Secondary Adv

TECHNO METAL TIRANA

 

Përshkrimi

Technometal është një kompani me eksperiencë disa vjecare në fushën e arredimt të brendshëm dhe të jashtëm me punime metalike.Eksperienca jonë në treg na bën që të jemi një ndër kompanitë me potenciale dhe me korrekte në Shqipëri.Me staf të kualifikuar sipas standardeve bashkëkohore ne ofrojmë zgjidhje për arredimin e cdo ambienti të brendshëm dhe të jashtëm me punime metalike nga më të thjeshtat deri te ato dekorative e hand made.

Çfarë ofron

Technometal ofron një gamë të gjerë produktesh funksionale dhe dekorative të punuara mjeshtërishtë me hekur për të shtuar vecanti në ambientet tuaja.

- Tavolina dhe karrige hekuri

- Biblioteka per shtepi ose zyra

- Separe ambjenti moderne per zyra, lokale, shtepi

- Mbajtese televizori

- Punime hekuri me lyerje me boje liquide sipas kerkeses

- Dyer skorevel

- Parapet shkallesh metalike

- Parapete metalike, hekuri dhe llamarine etj

Shërbime

Arredime hekuri per interior dhe eksterior
Arredime hekuri per interior dhe eksterior
Arredime me hekur per apartamente
Arredime me hekur per apartamente
Arredime me punime hekuri per bare, lokale, restorante
Arredime me punime hekuri per bare, lokale, restorante
Arredime metalike moderne
Arredime metalike moderne
Arredime metalike per dyqane, butike
Arredime metalike per dyqane, butike
Kangjella moderne me ngjyra te ndryshme
Kangjella moderne me ngjyra te ndryshme
Kangjella moderne
Kangjella moderne
Lavamane metalik te personalizuar
Lavamane metalik te personalizuar
Panele metalike per ndarje ambjenti
Panele metalike per ndarje ambjenti
Parapete hekuri per shkalle te te jashtme
Parapete hekuri per shkalle te te jashtme
Punime hekuri per arredim butiku
Punime hekuri per arredim butiku
Punime hekuri per arredim dyqanesh
Punime hekuri per arredim dyqanesh
Punime hekuri per tavolina dhe karrige per lokale, bare, restorante
Punime hekuri per tavolina dhe karrige per lokale, bare, restorante
Punime me porosi per tavolina ,karrige etj
Punime me porosi per tavolina ,karrige etj
Punime per ekspozitore butiku
Punime per ekspozitore butiku
Rafte dhe sergjena te punuar me hekur
Rafte dhe sergjena te punuar me hekur
Rafte ndares per zyra me hekur dekorativ
Rafte ndares per zyra me hekur dekorativ
Rafte per magazinimin e vererave
Rafte per magazinimin e vererave
Separatore metalik per lokale, bare, restorante
Separatore metalik per lokale, bare, restorante
Separe per ndarje ambjenti me boje likuide
Separe per ndarje ambjenti me boje likuide
Shkalle te punuara me hekur dhe dru per dupleks
Shkalle te punuara me hekur dhe dru per dupleks
Vazo dhe aksesore zbukurimi per shtepi
Vazo dhe aksesore zbukurimi per shtepi
Vazo lulesh te punuar me hekur
Vazo lulesh te punuar me hekur
Veshje fasade me fleta metalike
Veshje fasade me fleta metalike
Vetrata dhe dyer skorevol hekuri dhe xhami
Vetrata dhe dyer skorevol hekuri dhe xhami

Punë të kryera

TECHNO METAL TIRANA1582618818
TECHNO METAL TIRANA1582618838
TECHNO METAL TIRANA1582618850
TECHNO METAL TIRANA1582618860
TECHNO METAL TIRANA1582618870
TECHNO METAL TIRANA1582618879
TECHNO METAL TIRANA1582618890
TECHNO METAL TIRANA1582618898
TECHNO METAL TIRANA1582618918
TECHNO METAL TIRANA1582618927
TECHNO METAL TIRANA1582618938
TECHNO METAL TIRANA1582618949
TECHNO METAL TIRANA1582618962
TECHNO METAL TIRANA1582618971
TECHNO METAL TIRANA1582618981
TECHNO METAL TIRANA1582618991
TECHNO METAL TIRANA1582619002
TECHNO METAL TIRANA1582619013
TECHNO METAL TIRANA1582619023
TECHNO METAL TIRANA1582619035
TECHNO METAL TIRANA1582619045
TECHNO METAL TIRANA1582619053
TECHNO METAL TIRANA1582619064
TECHNO METAL TIRANA1582619072
TECHNO METAL TIRANA1582619082
TECHNO METAL TIRANA1582619092
TECHNO METAL TIRANA1582619101
TECHNO METAL TIRANA1582619111
TECHNO METAL TIRANA1582619121
TECHNO METAL TIRANA1582619131
Dekor hekuri per apartament
Dekor hekuri per apartament
Dekor hekuri per shkallet
Dekor hekuri per shkallet
Dere me dekor hekuri
Dere me dekor hekuri
Kangjell me ngjyre floriri
Kangjell me ngjyre floriri
Porte hekuri
Porte hekuri
Punime hekuri ne apartament
Punime hekuri ne apartament
Punim dekorativ per oxhak
Punim dekorativ per oxhak
Punim me porosi, oxhak
Punim me porosi, oxhak