Secondary Adv

WhiteChem Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

WhiteChem Albania kryen me cilesi te larte izolime termike, akustike dhe hidroizolime duke perdorur teknologji bashkekohore. WhiteChem Albania sjell per here te pare ne shqiperi teknologjine Inovative te Izolimit me polyuretan e cila mundeson:

1- Aplikim te shpejtë me pistoletë
2- Cilësi te lartë
3- Ekonomike dhe jetëgjatë

Aplikimi me pistolete i polyuretanit kryhet shume shpejt edhe ne siperfaqet me te veshtira te tarracave, cative, bodrumeve, themeleve, dyshemeve, pishinave, anijeve, mjeteve etj.

Çfarë ofron

Izolimi dhe Mbulimi me Poliurea
Poliurea eshte nje material prej dy komponentesh qe merret si rezultat I nje reaksioni kimin midis pre-polimerit izocianat dhe perberesit e perzierjes se amines. Ajo ka veti te shkelqyera ne krahasim me produktete e tjera konkuruese. Mund te perdoret ne cdo siperfaqe ne teknologjine me te fundit te hidroizolimit dhe mbulimit. Poliurea eshte 100% e ngurte dhe ekologjikisht miqesore. Poliurea per shkak te karakteristikave te saj filloi te zevendesoje shpejt materialet e hidroizolimit dhe mbulimit te gjenerates se vjeter.

Avantazhet e poliurease
Dy komponenteshe , rezistente ndaj rrezeve UV, 100% qendrueshmeri e ngjyrave e mundesuar me strukture alifatike. Permbajtja 100% e ngurte, Nuk permban VOC, pa ere, jetgjatesi dhe sherbim afatgjate. E aplikueshme ne cfardolloj trashesie. Aplikim i perseritshem nuk permban shtrese, zbatohet ne siperfaqe horizontale ose vertikale, fleksibilitet i shkelqyer dhe rezistent ndaj plasaritjeve. Rezistence te larte ndaj kimikateve,gerryerjeve,abrzaionit dhe impakteve. Rezitence e shkelqyer ndaj kushteve atmosferike (temperature te larta, te ulta dhe ne ngrica).

-Vendet e aplikimit te Poliureas
-Ne depozitat dhe tubacionet e ujit
-Ujrat e zeza dhe impiantet e trajtimit te ujrave te zeza
-Pishina dhe rezervuara uji
-Dysheme industriale
-Cati ballkone dhe taraca
-Shtresat e shtratit te kamionit
-Parkingje dhe Garazhe
-Spitale dhe Fabrika
-Aplikime dekorative
-Rruge dhe ura
-Tunele
-Izolimi mbulimi anijeve dhe mjeteve lundruese
-Akuapark, Akuariumeve dhe Kende lojrash
-Rafinerite industria petrokimike e minierave dhe e energjise
-Betonim i themeleve
-Aplikimet per izolim termik

Shërbime

Bojra poliuretani alifatike
Bojra poliuretani alifatike
Izolim me poliuretan per kabina dhe kamiona frigoriferik
Izolim me poliuretan per kabina dhe kamiona frigoriferik
Izolim me pistolete per tarraca, mure, cati, themele betoni
Izolim me pistolete per tarraca, mure, cati, themele betoni
Lidhes gome poliuretani per derdhje ne vend
Lidhes gome poliuretani per derdhje ne vend
Membrana hidroizoluese poliuretani
Membrana hidroizoluese poliuretani
Membrana me perberje bitumeni per hidroizolim
Membrana me perberje bitumeni per hidroizolim
Membrana me permbajtje Polimeri MS
Membrana me permbajtje Polimeri MS
Membrana transparente me permbajtje poliuretani hidroziolim tarrace
Membrana transparente me permbajtje poliuretani hidroziolim tarrace
Ngjitesa dhe lidhesa per riparime betoni
Ngjitesa dhe lidhesa per riparime betoni
Ngjitesa per tapete bari artificial dhe tapete gome
Ngjitesa per tapete bari artificial dhe tapete gome
Ngjitesa per tjegulla gome dhe rulona gome
Ngjitesa per tjegulla gome dhe rulona gome
Ngjitesa poliuretani
Ngjitesa poliuretani
Poliure me veti antistatike per spitale, klinika etj
Poliure me veti antistatike per spitale, klinika etj
Poliure rezistente ndaj zjarrit
Poliure rezistente ndaj zjarrit
Poliurea per ujin e pijshem dhe teknologjine ushqimore
Poliurea per ujin e pijshem dhe teknologjine ushqimore
Izolim me Polyuretan aplikim me pistolete per izolim catie
Izolim me Polyuretan aplikim me pistolete per izolim catie
Polyurea me pompe 100 e paster per izolim dhe mbulim tarrace
Polyurea me pompe 100 e paster per izolim dhe mbulim tarrace
Prajmer per aplikimet e poliurease, poliuretanit dhe epoksit
Prajmer per aplikimet e poliurease, poliuretanit dhe epoksit
Shkuma poliuretani sprej per izolim termik catie, te brendshem, jashtem
Shkuma poliuretani sprej per izolim termik catie, te brendshem, jashtem
Shkume injektuese poliuretani per riparime
Shkume injektuese poliuretani per riparime
Shtresa epokside veteniveluese
Shtresa epokside veteniveluese
Shtresa poliure e paster alifatike per pishina
Shtresa poliure e paster alifatike per pishina
Imitacione druri me poliuretan
Imitacione druri me poliuretan
Izolim akustik me poliuretan (Me pistolete sraj)
Izolim akustik me poliuretan (Me pistolete sraj)
Poliuretan per izolimin e tubacioneve dhe depozitave te ujit
Poliuretan per izolimin e tubacioneve dhe depozitave te ujit
Shkume poliuretan per amballazhim
Shkume poliuretan per amballazhim
Shkume poliuretani per izolimin e bolierave te sistemeve me energjise diellore
Shkume poliuretani per izolimin e bolierave te sistemeve me energjise diellore
Shtresa poliurea rezistente ndaj konsumit te larte dhe gerryerjes
Shtresa poliurea rezistente ndaj konsumit te larte dhe gerryerjes
Sisteme izolimi me poliuretan per dhoma frigoriferike dhe panele sanduic
Sisteme izolimi me poliuretan per dhoma frigoriferike dhe panele sanduic
Sisteme poliuretani per sisteme ftohese dhe ngrirese
Sisteme poliuretani per sisteme ftohese dhe ngrirese

Katalogu

Katalog WhiteChem Albania
Katalog WhiteChem Albania

Punë të kryera

WhiteChem Albania1582892962
WhiteChem Albania1582892973
WhiteChem Albania1582892990
WhiteChem Albania1582893002
WhiteChem Albania1582893014
WhiteChem Albania1582893031
WhiteChem Albania1582893039
WhiteChem Albania1582893050
WhiteChem Albania1582893060
WhiteChem Albania1582893070
WhiteChem Albania1582893085
WhiteChem Albania1582893096