Secondary Adv

Mobileri Prestigj

 

Përshkrimi

Me vendodhje në Tiranë, Mobileri Prestigj është një biznes që sapo ka festuar përvjetorin e saj të 15-të. Ekipi ynë ka një përvojë të çmuar në mobiliet e zyrës dhe është i angazhuar për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për klientët tanë, qoftë në nivel lokal në Tirane, por edhe në qytete të tjera. Mobiljet tona ofrojnë zgjidhje të plotë për biznesin tuaj. Nëse keni nevojë për një furnizues të besueshëm për mobilimin e zyrës tuaj, ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do përshtasim një paketë vetëm për ju.

 

Misioni Ynë
Të jemi ofruesit kryesorë të zgjidhjeve dhe shërbimeve me cilësi të lartë për klientët tanë.
T'u shërbejmë me korrektësi dhe respekt klientëve tanë; Shërbimi është zemra e biznesit tonë.
Të krijojmë një kulturë që vlerëson dhe mbështet angazhimin e punonjësve, inkurajon zhvillimin personal dhe nxit bashkëpunimin në ekip.
Të jemi një burim i besuar dhe i vlefshëm në treg.
Të jemi të përkushtuar dhe përgjegjës ndaj klienteve tanë duke ofruar produkte që plotësojnë standardin tonë të qëndrueshmërisë.

 

Vizioni Ynë
Qëllimi ynë është që të ofrojmë zgjidhje konkurruese dhe të përballueshme për mobilimin e zyrave tuaja së bashku me shërbimin profesional, produkte cilësore dhe të ndërtojmë marrëdhënie partneriteti të qëndrueshme me klientët.

 

Çfarë ofron

Ne ofrojmë eksperiencën tonë 15 vjeçare në fushën e mobilimit, staf të kualifikuar si edhe gamë e gjerë mobiljesh për zyra! Jo vetëm mobilje moderne por edhe ato klasike, jo vetëm produkte por dhe ide, jo vetëm cilësi por edhe korrektësi. Produktet tona janë të certifikuara dhe me çmime konkurruese.

KARRIGE ZYRE
Merrni kohën tuaj në zgjedhjen e karrigeve të zyrës tuaj – është shumë e rëndësishme të gjeni karrigen e përshtatshme për ju dhe orarin tuaj të punës. Nga karriget ekzekutive deri te karriget e punonjësit, karriget slite dhe karriget e pritjes, i kemi të gjitha. Karriget janë komode, të bukura dhe të larmishme!

 

TAVOLINA ZYRE
Kur zgjidhni një tavolinë për zyrën tuaj duhet të merrni në konsideratë se si do e përdorni atë: workstation për të kursyer hapësirën dhe për punën në grup, tavolinë pune të veçuar në mënyrë që të rrisni përqëndrimin, tavolinë mbledhje për të diskutuar mbi ide dhe ecuri. Ne kemi zgjidhjet për secilën nga nevojat tuaja!

 

DOLLAP ZYRE
Ne nuk fillojmë dhe përfundojmë me tavolina dhe karrige. Hidhini një sy në zgjidhjet tona për dollape, ku mund të gjeni kabinete druri apo metalike për dosje, dollapët dhe arkivat të hapura ose të mbyllura. Çfarëdo që ju nevojitet për mobilimin  e zyrës tuaj ne jemi të sigurtë se do të jemi në gjendje ta plotësojmë atë!

 

PROJEKTE ARKITEKTURORE DHE KONSULENCE
Arkitektët tanë ju vijnë në ndihmë për projektimin dhe arredimin në mënyrën e duhur të ambjenteve tuaja të punës.

Shërbime

Arredim total per zyra
Arredim total per zyra
Projektim Zbatim mobilje zyre
Projektim Zbatim mobilje zyre
Projekte mobilimi per zyra te hapura operative
Projekte mobilimi per zyra te hapura operative
Arkiva dhe dollape metalike sipas porosise
Arkiva dhe dollape metalike sipas porosise
Karrige me rrotullim profesionale per zyra
Karrige me rrotullim profesionale per zyra
Kompani per arredim zyrash
Kompani per arredim zyrash
Mobilim total per zyra
Mobilim total per zyra
Mobilje recepsioni per zyra
Mobilje recepsioni per zyra
Mobilje zyre profesionale
Mobilje zyre profesionale
Poltrona drejtuesi
Poltrona drejtuesi
Kompani per mobilim zyrash
Kompani per mobilim zyrash
Montim mobiljesh per zyra
Montim mobiljesh per zyra
Rafte dhe dollape per mbajtje dosjesh
Rafte dhe dollape per mbajtje dosjesh
Rafte per zyra
Rafte per zyra
Sete direksional moderne dhe klasike
Sete direksional moderne dhe klasike
Tavolina manaxheriale
Tavolina manaxheriale
Tavolina per mbledhje ne forma te ndryshme
Tavolina per mbledhje ne forma te ndryshme
Tavolina zyre direksionale, ekzekutive, menaxheriale
Tavolina zyre direksionale, ekzekutive, menaxheriale
Furnizim me mobilje zyre
Furnizim me mobilje zyre
Mobilim zyrash
Mobilim zyrash

Punë të kryera

Mobileri Prestigj1577439805
Mobileri Prestigj1577439817
Mobileri Prestigj1577439826
Mobileri Prestigj1577439839
Mobileri Prestigj1577439877
Mobileri Prestigj1577439894
Mobileri Prestigj1577439907
Mobileri Prestigj1577439917
Mobileri Prestigj1577439927
Mobileri Prestigj1577439944
Mobileri Prestigj1577439962
Mobileri Prestigj1577439972
Mobileri Prestigj1577440010
Mobileri Prestigj1577440031
Mobileri Prestigj1577440049

Klientët që na kanë besuar