Secondary Adv

Basha Security Solutions

 

Përshkrimi

Basha Security Solution eshte themeluar dhe gjendet ne rrugen Pavarsia  pas Casa Italia qe prej nentorit 2017 dhe ofron sisteme te sigurise se larte per shtepi, biznese, kompani te ndryshme, telekomunikacion, banka, qendra tregetare, miniera, ujesjellsa, hidrocentrale, termocentrale, ushtrine, aeroporte, porte, anije,  uzina dhe kompanite e naftes.

Basha Security Solution është Distributor Zyrtar i Abloy Oy Finland dhe Mul-T Lock Israel, dy prej kompanive lider në botë për sistemet e sigurisë. Kompania jonë ka pjesë të saj dhe dy firma të tjera të grupit Assa Abloy, CORNI të specializuar në dorezat antipanic dhe Metalind Assa Abloy e specializuar për dyert kundra zjarrit dhe xhamat kundra zjarrit. Stafi i mirëtrajnuar dhe i certifikuar në ambjentet e Abloy Academy Finland do ju japi zgjidhje për cdo paqartësi rreth sigurisë brenda ambjenteve tuaja duke garantuar siguri, integritet, profesionalizem dhe shpejtësi në shërbim. Basha Security Solution  është gjithashtu distributor i Salto Systems Spanje. Kompani e specializuar në Access Control për, Hoteleri, AirBNB, Shkolla, Univeristete, Coworking hub, Palestra, Aeroporte, Qendra tregetare, Ndërtesa qeveritare etj.

FOKUSI kryesor I kompanise jane perdoruesit profesional (PEU, Professional End Users)

MISIONI jone eshte tu ofrojme klienteve tane zgjidhje afatgjate,profesionale dhe sistemet me te mira te sigurise duke krijuar VLERE per biznesin tuaj dhe QETESI per ju.

VIZIONI jone eshte te jemi kompania lider ne tregun e sistemeve te sigurise  brenda pese viteve te ardhshme, kjo do te arrihet nepermjet  inovacionit ne teknologjine e perdorur nga partneret tane, mbajtja e nje standarti te lart te produkteve te patentuar, sherbimit te shpejte dhe professional.

Secure your future.

Çfarë ofron

Basha Security Solution ofron:
1.    Cilindra (fisheke) te sigurise se larte
2.    Brava per dyer te blinduara
3.    Brava per dyer te brendshme
4.    Dryna
5.    Amortizator per dyer
6.    Mentesha te fshehura
7.    Doreza
8.    Doreza antipaniku
9.    Doreza antibakteriale

 

1.SISTEM KONTROLLI PER CELSAT (TRAKA 21)

Traka 21 eshte nje sitem kontrolli dhe monitorimi I celsave brenda biznesit, keshtu ju do te dini se kur, dhe kush e terhoq nje celes nga Traka 21. Tashme celsat tuaj jane te sigurt dhe vetem ju mund ti jepni akses punonjesve tuaj per te terhequr celsin qe nevoitet, akses mundeni ti jepni  nepermjet telefonit ose PC. Do te keni mundesine te kontrolloni me saktesi se kur eshte marre dhe eshte rikthyer celesi ne Traka 21.

 

2.SISTEMI KEYED ALIKE

Sistemi I kontrollit Keyed Alike eshte nje sistem kontrolli mekanik I thjeshte  ku NJE CELES HAP TE GJITHE CILINDRAT, DRYNAT APO SIRTARET brenda nje apo me shume ndertesash ne destinacione te ndryshem.

 

3.SISTEMI GRAND MASTER KEY

Sistemi Grand Master Key eshte nje sistem sigurie mekanik ku ju u jepni akses te gjithe personave brenda  kompanise tuaj vetem sipase rendesise se gjithesecilit. Celsi Grand Master Key ka akses ne te gjithe sistemin, nencelsat kane akses sipas seksioneve apo rendesise dhe celsat individual kane akses vetem ne ambjentin e tyre te punes. Sipas skemes se meposhteme.

 

4.SISTEME KONTROLLI ELEKTROMEKANIKE OSE CLIQ TECHNOLOGY

Abloy Protec 2 Cliq ose sistemi elektromekanik I zhvilluar nga Abloy ju jep mundesin e sigurise se dyfishte nepermjet aksesit qe I jepet celsit  elektronikisht nga PC, telefoni juaja via WIFI ose bluetooth dhe funksionimit mekanik te tij per te bere te mundur funksionimin e cilindrit(fishekut) dhe drynit. E vendosni ju se kur I jepni akses secilit cels, kjo ju jep mundesin e uljes se kostove te biznesit dhe rritjen e sigurise, ju mund ti beni audit secilit prej celsave kshu  do te dini me saktesi se cfare ka ndodhur me ta, madje nepermjet marrjes se te dhenave nga celsi mund te kontrolloni edhe nese ndonjeri prej tyre ka tentuar te hapi dyer per te cilat nuk eshte I autorizuar.

 

5.AKSES KONTROLL DHE BRAVA ME KARTE PER HOTELE SMART AIR MUL-T LOCK

Smart Air eshte nje system kontrolli modular dhe plotesisht I shkallezuar qe ju ofron nje zgjidhje inteligjente, te thjeshte dhe larg celsave. Smart Air eshte nje sistem me kosto efektive. Sistemi mund te pershtatet me opsione te ndryshme te menaxhimit per tju dhen juve elegance qe keni nevoje ne nje cmim te perballueshem.

 

SMARTair nga Mul-T-Lock  eshte nje nje zgjidhje ideale akses kontrolli per biznese dhe kompani te cilat po kerkojne te rrisin kontrollin  ne mjedise gjithnje e ne ndryshim. Sistemi eshte I pershtatur per te permbushur nevojat e seciles ndertese dhe mund te riprogamohet duke perdorur softwaret me te fundit te menaxhimit ne akses kontroll pa qene nevoja te zevendesohet ndonje system mekanik. Teknologjia Smart e ketij sistemi dhe mungesa e instalimeve elektrike e ben ate nje zgjidhje disktrete  sigurie dhe qe eshte I riprogramueshem ne rast humbje te kartes celes. Menaxheret e bizneseve mund te organizojne kontrollin dhe te drejtat e aksesit dhe azhornimit nepermjet nje kompjuteri te thjeshte.

Shërbime

Akses kontroll traka 21 Abloy
Akses kontroll traka 21 Abloy
Akses kontroll Protect 2 Click Abloy
Akses kontroll Protect 2 Click Abloy
Akses kontroll per biznese ne vendodhje te ndryshme Abloy
Akses kontroll per biznese ne vendodhje te ndryshme Abloy
Sisteme antipanik Abloy per dalje emergjente
Sisteme antipanik Abloy per dalje emergjente
Sistem menaxhimi Abloy i celsave brenda biznesit
Sistem menaxhimi Abloy i celsave brenda biznesit
Doreza antibakteriale Abloy per te gjtha ambjentet
Doreza antibakteriale Abloy per te gjtha ambjentet
Cilindra Mul-T Lock te patentuar
Cilindra Mul-T Lock te patentuar
Brava me suste Abloy per hapje-mbyllje dyersh
Brava me suste Abloy per hapje-mbyllje dyersh
Brava elektrike Abloy
Brava elektrike Abloy
Brava dhe akses kontroll per hotele Mul-T Lock
Brava dhe akses kontroll per hotele Mul-T Lock
Brava Abloy per dyer te brendshme
Brava Abloy per dyer te brendshme
Amortizatore per dyer Abloy me krah normal dhe rreshqitje
Amortizatore per dyer Abloy me krah normal dhe rreshqitje
Akses kontrolli per biznese nepermjet telefonit dhe PC
Akses kontrolli per biznese nepermjet telefonit dhe PC
Sistem unik cilindri me disqe rrotullues kundra manipulimit Abloy
Sistem unik cilindri me disqe rrotullues kundra manipulimit Abloy
Platforma interaktive+ per cilindra dyersh Multi-T Lock
Platforma interaktive+ per cilindra dyersh Multi-T Lock
Mentesha Abloy te padukshme per dyer
Mentesha Abloy te padukshme per dyer
Dryna Abloy te sigurise se larte
Dryna Abloy te sigurise se larte
Doreza antibakteriale per dyer te brendshme dhe te jashtme Abloy
Doreza antibakteriale per dyer te brendshme dhe te jashtme Abloy
Cilindra te sigurise se larte Abloy
Cilindra te sigurise se larte Abloy
Cilindra Abloy per sigurine e sirtarit personal ne banke me dy celsa
Cilindra Abloy per sigurine e sirtarit personal ne banke me dy celsa

Katalogu

Katalog Basha Security Solutions
Katalog Basha Security Solutions
Katalog Basha Security Solutions

Punë të kryera

Cilinder Abloy per zyre ne Kullat Binjake
Cilinder Abloy per zyre ne Kullat Binjake
Brava akses kontrolli, Hotel ne Ksamil
Brava akses kontrolli, Hotel ne Ksamil
Akses kontroll  Mul-T-Lock , Ales Konstuksion
Akses kontroll Mul-T-Lock , Ales Konstuksion
Doreza Valli -Valli, TEG (Tirana East Gate) - Official
Doreza Valli -Valli, TEG (Tirana East Gate) - Official
Cilindra Abloy, Vila Kepi Rodonit
Cilindra Abloy, Vila Kepi Rodonit
Cilinder i sugurise se larte Mul-T-Lock, Fiori di Bosco
Cilinder i sugurise se larte Mul-T-Lock, Fiori di Bosco

Partnere

abloyMul-t-lockSALTOCorniMetalind Assa Abloy

Video