Secondary Adv

SULAJ shpk

 

Përshkrimi

Sulaj-prodhime dekorative betoni eshte nje kompani me eksperience shumevjecare ne tregun shqipetar. Me vendndodhje ne Kamez dhe me nje staf te kualifikuar ajo ofron prodhime dekorative betoni nga me te shumellojshmet. Eksperienca ne vite e ka bere kete kompani qe ti sherbeje klientit me cmimet me te mira dhe cilesine maksimale.

Çfarë ofron

Kompania Sulaj ofron per ju prodhime te ndryshme betoni si me poshte:

- Parmake betoni
- Vazo betoni per lule, peme, dekorative te medha dhe te vogla.
- Pllaka betoni te gjitha llojeve
- Bordura betoni te gjitha dimensioneve
- Kollona betoni dekorative te gdhendura
- Bazamente cadre betoni
- Lavamane betoni
- Tavolina dhe Stola betoni
- Kapele muri betoni
- Pengesa trafiku prej betoni
- Kangjella betoni per rrethim, shkalle, ballkon etj.

Shërbime

Tavolina dhe stola betoni per ambjente te jashtme
Tavolina dhe stola betoni per ambjente te jashtme
Shatervane betoni
Shatervane betoni
Pengesa trafiku betoni (Ndares trafiku)
Pengesa trafiku betoni (Ndares trafiku)
Pengesa ndarese per shtepi, vila
Pengesa ndarese per shtepi, vila
Parmake dhe kangjella betoni per rrethim
Parmake dhe kangjella betoni per rrethim
Kollona betoni dekorative
Kollona betoni dekorative
Kuneta Parapeti
Kuneta Parapeti
Kapake muri betoni
Kapake muri betoni
Kangjella te gdhendura prej betoni
Kangjella te gdhendura prej betoni
Prodhim bordurash betoni
Prodhim bordurash betoni
Bazamente per cadra plazhi
Bazamente per cadra plazhi
Bazamente per cadra Kobra
Bazamente per cadra Kobra
Vazo betoni moderne per peme
Vazo betoni moderne per peme
Vazo betoni katrore per ullinj
Vazo betoni katrore per ullinj
Vazo betoni dekorative
Vazo betoni dekorative
Tavolina dhe stola betoni te lyera
Tavolina dhe stola betoni te lyera
Tavolina te rrumbullakta per ambjente te jashtme
Tavolina te rrumbullakta per ambjente te jashtme
Prodhim pllakash betoni
Prodhim pllakash betoni
Pllaka trotuari te presuara
Pllaka trotuari te presuara
Pllaka trotuari te gjitha llojeve
Pllaka trotuari te gjitha llojeve

Punë të kryera

SULAJ shpk1567202961
SULAJ shpk1567202970
SULAJ shpk1567202978
SULAJ shpk1567202988
SULAJ shpk1567202997
SULAJ shpk1567203007
SULAJ shpk1567203016
SULAJ shpk1567203025
SULAJ shpk1567203034
SULAJ shpk1567203045
SULAJ shpk1567203053
SULAJ shpk1567203065
Pllaka per oborre
Pllaka per oborre
Shtrim oborri me pllake te kuqe e te zeze
Shtrim oborri me pllake te kuqe e te zeze
Shtrim pllake per ambjent te jashtem
Shtrim pllake per ambjent te jashtem
Punim me pllake trotuari
Punim me pllake trotuari
Pllaka oborri dekorative
Pllaka oborri dekorative
Shtrim oborri me pllaka betoni
Shtrim oborri me pllaka betoni
Bazamente cadre
Bazamente cadre
Kapak kullimi per mure rrethuese
Kapak kullimi per mure rrethuese
Pengesa per trotuare
Pengesa per trotuare
Pengesa trafiku
Pengesa trafiku
Pllaka betoni
Pllaka betoni
Pllake betoni 20x20 10x10 cm
Pllake betoni 20x20 10x10 cm
Pllake betoni otto
Pllake betoni otto
Vazo betoni 50x50cm (Black)
Vazo betoni 50x50cm (Black)
Vazo betoni
Vazo betoni