Secondary Adv

PREMIUM ALBANIA

 

Përshkrimi

Premium Albania eshte kompani prestigjoze ne tregun shqiptar e cila merret me montimin dhe vendosjen e fibres optike. Me nje staf te kualifikuar dhe me eksperience disa vjecare ne tregun e huaj dhe tashme vendas operon ne Shqiperi fale perkushtimit dhe cilesise qe ofron. Ne jemi të përkushtuar të bëhemi kontraktues të zgjedhjes, duke ndjekur përsosmëri përmes përkushtimit, përvojës dhe punonjësve të disiplinuar me një pasion të vazhdueshëm për të ofruar projekte cilësore, në kohë dhe fitimprurëse. Misioni ynë është të jemi një ekip dinamik, duke siguruar shërbime ndërtimi me cilësi më të lartë në dispozicion.

 

VLERAT THELBËSORE
 • Etika E punës
 • Përgjegjësia
 • Përkushtim
 • Siguria
 • Angazhim
 • Optimizëm
 • Cilësia
 • Besim
 • Integritet
 • Matur • Performanca
 • Përsosmëri

Çfarë ofron

Premium Albania ofron nje game te gjere sherbimesh si me poshte:

- Ndertim i infrastruktures
- Fibra optike
- Shtrim i fibres optike manualisht
- Shtrim i fibres optike me kompresore
- Shtrim i fibres optike me cablejet
- Ndertim i linjave elektrike te tensionit TU TM TL.
- Zevendesim i Fiderit
- Montim per antena telefonike
- Montim i antenave telefonike per male
- Montim antena telefonike per terraca
- Montim dhe mirembajtje e antenave telefonike
- Xhunto per fibra optike
- Ndertim i objekteve banimi dhe civile
- Ndertim kompleksesh banimi ose rezidenca
- Ndertim hidrocentrali
- Shperndarje e energjise
- Impiante te brendshme telefonike si radio telefoni etj
- Pune te ndryshme ne hece te vogla
- Ndërtimi i llogoreve
- Tubi i shtruar në llogore
- Mbushja me beton
- Vendosja e kabllove FO në kanal

Shërbime

Panele elektrike
Panele elektrike
Punime te pergjithshme ndertimi per HECE
Punime te pergjithshme ndertimi per HECE
Nxjerrje e fibres optike
Nxjerrje e fibres optike
Ndertim i Fiderit
Ndertim i Fiderit
Ndertim hidrocentralesh
Ndertim hidrocentralesh
Ndertim hidrocentralesh dhe shperndarje energjie
Ndertim hidrocentralesh dhe shperndarje energjie
Montim per antena TU, TM, TL
Montim per antena TU, TM, TL
Montim i baterive te antenes
Montim i baterive te antenes
Montim fibrash optike
Montim fibrash optike
Montim dhe demontim per antena
Montim dhe demontim per antena
Montim antene rooftop (Tarrace)
Montim antene rooftop (Tarrace)
Montim antenash telefonike per terraca
Montim antenash telefonike per terraca
Mbyllje kanalesh per fibrat optike
Mbyllje kanalesh per fibrat optike
Mbyllje kanalesh me beton
Mbyllje kanalesh me beton
Shtrim linje fiber optike
Shtrim linje fiber optike
Shtrim linja interneti dhe telekomunikacioni
Shtrim linja interneti dhe telekomunikacioni
Demontim Antene Rooftop
Demontim Antene Rooftop
Thyerje betoni per hapje kanali per fibra optike
Thyerje betoni per hapje kanali per fibra optike
Shtrim tubash per fibrat optike
Shtrim tubash per fibrat optike
Shtrim i pllakave pas mbylljes se kanalit
Shtrim i pllakave pas mbylljes se kanalit
Shtrim i fibres optike me kompresore
Shtrim i fibres optike me kompresore
Shtrim i fibrave optike me Cablejet
Shtrim i fibrave optike me Cablejet
Shtrim fibre  manualisht me kallaus
Shtrim fibre manualisht me kallaus
Shirita sinjalizues per fibra optike
Shirita sinjalizues per fibra optike
Rivendosje e pllakave te trotuarit pas infrastruktures per fibren optike
Rivendosje e pllakave te trotuarit pas infrastruktures per fibren optike

Punë të kryera

Hani i Hotit, Vermosh
Hani i Hotit, Vermosh
Hidrocentral, Peshk
Hidrocentral, Peshk
Instalim i fibrave optike
Instalim i fibrave optike
Hapje kanalesh per fibra optike
Hapje kanalesh per fibra optike
Stacion i ri antene telefonie rooftop Don Bosko
Stacion i ri antene telefonie rooftop Don Bosko
Vendosje antene ne tarrace
Vendosje antene ne tarrace

Bashkepunetore

Nenkontraktor me Albtelekom per fiber optike, mirembajtje antenash dhe gjeneratore. AMC, PLUS, Koka Energy (Shijaku Group), OSHE, Gener2, ATU, Salillari etj.