Secondary Adv

D&D COLOR AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

D&D COLOR AL është nga kompanitë e para pioniere e specializuar në shërbimet e ngjyrosjes elektrostatike që prej vitit 2004. Suksesi në këtë fushë i dedikohet kryesisht cilësisë së përpunimit, kerkesave të tregut por edhe përkushtimit të stafit. Alumini i lyer me cilësi të lartë është gjithmonë i mirëpritur nga klientët tanë. D&D COLOR AL ofron shërbime ne ngjyrosje elektrostatike dhe veshje speciale të metaleve ose objekteve metalike me shtresa mbrojtese dhe dekorative me përmbajtje resine. Procesi i të ashtuquajturit Powder Coating, është një sprucim në formë pluhuri i ngjyrave të përzierë me resina të posaçme mbi sipërfaqen e metalit. Pas lyerjes të gjitha produktet kalojne në furre 180 ° - 200 ° C për procesin e pjekjes. Shtresat e reja mbron siperfaqen e metalit nga agjentet atmosferike, dhe temperaturat duke permiresuar cilesi fizike por edhe aestetike te gomave, duke rritur efikasitetin ne perdorim dhe ulur kostot e mirembajtjes.

Çfarë ofron

D&D COLOR AL ofron ngjyrosjen e artikujtve si profile alumini, profile hekuri, profile çeliku, llamarina të xinguara, karrige e tavolina metalike, porta & kangjella, karpenteri të ndryshme metalike. Ofrojmë gjithashtu ngjyrosje të profileve dhe artikujve të ndryshme të inoxit falë teknologjisë së fundit dhe proceseve të trajtimit të metaleve. Duke ju përshtatur masave në situaten e Covid-19 ofrojmë edhe ngjyrosje me bojra antibakteriale të artikujve ose veshjeve të ndryshme metalike që përdoren kryesisht në objekte publike. Gjithashtu dhe ngjyrosje C5 Marine si për profile alumini edhe për karpenteri të ndryshme metalike të përshtatshme për ndërtime në bregdet. Gjëndja stok është rreth 200 kode ngjyrash të ndryshme.

 

PRODHIMI
- Fabrika ofron një gamë të plotë të veshjes dhe ngjyrave
- Shpërndarje të shpejte te porosive ne gjithë vendin
- Kontakt i drejtpërdrejtë me stafin dhe vendimmarrësit
- Bëhet gjithshka për t'iu përshtatur nevojave të klientëve për kohën e dorëzimit
- Këshillojmë klientët tanë me detaje për ngjyrat, shtresëzimin dhe finiturat
- Vizitojmë klientin në terren nëse është e nevojshme
- U ofrojmë klientëve shembuj - kampionë të realizuar

Shërbime

Kompani per lyerje me boje elektrostatike ne Shqiperi
Kompani per lyerje me boje elektrostatike ne Shqiperi
Furre e automatizuar per lyerje elektrostatike
Furre e automatizuar per lyerje elektrostatike
Furre per lyerjen e produkteve metalike
Furre per lyerjen e produkteve metalike
Lyerje dyer hekuri, porta hekuri te ndryshme
Lyerje dyer hekuri, porta hekuri te ndryshme
Lyerje elektrostatike me 200 kode ngjyrash
Lyerje elektrostatike me 200 kode ngjyrash
Lyerje elektrostatike per kangjella, rrethime, parmake hekuri
Lyerje elektrostatike per kangjella, rrethime, parmake hekuri
Lyerje me boje elektrostatike per prodhime metalike
Lyerje me boje elektrostatike per prodhime metalike
Lyerje me boje elektrostatike per profile celiku
Lyerje me boje elektrostatike per profile celiku
Lyerje me boje per karrige hekuri
Lyerje me boje per karrige hekuri
Lyerje me boje per kosha mbeturinash
Lyerje me boje per kosha mbeturinash
Lyerje me boje pluhur me pjekje
Lyerje me boje pluhur me pjekje
Lyerje me furre per punime hekuri
Lyerje me furre per punime hekuri
Lyerje me furre per suprina tavolinash
Lyerje me furre per suprina tavolinash
Lyerje me pistolete per profile alumini
Lyerje me pistolete per profile alumini
Lyerje me sprucim per artikuj metalik
Lyerje me sprucim per artikuj metalik
Ngjyrosje elektrostatike per punime metalike
Ngjyrosje elektrostatike per punime metalike
Ngjyrosje industriale per konstruksione metalike
Ngjyrosje industriale per konstruksione metalike
Ngjyrosje me boje per karpenteri metalike
Ngjyrosje me boje per karpenteri metalike
Ngjyrosje me furre  llamarine
Ngjyrosje me furre llamarine
Ngjyrosje per konstruksione dhe struktura celiku, metalike, hekuri
Ngjyrosje per konstruksione dhe struktura celiku, metalike, hekuri

Punë të kryera

Ngjyrosje e fasades se QTU
Ngjyrosje e fasades se QTU
Porta kryesore vile Klient VIP e lyer me ORO VANGOGH
Porta kryesore vile Klient VIP e lyer me ORO VANGOGH
Kangjella 9005 MAT
Kangjella 9005 MAT
Lyerje dyer hekuri 9005 Sable
Lyerje dyer hekuri 9005 Sable
Lyerje karrige tavolina ngjyre e zeze
Lyerje karrige tavolina ngjyre e zeze
Lyerje profile RAL 9005 Mat
Lyerje profile RAL 9005 Mat
Lyerje porte e jashtme hekuri e Zeze Sahara
Lyerje porte e jashtme hekuri e Zeze Sahara
Lyerje Skela RAL 3002
Lyerje Skela RAL 3002
Matja e spesorit te bojes gjate nje procesi lyerje MARINE 2 duar
Matja e spesorit te bojes gjate nje procesi lyerje MARINE 2 duar

Video