Secondary Adv

Pro Paketime

 

Përshkrimi

Pro Paketime eshte asistenti juaj dixhital ne fushen e produkteve dhe mallrave te ambalazhit.  Ne jemi nje grup individesh me mbi 10 vite eksperience ne fushen e paketimeve, produkteve te ambalazhimit dhe shitjes se tyre. Pro Paketime eshte nje iniciative e bashkimit te eksperiences se drejtperdrejte me tregun dhe klientin duke perdorur teknologjite e reja te komunikimit. Konsiderojeni kete faqe vendin ku keni mundesine te orientoheni mbi gjithcka ne lidhje me hallken e fundit qe lidh produktin me klientin, ambalazhimin dhe paketimin.


Tek ne do te gjeni

    Disponueshmeri te larte ne cdo kohe ndaj kerkesave te klientit.
    Profesionalizem dhe komunikim.
    Eksperience mbi 10 vite ne treg.

Çfarë ofron

Puna me profesioniste e ben te mundur gjetjen e materialit ideal per paketimin e produktit tuaj me fokusin kryesor, arritjen dhe kalimin e pritshmerive te klientit ose konsumatorit. Interesohuni mbi pajisje dhe makineri per paketimin dhe ambalazhimin. Gjeni pajisjet e duhura per ju. Reklamoni pajisjet tuaja te reja ose te perdorura. Merrni suport profesional falas nepermjet chatit te faqes sone. Na pyesni dhe ne do te jemi ne linje per ti dhene pergjigje pyetjeve tuaja. Tejkaloni paketimin tuaj te shkuar me ate te rradhes teksa rritemi se bashku ne nje platforme ku ofruesi i cdo produkti punon vazhdimisht per te permbushur kerkesat specifike te klientit. Pro Paketime ofron makineri per paketim dhe ambalazhim per cdo lloj produkti gjithashtu ofrojme dhe adezivat, ngjitesat dhe cdo produkt tjeter qe sherben per paketimin e produkteve. Me poshte po listojme disa nga produkteve tona:

- Strech film
- Shirita ngjites te tejdukshem
- Shirita ngjites letre
- Shirita ngjites plastik
- Kapese per shirit plastik
- Filma pvc opti, me termotkurrje
- Filma poliolefine me termotkurrje POF
- Doreza adezivi
- Makineri termotkurrje automatike
- Makineri paketimi 2 ne 1 manuale me shrink film
- Makineri paketimi me film retraible
- Makineri paketimi me film termotkurrje
- Makineri per ngjitje dhe mbyllje kuti kartoni gjysme automatike
- Makineri ngjitje shirit plastik
- Makineri gjysmeautomatike
- Makine automatike per lidhje

Shërbime

Filma makinerish paketimi me rezistence te larte
Filma makinerish paketimi me rezistence te larte
Impulse sealer per ngjitje qeseje
Impulse sealer per ngjitje qeseje
Doreza Streci
Doreza Streci
Makine mbyllese per gota plastike
Makine mbyllese per gota plastike
Makine me ngjitje te vazhdueshme per qese
Makine me ngjitje te vazhdueshme per qese
Makine me termotkurrje me tunel automatike per ambalazhim
Makine me termotkurrje me tunel automatike per ambalazhim
Doreze Skoci
Doreze Skoci
Makineri ambalazhimi
Makineri ambalazhimi
Makineri ngjitje shirit plastik automatike
Makineri ngjitje shirit plastik automatike
Makineri ngjitje shirit plastik gjysme automatike
Makineri ngjitje shirit plastik gjysme automatike
Makineri paketimi termotkurrje manuale
Makineri paketimi termotkurrje manuale
Makineri te perdorura
Makineri te perdorura
Makineri vakumi manuale
Makineri vakumi manuale
Shirit ngjites (skoc)
Shirit ngjites (skoc)
Shirita lidhes metalik
Shirita lidhes metalik
Shirita ngjites adeziv skotch
Shirita ngjites adeziv skotch
Shirita plastik me ngjyra te ndryshme
Shirita plastik me ngjyra te ndryshme
Tenie letre
Tenie letre
Makineri per paketime me plasmas
Makineri per paketime me plasmas
Strec manual
Strec manual

Teknologjia

Video