Secondary Adv

GSA Group Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania GENERAL STEELWORK ASSEMBLY është themeluar nga Z.Klinton DEMIRI shtetas Shqiptar dhe gjithashtu administrohet nga Z.Klinton DEMIRI. Mbas një eksperience 20 vjecare në ITALI në fushën e montimit të strukturave metalike Z. Klinton vendosi të themelojë një kompani në Shqipëri në vitin 2013 per të sjellë eksperiencën e fituar jashtë vendit. Kompania jonë vepron në territore të ndryshme prej më shumë se 6 vitesh, duke respektuar standartet Evropiane të cilësisë në sektorin e strukturave metalike dhe montimit të tyre. Që nga fillimi i biznesit të saj, kompania ka zhvilluar dhe konsoliduar me tej strukturat dhe organizimin e saj për t’iu përshtatur nevojave të Klientëve. Çelesi i suksesit tonë është identifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të klientit me profesionalizëm maksimal.

 

Bazuar në fleksibilitetin e strukturës organizative që i përshtatet lehtësisht nevojave të tregut, ne synojmë një përmirësim të vazhdueshëm të cilësisë ne procese dhe produkte. Kompania është në gjendje për t’iu ofruar klientëve të saj të gjitha garancitë e një strukture të besueshme e të organizuar dhe që menaxhohet në përputhje me rregulloret më të fundit të Evropës. Ne kemi një staf të kualifikuar me specialist me përvojë shumëvjecare. Vazhdojmë të operojmë suksesshëm dhe të rritemi çdo ditë falë profesionalizmit, seriozitetit dhe cilësisë në punë. Stafi i “GENERAL STEELWORK ASSEMBLY” është i mirëtrajnuar në fushat e tyre, ku çdokush e ka të qartë detyrën e tij dhe bashkëpunojnë si një skuadër. Siguria dhe shëndeti në punë është prioriteti ynë absolut. Ndërtimi dhe montimi nga GSA Group Albania është zhvilluar kryesisht me porosi, çdo punë mbikqyret dhe menaxhohet nga operatore profesional dhe të specializuar që veprojnë në përputhje me programet e kompanisë.

Çfarë ofron

Fushat e aktivitetit të kompanisë GSA Group Albania janë:

 

- Konstruksione metalike, Kapanone industriale, Bazamente, Struruktura të ndryshme metalike.

 

- Montimi i kapanoneve metalike sipas porosisë për objekte industriale, objekte banimi, ndërtesa, qendra tregtare etj.

 

- Montimi i urave mbikaluese me konstruksion metalik.

 

- Montim i konstruksioneve të ndryshme metalike për stadiume, impiante sportive, aeroporte etj.

 

- Ofrojmë eksperiencën e stafit tonë për të kryer dhe oponenca të ndryshme në lidhje me firmat e tjera në shërbim të klientve.

 

Për arsyet e lartëpërmendura, duke shtuar dhe faktin se “GENEREAL STEELWORK ASSEMBLY” zotëron një bazë të mirë makinerish, ne jemi të bindur që firma jonë është në gjendje të bashkëpunoj me këdo për të realizuar me sukses, në kohe dhe me cilësi projekte nga më të ndryshmet në fushën e projektimit dhe montimit. Gjithmonë do jemi të hapur dhe koherent për bashkëpunime me partnere të huaj e vendas për realizimin e projekteve të ndryshme. Duke u bazuar në eksperiencën dhe punën e palodhur dhe të kualifikuar të stafit tonë inxhiniero-teknik, jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje të problemeve dhe kërkesave të kohës me shpejtësi. Së fundmi shfrytëzojmë rastin t’ju falenderojmë për kohën që na vutë në dispozicion për tu njohur me veprimtarinë e Firmës “GENERAL STEELWORK ASSEMBLY”.

Shërbime

Bazamente me konstruksion metalik
Bazamente me konstruksion metalik
Konstruksione Fotovoltaike
Konstruksione Fotovoltaike
Konstruksione metalike per ndertesa
Konstruksione metalike per ndertesa
Konsulence per zbatimin e projektit
Konsulence per zbatimin e projektit
Lidhje strukturash metalike per ura
Lidhje strukturash metalike per ura
Konstruksion metalik per evente
Konstruksion metalik per evente
Montim i konstruksioneve te ndryshme metalike
Montim i konstruksioneve te ndryshme metalike
Montim i strukturave metalike per vepra arti
Montim i strukturave metalike per vepra arti
Ndertesa me konstruksion metalik
Ndertesa me konstruksion metalik
Montim i urave mbikaluese me konstruksion metalik
Montim i urave mbikaluese me konstruksion metalik
Montim konstruksione metalike per kapanone industrial
Montim konstruksione metalike per kapanone industrial
Montim konstruksione metalike per stadiume dhe impiante sportive
Montim konstruksione metalike per stadiume dhe impiante sportive
Montim konstruksioni metalik per godina banimi
Montim konstruksioni metalik per godina banimi
Montim konstruksionit metalik per aeroporte
Montim konstruksionit metalik per aeroporte
Montim strukturash metalike per ura
Montim strukturash metalike per ura
Montimi i kapanoneve metalike sipas porosise
Montimi i kapanoneve metalike sipas porosise
Ndertim me konstruksion metalik
Ndertim me konstruksion metalik
Ndertim me struktura celiku
Ndertim me struktura celiku
Sherbime montimi per konstruksione metalike
Sherbime montimi per konstruksione metalike
Sherbime montimi strukturash celiku per infrastrukture
Sherbime montimi strukturash celiku per infrastrukture
Sherbime per ndertimin me konstruksion metalik
Sherbime per ndertimin me konstruksion metalik
Struruktura të ndryshme metalike
Struruktura të ndryshme metalike
Ura te ndertuara me strukture metalike
Ura te ndertuara me strukture metalike
Zbatim projekti me konstruksion metalik
Zbatim projekti me konstruksion metalik
Sherbime montimi per konstruksionet metalike
Sherbime montimi per konstruksionet metalike

Punë të kryera

Ostiglia, Itali, Viti 2005-2008
Ostiglia, Itali, Viti 2005-2008
Qendra Guido, Viti 2007
Qendra Guido, Viti 2007
Expo Milano, Itali
Expo Milano, Itali
Kompleksi Garibaldi, Itali, Viti 2012
Kompleksi Garibaldi, Itali, Viti 2012
Addis Ababa, Ethopia, Viti 2014-2015
Addis Ababa, Ethopia, Viti 2014-2015
Ura ne Komo, 2015
Ura ne Komo, 2015
Ura Sibari, Itali 2016
Ura Sibari, Itali 2016
Algjeri, Viti 2016
Algjeri, Viti 2016
Aeroporti Paris, France, Viti 2016-2017
Aeroporti Paris, France, Viti 2016-2017
Entebbe, Uganda, Viti 2018
Entebbe, Uganda, Viti 2018
Coso Stadium, Cameroon, Viti 2018
Coso Stadium, Cameroon, Viti 2018
Coca Cola, Tirane, Viti 2019
Coca Cola, Tirane, Viti 2019