Secondary Adv

Tjegulla.com

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tjegulla.com ofron një përvojë shumëvjeçare në produktet më cilësore për ndërtimin e një çatie që do të zgjasë me breza. Tek Tjegulla.com mund të gjeni produktet më të garantuara në treg. Duke filluar nga tjegullat e argjilës si dhe aksesorët për ndërtimin e një çatie të sigurt si psh: membrana difuzive, shirit ventilues nën kulmor, fiksuese metalike të ndryshme për tjegullat në mënyrë që t’i përballojnë kushteve atmosferike ndër vite. Produktet tona nuk kufizohen vetëm tek çatia por tek ne mund të gjeni edhe tulla dekorative si edhe tulla termike (bllok qeramike), materiale termoizoluese etj.

 

Shërbime

Tjegulla antike per cati
Tjegulla antike per cati
Tjegulla me shumice dhe pakice
Tjegulla me shumice dhe pakice
Tjegulla moderne per cati
Tjegulla moderne per cati
Tjegulla moderne te sheshta
Tjegulla moderne te sheshta
Tjegulla per rikonstruksion catie
Tjegulla per rikonstruksion catie
Tjegulla per veshje catie
Tjegulla per veshje catie
Tjegulla rezistente ndajkushteve atmosferike
Tjegulla rezistente ndajkushteve atmosferike
Tjegulla Serbe, Kroate ne shitje
Tjegulla Serbe, Kroate ne shitje
Tjegulla te sheshta catie
Tjegulla te sheshta catie
Prodhim dhe shitje tjegullash
Prodhim dhe shitje tjegullash
Fasade me tulla dekoruese
Fasade me tulla dekoruese
Tulla qeramike per ndertim
Tulla qeramike per ndertim
Tulla dekoruese
Tulla dekoruese
Tulla per veshje fasade
Tulla per veshje fasade
Tulla termike
Tulla termike

Punë të kryera

Tjegulla.com1565618032
Tjegulla.com1565618040
Tjegulla.com1565618063
Tjegulla.com1565618073
Tjegulla.com1565618080
Tjegulla.com1565618089
Tjegulla.com1565618098
Tjegulla.com1565618106
Tjegulla.com1565618114
Tjegulla.com1565618124
Tjegulla.com1565618131
Tjegulla.com1565618139
Cati me Tondach Continental Plus ngjyre e zeze
Cati me Tondach Continental Plus ngjyre e zeze
Restaurimi i cative te qendres se Tiranes me tjegulla Tondach
Restaurimi i cative te qendres se Tiranes me tjegulla Tondach
Tjegulla Tonadach dhe dritare Velux furnizuar
Tjegulla Tonadach dhe dritare Velux furnizuar

Partnere

veluxwienerberger-logominka