemim dhe Asfaltim autobuze dhe gropa ne qytetin e Pukes
Sistemim – Asfaltim I rruges 25 Nentori  Elbasan
Sistemim – Asfaltim I rruges 25 Nentori Elbasan
Riveshje asfalti rruga Elbasan-Tregan
Riveshje asfalti rruga Elbasan-Tregan
Rikonstruksion I plote, sistemim I ngrohjes per 2 godinat e shkolles  Pjeter Arbnori Fushe-Arrez
Rikonstruksion I plote, sistemim I ngrohjes per 2 godinat e shkolles Pjeter Arbnori Fushe-Arrez
Punime te hapjes se gropes per ndertimin e objektit Down Town One
Punime te hapjes se gropes per ndertimin e objektit Down Town One
Ngritja e nje pallati me dy kulla Ali Dem
Ngritja e nje pallati me dy kulla Ali Dem
Ndertimi I rruges Rruga Cerme 3 dhe Grabjan Germenj
Ndertimi I rruges Rruga Cerme 3 dhe Grabjan Germenj
Ndertimi I rruges Musa Maci
Ndertimi I rruges Musa Maci
Sistemim Asfaltim i Rruges Hyrese Thumane  Bashkine e Krujes
Sistemim Asfaltim i Rruges Hyrese Thumane Bashkine e Krujes
Sistemim-asfaltimi i rruges Mazhe e Madhe, Nj.A. Bubq, Kruje
Sistemim-asfaltimi i rruges Mazhe e Madhe, Nj.A. Bubq, Kruje

Certifkime

ISO 9001-2015

ISO 14001-2015

ISO 18001-2007

ISO 39001-2012

ISO 50001-2011

PAS 99-2012

Status: Ne proces

Me shoqërinë “BUDIAG CLIMA” SHPK Kontratë Sipërmarrje me object: “Kapanon Industrial me 1 dhe 3 kate me lartesi totale 9 m”•    Investitor: “BUDIAG CLIMA” SHPK
•    Sipermarres: “ALESIO 2014” SHPK
•    STATUS: NE PROCES

 

Me shoqërinë “EVO CONSTRUCTION” SHPK Kontratë Sipërmarrje me object: “Kapanon Industrial me 1 dhe 3 kate me lartesi totale 9 m”
•    Investitor: “EVO CONSTRUCTION” SHPK 
•    Sipermarres: “ALESIO 2014” SHPK
•    STATUSI: NE PROCES

 

Me shoqërinë “Murebest” SHPK Kontratë Sipërmarrje me objekt: “Sistemim sheshi perpara objektit,nderhyrje dhe lyerje fasade, rikonstruksion i struktures se objektit”
•    Investitor/Porosites: “Murebest” SHPK
•    Sipermarres: “ALESIO 2014” SHPK
•    STATUSI: NE PROCES


Me shoqërinë “Diagonal Projektim & Zbatim”  Sh.p.k  Kontrate Sipermarrje me objekt :“Ofrimi i shërbimeve të punimeve të Gërmimit dhe Transportit në Landfill”
•    Investitor/Porosites: “Diagonal Projektim & Zbatim” Sh.p.k 
•    Sipermarres: “ALESIO 2014” SHPK
•    STATUSI: NE PROCESMe shoqërinë “A.I.A” Sh.p.k  Kontrate Sipermarrje me objekt – “Punimet e Germimit, Transportit dhe depozitimit ne Landfill”
•    Investitor/Porosites: “ A.I.A ” Sh.p.k  
•    Sipermarres: “ALESIO 2014” SHPK
•    STATUSI: NE PROCES