Secondary Adv

ELMETAL Machinery

 

Përshkrimi

Kompania ELMETAL u krijua ne vitin 1968, pas nje experience 40 vjecare duke ofruar zgjidhje ne fushen e makinerive mekanike – industriale. Kompania jone ofron 2000 m2  vend ekspozimi dhe magazimimi, ku aty mund te gjeni nje game te gjere makinerish te ndryshme , ku tekniket tane te specjalizuar mund te jua prezantojne ato ne vend.

Stafi jone teknik trajnohet vazhdimisht rreth teknoligjise se re, si dhe eshte I gatshem te ju. Sherbeje ne c’do mement per te gjitha pyetjet apo problematikat e ndryshme ne fushen e industries mekanike. Qellimi jone eshte te furnizojme klientet tane me produkte te n je cilesie te larte si dhe sherbim te shpejte teknik.

Çfarë ofron

Elmetal ofron sherbime te ndryshme si:

- Instalim, mirëmbajtje dhe riparimi i makinerive
- Përmirësimet e mjeteve të makinës
- Trajnimi, krijimi i doracakëve
- Ofrimi i shërbimeve këshillimoreElmetal ofron makineri te ndryshme si:
- Bareno
- Presa kendesh
- Trapane
- Saldatrice
- Sharre Shirit
- Hekurkthyese
- Pandografe Plasma
- Trapan Kolone Radial
- Piegatrice
- Gure zmerile dore dhe bango
- Freza vertikale
- Divizor
- Gure zmerile
- Makineri 3 ne 1
- Piegatrice tube, profile
- Presa
- Cilindra
- Sharre shirit
- Plan vertikal
- Presa per hapjen
- Formuese llamarine dhe fllanxha
- Punsonatrice etj.

Shërbime

Aksesore makinerish
Aksesore makinerish
Cnc pandografe me oksigjen & plasma
Cnc pandografe me oksigjen & plasma
Disqe preres me sharra IMET PERFECT 275
Disqe preres me sharra IMET PERFECT 275
Disqe preres per xhiro te larta IMET IDEAL 250
Disqe preres per xhiro te larta IMET IDEAL 250
Formuese llamarine &  Fllanxha
Formuese llamarine & Fllanxha
Formuese llamarine SDK8
Formuese llamarine SDK8
Freza te perpunimit t metaleve
Freza te perpunimit t metaleve
Hapse vrimash hidraulike CH-70
Hapse vrimash hidraulike CH-70
Kalandere me spesore te larte
Kalandere me spesore te larte
Lazera cnc per prerjen e llamarines nga 1 deri 12 Kw
Lazera cnc per prerjen e llamarines nga 1 deri 12 Kw
Makineri 3 ne 1 manuale per prerje kthim llamarine
Makineri 3 ne 1 manuale per prerje kthim llamarine
Makineri automatike filetimi JS-22A PNEUMATIKE
Makineri automatike filetimi JS-22A PNEUMATIKE
Makineri per patura dh prerese rrethore IBKS 2.5
Makineri per patura dh prerese rrethore IBKS 2.5
Makineri per patura me madhesi te ndryshme IBKS 4.0
Makineri per patura me madhesi te ndryshme IBKS 4.0
Makineri radifik per pastrimin e siperfaqeve te metalit
Makineri radifik per pastrimin e siperfaqeve te metalit
Piegatrice cnc per kthim llamarine te tonazheve te ndryshme
Piegatrice cnc per kthim llamarine te tonazheve te ndryshme
Plazma per prerjen e llamarinave
Plazma per prerjen e llamarinave
Preresa kendesh levizese VN-200x6
Preresa kendesh levizese VN-200x6
Preresa kendesh statike
Preresa kendesh statike
Punsona manual, presa per hapje vrimash CH-80
Punsona manual, presa per hapje vrimash CH-80
Punsonatrice cnc automatike
Punsonatrice cnc automatike
Punsonatrice per hapje vrimash PM SERIES
Punsonatrice per hapje vrimash PM SERIES
Torno cnc per perpunimin e metaleve
Torno cnc per perpunimin e metaleve
Torno mekanike horizontale
Torno mekanike horizontale
Torno universale paralele te gjatesive te ndryshme
Torno universale paralele te gjatesive te ndryshme

Partnere

AmobAvantechnoBikoEnaivivEurostampGenelliIbarmiaImetMstRaisSunrise