Secondary Adv

Qeramika Apollon

 

Përshkrimi

Kompania “Qeramika Apollon” Ltd, me qendër në Fier, prodhon tulla të cilësisë së lartë dhe me karakteristika të veçanta. Në periudhën e vitit 2011, u ngrit një fabrikë e re moderne në Shqipëri, për të gjitha llojet e prodhimit të tullave. Investimi është bërë në një zonë prej 260,000 m2, në lagjen Sheq I Madh, rreth 2 km nga qendra e qytetit të Fierit. Fabrika e re është rezultat i një teknologjie të përparuar italiane dhe ofron produkte me standardet e vendeve të Komunitetit Europian. Një investim total është rreth 15 milionë euro.  

Fazat e prodhimit janë nën kontroll automatik dhe nën një monitorim të rreptë të procesit teknologjik. Në fillimet e saj fabrika prodhohen 6 lloje të tullave dhe sot prodhon mbi 12 lloje të tullave. Sot “Qeramika Apollon” Ltd është një nga kompanitë kryesore në Shqipëri në prodhimin e tullave me cilësi të lartë. Përkushtimi dhe serioziteti ndaj punës ka bërë që klientët tanë të mbeten shumë të kënaqur prej shërbimeve dhe produkteve tona. Misioni ynë është të shpërndajmë sa më shumë shërbime cilësore tek cdo klient aktual dhe potencial. Vizioni ynë orientohet drejt zgjerimit më tej të shoqërisë dhe në sektorë të tjerë.

 

Çfarë ofron

“Qeramika Apollon” ofron një gamë të gjerë tullash me përmasa si më poshtë:

Tulle termike  12 x 20 x 25

Tulle bllok  8 x 25 x 25

Tulle bllok termik qermaike 20 x 25 x 32

Tulle bllok qeramike  20 x 25 x 25

Tulle lehtesuese 12 x 25 x 25

Tulle me bira 12 x 16 x 25

Tulle ndarese   9 x 14 x 32

Tulle ndertimi  25 x 20 x 38

Tulle per ndertim  20 x 25 x32

Tulle solete  25 x 16 x 38

Tulle solete qeramike  25 x 25 x 38

Shërbime

Fabrike per prodhim tullash
Fabrike per prodhim tullash
Fabrike tullash ne Shqiperi
Fabrike tullash ne Shqiperi
Furnizim me tulla
Furnizim me tulla
Prodhim tulla qeramike
Prodhim tulla qeramike
Shitje tulla me shumice dhe pakice
Shitje tulla me shumice dhe pakice
Tregti tulla per ndertim
Tregti tulla per ndertim
Tulla me vrima
Tulla me vrima
Tulla per ndertim
Tulla per ndertim
Tulla qeramike per ndertim
Tulla qeramike per ndertim
Tulla te kuqe
Tulla te kuqe

Fabrika

Certifikata

Teste laboratori - Qeramika Apollon 190619.pdf

CERTIFIKATE CILESIE Bllok Termik me 27 Bira 25x25x32

CERTIFIKATE CILESIE Bllok Termik me 27 Bira 20x25x25

CERTIFIKATE CILESIE Bllok i Lehte me 20 Bira 20x25x25

CERTIFIKATE CILESIE Tulle me 6 Bira 9x14x32

CERTIFIKATE CILESIE Tulle me 10 Bira 8x25x25

CERTIFIKATE CILESIE Tulle me 10 bira 10x25x25

CERTIFIKATE CILESIE Tulle me 12 Bira 12x20x25

CERTIFIKATE CILESIE Tulle me 15 Bira 12x25x25

CERTIFIKATE CILESIE Tulle me 21 Bira 12x14x25

Kliente

Milo 2000, Shijaku Group, Koxhaj shpk, Kejsi 04, Green Coast, DMN Prishtina, Nabizi D.O.O, Alb Cela shpk, Roli shpk, Boshnjaku shpk, 5 Vellezerit shpk, Ina shpk, Gjoka Konstruksion, Edil AL