Secondary Adv

ARTSAN

 

Përshkrimi

ARTS.AN është një kompani e specializuar në krijimin dhe hartimin e dekoreve me myshk natyral dhe artificial, mureve me bimë, mureve dhe tavaneve të gjelbëruara për ambjente të ndryshme. Dizajni ynë i bimës mund të instalohet brenda dhe jashtë duke shtuar vecanti në çdo hapësire si kafene, bare, restorante, rezidenca private, qendra tregtare, zyra, dhe dyqane.

Arsyet pse duhet të punoni me ne?

Cmimi
Cmimet tona janë më konkurrueset në tregun Shqiptar dhe atë Kosovar. Keto çmime përfshijnë cilësinë më të mirë të myshkut!

Korrektësi & Cilësi & Bësim
Parimet kryesore tonat për marrëdhënie sa më të mira me klientin janë “CILESI” maksimale në cdo produkt tonin dhe “KORREKTESI” maksimale për cdo detaj. Falë këtyre cilësish jemi më të besueshmit tek klientet!

Garanci
Në cdo produkt që ne u ofrojmë klienteve tanë përvec cilësisë dhe mundimit maksimal, në ofrojmë garancinë më afatgjatë dhe suport në cdo kohë, vendi? Instalimet tona natyrale  janë krijuar duke përdorur myshk organikë antibakterial që nuk ka nevoje për ujë, dritë, por mbajnë një pamje të gjallë dhe të freskët disa vite. Ndërsa kopshtet tona artificiale vertikale janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për çdo hapësirë banimi ose tregtare që kërkon të përfshijë një mur të gjelbër pa asnje kosto mirëmbajtjeje.

Çfarë ofron

Tek Dekor me myshk ARTS.AN do të gjeni një shumëllojshmëri dekoresh për t'ju përshtatur ideve dhe ambienteve të ndryshme si: lokale, restorante, dyqane, butikë, hotele, qendra estetike, palestra, qendra tregtare, zyra, biznese, apartamente, vila etj.

 

- Dekor artificial për ambiente të brendshme/jashtme
- Mure të gjelbërurara, Vertikal garden
- Dekorim me myshk natyral dhe artificialë
- Arredime të brendshme me lule artificiale, natyrale dhe lule kacavjerrëse
- Lule të thata të balsamosura për dekor murresh
- Pemë artificiale për lokale, shtëpi
- Vazo me myshk dhe lule artificiale
- Gjelbërim artifical tavani
- Shkronja 3D në foreks dhe polisterol
- Gdhendje druri dekorative

 

Shërbime

Arredime te brendshme me myshk natyral
Arredime te brendshme me myshk natyral
Dekor me myshk per lokale
Dekor me myshk per lokale
Dekore lulesh artificiale per zyra, dyqane, apartamente
Dekore lulesh artificiale per zyra, dyqane, apartamente
Dekore myshku per lokale
Dekore myshku per lokale
Dekorim i brendshem me myshk artificial
Dekorim i brendshem me myshk artificial
Dekorim interior, Myshk Natyral me lule artificiale
Dekorim interior, Myshk Natyral me lule artificiale
Dekorim interior, Myshk Natyral restorante, hotele, qendra tregtare
Dekorim interior, Myshk Natyral restorante, hotele, qendra tregtare
Dekorim interiori me myshk natyral
Dekorim interiori me myshk natyral
Dekorim me lule artificiale per apartamente
Dekorim me lule artificiale per apartamente
Dekorim me myshk natyral
Dekorim me myshk natyral
Gjelberim artificial ne tavan
Gjelberim artificial ne tavan
Gjelberim artificial per mure
Gjelberim artificial per mure
Mure me myshk per dekor per lokale, bare, restorante
Mure me myshk per dekor per lokale, bare, restorante
Peme artificiale per bare, shtepi
Peme artificiale per bare, shtepi
Vazo me myshk dhe lule artificiale
Vazo me myshk dhe lule artificiale
Gdhendje druri dekorative
Gdhendje druri dekorative
Logo e punuar me lule artificiale dhe myshk
Logo e punuar me lule artificiale dhe myshk
Piktura moderne sipas kerkeses
Piktura moderne sipas kerkeses
Shkronja 3D ne foreks dhe polisterol
Shkronja 3D ne foreks dhe polisterol
Tabela reklame te punuara me dru
Tabela reklame te punuara me dru

Punë të kryera

Ancor Fish House
Ancor Fish House
Bar kafe Lulishtja
Bar kafe Lulishtja
Best collection
Best collection
Dekorim artificial tavani, Onxy Lounge Bar
Dekorim artificial tavani, Onxy Lounge Bar
Dekorim interior, Lounge Bar +31
Dekorim interior, Lounge Bar +31
Dekorim me lule artificiale, Kultura Pub and Bistro
Dekorim me lule artificiale, Kultura Pub and Bistro
Flagship Center
Flagship Center
Franco's coffee
Franco's coffee
Gjelberim me myshk, Ahmati Petrol
Gjelberim me myshk, Ahmati Petrol
Goddess exclusive, Prishtine
Goddess exclusive, Prishtine
Hotel Princ, Prishtine
Hotel Princ, Prishtine
Logo Summer Depo
Logo Summer Depo
Lule kacavjerrese  dekoruese ambienti te jashtem, Hani Pazarit Boutique Hotel
Lule kacavjerrese dekoruese ambienti te jashtem, Hani Pazarit Boutique Hotel
Modig Lounge
Modig Lounge
Orzo meal and more
Orzo meal and more
Sweet House, shkronja 3d Forex
Sweet House, shkronja 3d Forex
Triangolo
Triangolo
Vila Otto
Vila Otto
Vinipharma
Vinipharma
Viro Bar
Viro Bar
Your Fitness
Your Fitness
Mur i gjelberuar Arkon studion
Mur i gjelberuar Arkon studion
Myshk natyral, nderthurur me lule kacavjerrese, Artisti lounge
Myshk natyral, nderthurur me lule kacavjerrese, Artisti lounge
Siperfaqe e gjelberuar Alco Bar
Siperfaqe e gjelberuar Alco Bar
Veshje murale me myshk natyral Anisacollections
Veshje murale me myshk natyral Anisacollections
Dekorim myshk per kolona, Golem
Dekorim myshk per kolona, Golem
Dekorim tavani me lule kacavjerrese
Dekorim tavani me lule kacavjerrese
Fakulteti i shkencave te natyres (FSHN)
Fakulteti i shkencave te natyres (FSHN)
Nur restorant
Nur restorant
Pasticeri Vlora
Pasticeri Vlora
Rose's Coffee
Rose's Coffee
Shkolla Shaqe Mazreku
Shkolla Shaqe Mazreku
Veshje faqje muri me trendafila, Fier
Veshje faqje muri me trendafila, Fier