Secondary Adv

Gips Frut - Burock

 

Përshkrimi

GIPS FRUT shpk
“Gips Frut” sh.p.k është një kompani me përvojë që nga viti 1998' në fushën e sistemeve të thata në ndërtim.Gradualisht dhe me shumë përpjekje, jemi shndërruar në një nga kompanitë lider të tregëtimit të gjithë materialeve për punime me gips, e shumë dinamika të tjera që na kanë bërë sinonim të cilësisë. Ne jemi të specializuar në ofrimin e materialeve për projektimin e zyrave,lokaleve, apartamenteve tuaja. Të cdo rezidencë që kërkon një stil,dizejnim dhe materiale profesionale që konstiston në rehati maksimale dhe një paraqitje moderne.Ne përdorim metodat dhe teknologjitë më moderne dhe profesionale për te ofruar cdo material për punime gipsi,punime dekorative,termoizolime,zë izolime e shumë shërbime të tjera.

Shoqëria “Gips Frut” sh.p.k. ofron një eksperiencë shumë vjecare në fushën e tregtimit dhe zbatimit të teknologjisë së sistemeve të thata në ndërtim. Duke pasur nje eksperiencë shume pozitive ofron dhe garanton materiale cilësore të certifikuar nga CE. Produktet tona janë materiale të kompanive të mirënjohura(“Knauf,Europrofil, Dast dhe Deutsche Color) duke ofruar materialet më cilësore dhe profesionale të produkteve për sisteme të thata në ndërtim, në të gjithë Shqipërinë.

 

Burock Cement Board System shpk
Fabrika me e madhe dhe e vetme e prodhimit te pllakave Cimentato Burock ne treg qe prej vitit 2007 furnizuesi i vetem i magazinave qendrore ne te gjithe shqiperin per kompanit ne fushen e ndertimit e te gipsit. Me pika shitje ne te gjithe Shqiperine. Burock Cement Board eshte nje pllake e veshur nga te dy anet me rrjete fiber glass 125gr/m2 me permabajtje polisteroli, cimento portland, materiale te lehtesuara.

me dimensione 2000mm x 1200mm x 12mm

TEKNOLOGJIA e pllakave Cimentato BUROCK vendos rregulla te reja per krijimin dhe konstruksionin e objekteve. BUROCK Cement Board i ofron arkitekteve dhe perpunuesve nje alternativ cilesore me vlera te larta dhe me ekonomike ne krahasim me menyrat konstruktive te meparshme si p.sh me menyren e ndertimit tulle mbi tulle.

 

Shërbime

Konstruksione per tavane gipsi
Konstruksione per tavane gipsi
Pllaka gipsi kunder zjarrit
Pllaka gipsi kunder zjarrit
Lesh guri, Kolle, Llac, Suva per ndertim
Lesh guri, Kolle, Llac, Suva per ndertim
Lyerje, Patinime, Izolime
Lyerje, Patinime, Izolime
Pllaka gipsi Knauf
Pllaka gipsi Knauf
Punime per fasada termike
Punime per fasada termike
Punime per mure ndares me konstruksion
Punime per mure ndares me konstruksion
Punime per ndarje me mure gipsi
Punime per ndarje me mure gipsi
Punime per tavane te varura gipsi
Punime per tavane te varura gipsi
Shitje materiale ndertimi dhe izolimi me shumice
Shitje materiale ndertimi dhe izolimi me shumice
Fabrike prodhimi per pllaka cimentato
Fabrike prodhimi per pllaka cimentato
Pllaka cementato per izolim
Pllaka cementato per izolim
Pllaka cimentato me shumice dhe pakice
Pllaka cimentato me shumice dhe pakice
Pllaka cimentato ne shitje
Pllaka cimentato ne shitje
Pllaka cimentato per muret e jashtme
Pllaka cimentato per muret e jashtme
Pllaka cimentato per veshje fasade
Pllaka cimentato per veshje fasade
Pllaka cimentato per ambiente te jashtme
Pllaka cimentato per ambiente te jashtme
Pllaka cimentato zjarrduruese
Pllaka cimentato zjarrduruese
Prodhim dhe shitje pllake cimentato
Prodhim dhe shitje pllake cimentato
Prodhim pllake cimentato
Prodhim pllake cimentato

Punë të kryera

Banka NBG
Banka NBG
Delta Hotel Autostrada
Delta Hotel Autostrada
Furnizim me materiale per izolim ne objekt
Furnizim me materiale per izolim ne objekt
Furnizim me materiale per punime gipsi
Furnizim me materiale per punime gipsi
Furnizim me pllaka cimentato ne objekt
Furnizim me pllaka cimentato ne objekt
Furnizim ne objekt me profile gipsi
Furnizim ne objekt me profile gipsi
Hotel Butrinti
Hotel Butrinti
Hotel Continental Kastrati
Hotel Continental Kastrati
Kisha katolike
Kisha katolike
Opel Noshi
Opel Noshi
Punim tavani i varur me Euro Profil
Punim tavani i varur me Euro Profil
Salle eventesh me profile Euro Profil
Salle eventesh me profile Euro Profil
Salle konferencash me profile Euro Profil
Salle konferencash me profile Euro Profil
Tavan gipsi me lesh guri
Tavan gipsi me lesh guri
Tavan i varur me profile
Tavan i varur me profile
Tavane ne ambjente pishine me Aquapanel
Tavane ne ambjente pishine me Aquapanel
Tavane te varur me strukture Europrofil
Tavane te varur me strukture Europrofil
Tid Tower Tirana
Tid Tower Tirana
Tirana Bank
Tirana Bank
Top channel
Top channel
Veshje dhe tavane me gips akustik
Veshje dhe tavane me gips akustik
Punime vile ne Tirane
Punime vile ne Tirane

Partnere

BovelacciDastDeutch Colorakifixknauf-2020