Secondary Adv

Enter American Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania Enter American Albania Shpk, eshte krijuar ne vitin 2004. Kjo kompani merret me Import - Export dhe bashkepunon me kompani te njohura ne tregun e SHBA – se dhe Evropes si dhe eshte e vecante dhe dallohet per cilesine dhe sigurine e artikujve qe tregeton. Kompania jone ka hedhur ne tregun Shqiptar me shume se 130 lloje te ndryshme Shkalle dhe Skela me material Alumini , Hekuri dhe Fiberglass (Fiber xhami).

Te gjitha produktet qe kjo kompani tregeton jane brenda standarteve Evropiane dhe jane te çertifikuara me ISO 9002 per cilesine e tyre dhe me çertifikatat EN 131 ( Çertificate Evropiane ) dhe GS & TUV ( Çertificate Gjermane ) per sigurine absolute te artikujve qe ka ne treg. Kompania jone, jo vetem qe tregeton shkalle edhe skela me cilesi dhe siguri te larte, por gjithmone vjen ne tregun shqiptar me artikuj dhe modele te reja, shume te sigurt dhe cilesor. Na vizitoni ne adresen tone: Rruga DON BOSKO # 130/4 , Tirane.

Çfarë ofron

PRODUKTE CILËSORE | MENAXHIM PROJEKTESH | PRODUKTE TË ÇERTIFIKUARA

-SHKALLË ALUMINI
Përdorim shtëpiak
Model fizarmonikë
Tre elementë
Me shina


-SHKALLË  HEKURI
Familiare
Me shina


-SHKALLË FIBERGLASS
Familiare
Profesionale
Me shina
Me tre elementë


-SKELA
Profesionale
Portative
Lëvizëse

Shërbime

Dyqan shkallesh profesionale
Dyqan shkallesh profesionale
Platforma alumini levizese
Platforma alumini levizese
Shkalle levizese per magazina, kapanone
Shkalle levizese per magazina, kapanone
Shkalle alumini dhe hekuri ne shitje
Shkalle alumini dhe hekuri ne shitje
Shkalle alumini fizarmonike
Shkalle alumini fizarmonike
Shkalle alumini me shina
Shkalle alumini me shina
Shkalle alumini profesionale te certifikim europian
Shkalle alumini profesionale te certifikim europian
Shkalle alumini te larta
Shkalle alumini te larta
Shkalle alumini te medha
Shkalle alumini te medha
Shkalle hekuri familjare
Shkalle hekuri familjare
Shkalle per kompani internetit, telekomunikacion , kabllore
Shkalle per kompani internetit, telekomunikacion , kabllore
Shkalle per perdorim familjar
Shkalle per perdorim familjar
Shkalle per shtepi, zyra, dyqane
Shkalle per shtepi, zyra, dyqane
Shkalle portative
Shkalle portative
Shkalle profesionale me nje dhe dy krahe
Shkalle profesionale me nje dhe dy krahe
Shkalle profesionale me shine
Shkalle profesionale me shine
Shkalle Rezine (Fiberglass) me Fiber xhami
Shkalle Rezine (Fiberglass) me Fiber xhami
Shkalle te vogla me platforme
Shkalle te vogla me platforme
Platforma hekuri levizese per skenografi, rregullime ambjentesh, televizione
Platforma hekuri levizese per skenografi, rregullime ambjentesh, televizione
Skela alumini, hekuri, Fiberglass (Fibra xhami)
Skela alumini, hekuri, Fiberglass (Fibra xhami)