Secondary Adv

ALBA PARTS sh.p.k

 

Përshkrimi

Alba Parts shpk ka nje experience shumevjecare ne importin dhe tregtimin ne tregun Shqiptar te pjeseve te kembimit per Kamiona, Autobuze, Trajlera dhe Eskavator. Alba Parts shpk importon dhe tregton pjese origjinale nga Anglia, Italia dhe Gjermania te markave : WABCO, IVECO PARTS, Zf ORIGINAL PARTS, KNORR BREMSEN, SACHS ZF, VALEO, BOSCH, MAN ORIGINAL, SAF Holland.

 

Çfarë ofron

Alba Parts shpk ofron pjese kembimi origjinale per Kamiona, Autobuza, Trajlera, Pompa betoni, Betoniere, Eskavatore, Fadroma te markave Iveco, Volvo, Mercedes Benz, Reno , Scania, Renault, Daf etj. Tek Alba Parts do te gjeni pjese kembimi per:  Sistemin motorrik,  Sistemin e ushqimit, Transmision kamio, Sistemin e frenimit, Sistemin e drejtimit, Amortizatore, Jastike, Pjese diferenciali etj.

Shërbime

Pjese kembimi per kamiona IVECO
Pjese kembimi per kamiona IVECO
Pjese kembimi per kamiona DAF
Pjese kembimi per kamiona DAF
Pjese kembimi per kamiona MAN
Pjese kembimi per kamiona MAN
Pjese kembimi per kamiona RENAULT
Pjese kembimi per kamiona RENAULT
Pjese kembimi per SCANIA
Pjese kembimi per SCANIA
Pjese kembimi per VOLVO
Pjese kembimi per VOLVO
Ferrota dhe tamburo per kamiona, autobuze, trailera
Ferrota dhe tamburo per kamiona, autobuze, trailera
Filtra ajri, nafte, kondicioneri, hidraulike vaji Mann Filter
Filtra ajri, nafte, kondicioneri, hidraulike vaji Mann Filter
Jastik ajri dhe Amortizatore shasie dhe kabine per kamiona dhe trailera
Jastik ajri dhe Amortizatore shasie dhe kabine per kamiona dhe trailera
Pjese kembimi Bosch
Pjese kembimi Bosch
Pjese kembimi nga Anglia
Pjese kembimi nga Anglia
Pjese kembimi per kamiona, autobuze, trajlera Mercedes Benz
Pjese kembimi per kamiona, autobuze, trajlera Mercedes Benz
Pjese kembimi per Pompa betoni CIFA
Pjese kembimi per Pompa betoni CIFA
Pjese kembimi per te gjitha llojet e eskavatoreve
Pjese kembimi per te gjitha llojet e eskavatoreve
Zinxhira gome dhe hekuri per mini dhe eskavator normal
Zinxhira gome dhe hekuri per mini dhe eskavator normal

Partnere