Secondary Adv

IS & KAM

 

Përshkrimi

IS&KAM shpk është themeluar në vitin 2000 në sektorin e peshoreve dhe ka një traditë 14-vjecare në prodhimin e peshoreve industriale të të gjithave llojeve.  IS & KAM shpk merret me shitjen e peshoreve si dhe montimin e tyre për gjitha llojet e peshoreve, peshore me element betoni dhe element hekuri, peshore industriale prej 30 kg deri 10 ton.  Kompania e peshoreve mbulon tregun në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në Mal të Zi. IS&KAM shpk ju ofron peshoret më të mira në treg, si peshore elektronike të gjitha llojeve dhe kapaciteteve të ndryshme me standarte dhe ofron garanci për produktet e saj nga 12 deri 24 muaj.

Çfarë ofron

INSTALIM - SERVISIM - CERTFIKIM - BAZHDARIM - KALAUDIM - AUTOMATIZIM - MODERNIZIM.

Kompania e peshoreve  IS&KAM shpk ofron në tregun vendas një gamë të gjërë produktesh, si dhe merret me shitjen, furnizimin, mirëmbajtjen, servsimin, kalibrimin, instalimin e të gjitha llojeve të peshoreve elektronike dhe mekanike të kapaciteteve të ndryshme nga 0,000001 kg deri 120 ton si:
- Peshore me strukturë metali 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
- Peshore me strukturë metal-betoni 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
- Peshore hekurudhore për vagona;
- Peshore industriale të llojeve të ndryshme;
- Peshore për vinca (krana)
- Peshore të standardeve të ndryshme sipas kërkesës;
- Peshore me platformë të rrafshët;
- Peshore për peshimin e kafshëve;
- Peshore për peshimin e Mishit (Monoray)
- Peshore për markete 3-6kg; 15-30kg;
- Peshore me barkod;
- Peshore laboratorike etj.
Për cdo produkt të blerë, firma ju ofron garanci nga 12 muaj deri në 24.

Shërbime

Dhenese Ngarkese (LOAD CELLS)
Dhenese Ngarkese (LOAD CELLS)
Instalim peshoresh elektronike, industriale
Instalim peshoresh elektronike, industriale
Instalim peshoresh per kontenier
Instalim peshoresh per kontenier
Kalibrim dhe Certifikim i Peshoreve
Kalibrim dhe Certifikim i Peshoreve
Kolaudim peshoresh, Peshore 1500 kg - 10000 kg
Kolaudim peshoresh, Peshore 1500 kg - 10000 kg
Peshore Elektronike 1000 Kg per Profile Alumini
Peshore Elektronike 1000 Kg per Profile Alumini
Peshore inoksi per peshk dhe mish
Peshore inoksi per peshk dhe mish
Peshore Laboratorike
Peshore Laboratorike
Peshore me dimensione 1500kg-6000kg
Peshore me dimensione 1500kg-6000kg
Peshore me Platforme Metalike me kapacitet deri ne 60 ton
Peshore me Platforme Metalike me kapacitet deri ne 60 ton
Peshore nentoke per maune, kamione, mjete te renda
Peshore nentoke per maune, kamione, mjete te renda
Peshore nentokesore
Peshore nentokesore
Peshore per kamiona
Peshore per kamiona
Peshore per Markete 15-30 kg
Peshore per Markete 15-30 kg
Peshore per peshimin e kafsheve
Peshore per peshimin e kafsheve
Peshore Vinc per magazina
Peshore Vinc per magazina
Servis, Riparim peshore elektronike, industriale
Servis, Riparim peshore elektronike, industriale
Servisimi dhe certifikimi i Peshoreve elektronike boshtore
Servisimi dhe certifikimi i Peshoreve elektronike boshtore
Tregetim peshoresh elektronike
Tregetim peshoresh elektronike
Tregetim peshoresh industriale
Tregetim peshoresh industriale

Katalogu

Katalog IS & KAM

Punë të kryera

Peshore e instaluar, Gega Oil Sh.A
Peshore e instaluar, Gega Oil Sh.A
Peshore e instaluar KAG ASPHALT Prizeren, Kosove
Peshore e instaluar KAG ASPHALT Prizeren, Kosove
Peshore e instaluar ANOIL, Portoromano
Peshore e instaluar ANOIL, Portoromano
Peshore e intaluar Dogana Morine
Peshore e intaluar Dogana Morine
Peshore e instaluar,Dogana Elez Han, Kosove
Peshore e instaluar,Dogana Elez Han, Kosove
Peshore e instaluar ne Subjektin Rafaelo 2002 Sh.a Vrogoli Fushe Kosove
Peshore e instaluar ne Subjektin Rafaelo 2002 Sh.a Vrogoli Fushe Kosove
Peshore elektronike 60-80 ton AMOS OIL SH.A Tirane
Peshore elektronike 60-80 ton AMOS OIL SH.A Tirane
Peshores 60-80 ton ne kompaninine IXHEM PARAFABRIKAT Durres
Peshores 60-80 ton ne kompaninine IXHEM PARAFABRIKAT Durres
Verifikimi dhe Certifikimi i peshores elektronike 60 ton te kompania per prodhimin e farerave Agro Elita
Verifikimi dhe Certifikimi i peshores elektronike 60 ton te kompania per prodhimin e farerave Agro Elita
Verifikimi dhe Certifikimi i Peshores elektronike 60 ton te kompania Kulla Exim Peje
Verifikimi dhe Certifikimi i Peshores elektronike 60 ton te kompania Kulla Exim Peje
Servisimi dhe certifikimi i Peshoreve elektronike boshtore te Ministrise se Infrakstruktures
Servisimi dhe certifikimi i Peshoreve elektronike boshtore te Ministrise se Infrakstruktures
Peshore për peshimin e Kafsheve  N.T.P Bregu Deqan
Peshore për peshimin e Kafsheve N.T.P Bregu Deqan
Peshore elektronike tek Korporaten Energjetike e Kosoves TCB
Peshore elektronike tek Korporaten Energjetike e Kosoves TCB
Peshore elektronike Palma Nord Kukes Shqiperi
Peshore elektronike Palma Nord Kukes Shqiperi
Peshore elektronike 60-80 ton te Artur Vrushi ne Kafaraj-Fier
Peshore elektronike 60-80 ton te Artur Vrushi ne Kafaraj-Fier
Peshore Elektronike 60-80 ton e instaluar ne Depozitat e Karburanteve LAB-OIL
Peshore Elektronike 60-80 ton e instaluar ne Depozitat e Karburanteve LAB-OIL
Betonimi i platformes se Peshores Elektronike Gulf sh.a Porto Romano Durres
Betonimi i platformes se Peshores Elektronike Gulf sh.a Porto Romano Durres
Verifikimi dhe Certifikimi i peshores elektronike 60 ton te kompania Universal sh.p.k Peje
Verifikimi dhe Certifikimi i peshores elektronike 60 ton te kompania Universal sh.p.k Peje
Verifikimin dhe certifikimin e peshores 60Ton, METAL IN
Verifikimin dhe certifikimin e peshores 60Ton, METAL IN
Verifikimi dhe certifikimi i Peshores 60Ton,  Mullirit te Grurit VALI
Verifikimi dhe certifikimi i Peshores 60Ton, Mullirit te Grurit VALI
Peshore proces dinamike, TREPÇA Sh.A
Peshore proces dinamike, TREPÇA Sh.A
Peshore elektronike, AGRO KONISPOL Sh.P.K.
Peshore elektronike, AGRO KONISPOL Sh.P.K.