Secondary Adv

AlbSolution

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania Albsolution  është themeluar në vitin 2018 me zyra qëndrore në Tiranë. Duke qënë pjesë e kompanisë Albpastrim, Albsolution ka filluar veprimtarinë e saj ne shitjen e produkteve &materilave profesionale të markave nderkombetare  qe ne operojme.  Fokusi ynë eshte në furnizimin me produkte dhe me një angazhim maksimal sigurohemi që te ofrojmë zgjidhjen e duhur çdo herë. Në përgjigje të sfidës për arritjen e performancës së vazhdueshme në sfondin e rregullimeve gjithnjë e më të forta, më shumë profesionistë i besojnë Albsolution-it për të ofruar premtimin tonë për të vendosur standardin në pastrim dhe mirëmbajtje.

Vizioni
Të jemi lider konkurrues në sektorin e shitjes se produkteve te higjienës në nivel lokal dhe global duke zhvilluar dhe përmirësuar vazhdimisht produktet tona, duke mbetur te vërtetë për vlerat tona bazë.

 

Misioni
Të ofrojmë cilësinë më të lartë për klientët me një angazhim të vazhdueshëm, për të plotësuar standartet dhe nevojat e tregut duke promovuar praktikat e biznesit që respektojnë punonjësit, klientet, furnitorët dhe mjedisin.

 

Vlerat
Vlerat tona promovojnë dinjitetin dhe respektin e punonjësve tanë me shërbim të shkelqyer , zgjidhje të plotë për klientin , rezultate dhe cilësi të qën

Çfarë ofron

1.Materiale pastrimi                                                
    • Karrela
    • Kova
    • Mopa
    • Shtupe
    • Fshese e ashper
    • Fshese e bute
    • Bishta
    • Peceta mikrofiber
    • Sfungjere
    • Doreza
    • Lopate
    • Set Pastrim xhamash
    • Kosha
    • Higjenizues tualeti

 

2.Detergjente pastrimi/Cleaning detergents
       2.1 - Pastrim baze/Base Cleaning
        • Solucion per tualet/Toilet cleaner
        • Solucion per parket/Wooden cleaner
        • Solucion per xhama/Windows cleaner
        • Solucion per mobilje/Dust cleaner
        • Solucion per tapiceri/Tapestry cleaner
        • Solucion per heqjen e bojes dhe njollave/Paint&stain remover
        • Solucion per enet/ Dish washer
        • Solucion per dyshemene/Floor cleaner
        • Solucion per lavastovilje/Dishwashing liquid
        • Shkelqyes per lavastovilje/Dishwasher liquid
        • Solucion per lavanderi/Washing machine liquid
        • Zbutes per lavanderi/Washing machine softener
        •Sapun shkume/Foam soap
        •Sapun likuid/Liquid soap

 

    2.2 -Industrine e ushqimit(Food industry)
        • Solucion per heqjen e yndyrnave dhe vajrave/Oil remover
        • Dezinfektant per kuzhinen/Kitchen disinfectant

    2.3 – Spitale(Hospital)
        • Detergjent per dyshemene/Floor cleaner
        • Dezinfektues per salla/ Disinfectant for operating rooms
        • Dezinfektues per pajisje/ Disinfectant for equipment

 

3.Produkte letre (Paper products)
    • Dispensera/Dispenser
    • Leter duarsh/Hand paper
    • Leter higjenike/Toilet paper
    • Leter shtrati/Medicaal sheet

 

4.Hoteleri(Amenities)
    • Shampo trupi/Shower gel
    • Shampo flokesh/Shampoo
    • Krem flokesh/Hair conditioner
    • Krem trupi/Body lotion
    • Sapun/Soap
    • Set dhembesh/Dental kit
    • Kufje flokesh/Shower cap
    • Set qepje/ Sewing kit
    • Lime thonjsh/Nail file
    • Sfungjer kepucesh/Shoe shine sponge
    • Shapka /Slippers
    • Tharese flokesh/Hair dryer
    • Aksesore/Accessories

 

5.Kartopeceta dhe Katering
    • Kartopeceta Luxury me logo/Luxury napkins with logo
    • Kartopeceta Luxury pa logo/ Luxury napkins without logo
    • Kartopeceta eco green me logo/Eco green napkins with logo
    • Kartopeceta eco green pa logo/ Eco green napkins without logo
    • Kartopeceta Airlaid/Airlaid napkins

 

6. Materiale konsumi
    • Qese   
    • Aroma

 

7.Dispencera
    • Dispenser leter duarsh
    • Dispenser leter higjenike
    • Dispenser arome
    • Tharese duarsh

Katalogu

Katalog AlbSolution
Katalog AlbSolution
Katalog AlbSolution
Katalog AlbSolution
Katalog AlbSolution
Katalog AlbSolution
Katalog AlbSolution