Secondary Adv

Jolla.AL

 

Përshkrimi

Jolla shpk është themeluar si një kompani ndërtimi në vitin 2011 me qendër në Tiranë  e më pas duke u zgjeruar me tej në territorin e Shqipërisë. Me eksperiencë shumë të gjatë në sektorin e ndërtimit Jolla shpk  është një shoqëri e specializuar në ndertimin e godinave civile shumë katëshe, resorte, vilave, objekteve tregtare, objekteve idustriale, shtëpi pushimi etj. Jolla shpk mbështetet në një staf të kualifikuar; aplikimin e teknologjive bashkëkohore dhe materialeve të cilësisë së lartë;bashkepunim me partnerë të konsoliduar dhe marrëdhenie të ngushta me klientët me qellim realizimin e çdo kërkese të tyre.

Çfarë ofron

Ofrojmë sipërmarrje ndërtimi, zbatim, projektim të ndërtimeve civile, ekonomike, punime për të tretë, subjekt investitor,zhvillues dhe nënkotraktim.

Rezultatet tona të kënaqshme të ndërtimit rezultojnë nga përvojat e praktikuesve të trajnuar dhe të kredencializuar dhe ekspertë në shumë fusha karriere. Cilësia  standarti dhe korrektësia, shpejtësia në punë janë detaje që na dallojnë  nga të tjerët.

Shërbime

Ndertim komplekse dhe rezidenca banim
Ndertim komplekse dhe rezidenca banim
Studime, projektime dhe zbatim ne fushen e ndertimit
Studime, projektime dhe zbatim ne fushen e ndertimit
Investitor dhe Zhvillues ne ndertim
Investitor dhe Zhvillues ne ndertim
Punime per te trete (nenkontraktor)
Punime per te trete (nenkontraktor)
Ndertime godinash banimi nje dhe shumekateshe
Ndertime godinash banimi nje dhe shumekateshe
Lidhje hekuri, Punime betoni, Hedhje betoni
Lidhje hekuri, Punime betoni, Hedhje betoni
Mirembajtje dhe gjelberim  te objekteve
Mirembajtje dhe gjelberim te objekteve
Ndertime civile
Ndertime civile
Ndertime ne Turizem
Ndertime ne Turizem
Sipermarres punimesh ndertimi
Sipermarres punimesh ndertimi

Punë të kryera

Jolla.AL1571309232
Jolla.AL1571309245
Jolla.AL1571309258
Godine banimi
Godine banimi

Projekte

Godine banimi dhe sherbimesh me 8 ,9, 10 kate mbi toke 2 kate nentoke
Godine banimi dhe sherbimesh me 8 ,9, 10 kate mbi toke 2 kate nentoke