Secondary Adv

Clean World Professional Sh.p.k

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Ne, në Clean World Professional SHPK udhëhiqemi nga Vlerat tona Thelbësore. Këto Vlera Thelbësore e përshkruajnë kompaninë tonë ashtu siç ne deshirojmë të jetë, ku vendimet dhe veprimet tona i demonstrojnë këto Vlera. Ne besojmë që duke i vendosur në praktikë, krijojmë marrdhënie afatgjata me klientët, punonjësit, funizuesit dhe komunitetet që u shërbejmë.Clean World Professional SHPK, në mënyrë të vazhdueshme, fokusohet në krijimin e punës më të mirë të mundshme në këtë industri. Kultura e kësaj kompanie karakterizohet nga grup pune i cila ruan cilësinë më të lartë të etikës, integritetit, fokusimit në shërbimin e klientit dhe të përkushtuar në vlerat thelbësore. Qëllimi ynë është të njihemi nga klientët, punonjësit dhe industritë si lider në Furnizimin e Produkteve dhe Shërbimeve të Pastrimit në treg.

Çfarë ofron

Produkte hotelerie
- Shampo &lotion
- Sapun
- Pandofla
- Dental kit
- Kit rroje
- Vaniti kit (puder per gra)
- Kapuc per floke dhe kufje
- Sfungjer kepucesh
- Mbulesa gotash
- Kreher
- Luge kepucesh
- Qese lavanderie
- Qese higjene
- Shirita per tualete (nje perdorimshe)
- Sfungjer
- Letra duarsh

 

Aksesor dhe Karrela
- Kova
- Karrela larje
- Karrela sherbimi
- Kosha
- Mekanizma lares
- Shtupa
- Fshesa
- Shkopinj
- Piceta pastrimi
- Doreza nje perdorimshe
- Doreza te trasha
- Furca tualetesh
- Perparese
- Aksesore per pastrim xhamash

 

Aroma ambjenti
- Aroma me bombula automatike
- Aroma manuale

 

Detergjent
- Sapun liquid
- Sapun shkum
- Detergjent per ene
- Detergjent per xhama
- Detergjent pllaka
- Detergjent parketi
- Detergjent per tualet
- Detergjent per lavanderi

 

Sgrasator
- Sgrasator per shtepi
- Sgrasator auto lavazhi
- Sgrasator per yndyrna te djegura
- Sgrasator per yndyrna ushqimore
- Sgrasator per aspirator
- Sgrasator universale

 

Leter
- Leter rulon duarsh
- Leter me palosje
- Leter higjenike
- Leter karto piceta
- Letra shtrati

 

Veshje pune
- Kepuce pune
- Veshje pune
- Syze pune
- Doreza pune

 

Dispenser
- Dispenser per letra duarsh
- Dispenser per letrat higjenike
- Dispenser per letrat rulona
- Dispenser per sapun likuid
- Dispenser per sapun shkume
- Dispenser per aroma (automatike)
- Dispenser per tharje duarsh me ajer

Shërbime

Produkte hotelerie
Produkte hotelerie
Dispensera automatik dhe manual per sapun likuid dhe shkume
Dispensera automatik dhe manual per sapun likuid dhe shkume
Dispensera letre per tualete, Paisje letre
Dispensera letre per tualete, Paisje letre
Aromatizues manual dhe automatik hotelerie
Aromatizues manual dhe automatik hotelerie
Shampo dhe sapun per larjen e duarve te trupit dhe flokeve ne hotele
Shampo dhe sapun per larjen e duarve te trupit dhe flokeve ne hotele
Materiale higjene per hoteleri
Materiale higjene per hoteleri
Mjete dhe aksesore pastrimi
Mjete dhe aksesore pastrimi
Shtupa, fshesa dhe kova profesionale per pastrim
Shtupa, fshesa dhe kova profesionale per pastrim
Karrela, kosha, kova per pastrim profesional
Karrela, kosha, kova per pastrim profesional
Paisje pastrimi profesionale
Paisje pastrimi profesionale
Detergjenta pastrimi profesionale
Detergjenta pastrimi profesionale
Solucione pastrimi dhe Sgrasatore per pastrim
Solucione pastrimi dhe Sgrasatore per pastrim
Aromatizuesa ambjenti
Aromatizuesa ambjenti
Veshje profesionale per ambjente pune
Veshje profesionale per ambjente pune
Dispensera automatik dhe manual per letra duarsh
Dispensera automatik dhe manual per letra duarsh
Letra higjenike per hotele, restorante, qendra tregtare
Letra higjenike per hotele, restorante, qendra tregtare
Letra duarsh me shumice dhe pakice
Letra duarsh me shumice dhe pakice
Furnizim me letra higjenike per hotele, lokale, restorante etj
Furnizim me letra higjenike per hotele, lokale, restorante etj
Letra duarsh per dispencer
Letra duarsh per dispencer
Letra tavoline
Letra tavoline

Partnere

bettariecowayeurocartanew fadorricerca