Secondary Adv

ERMI PUMP

 

Përshkrimi

ERMI PUMP operon në tregun vendas prej disa vitesh me përkushtimin për të kryer punime cilësore, të cilat t`i rezistojnë kohës, kombinuar kjo edhe me punësimin e personave që janë specializuar në këtë fushë, si edhe përdorimin e materialeve cilësore, të cilat janë siguruar nga kompani me emër dhe serioze, të cilat ushtrojnë aktivitetin e tyre prej vitesh në Europë. ERMI PUMP ofron zgjidhje të besueshme, të afta për të kënaqur çdo nevojë, në sektorë të ndryshëm: civil,  industrial, bujqësi dhe ujitje, nxjerrje nga nëntoka, minierat, nafta dhe gazi, trajtimi i ujit.

Çfarë ofron

Kompania ERMI PUMP shpk ofron një gamë të gjërë zgjidhjesh ne fushen e pompave te ujit dhe sisteme per mbrojtjen nga zjarri me nje game te gjere produktesh nga kompanite SAER, FOURGROUP, ZIGGIOTTO.

Pompa uji
- Pompa per ujrat e zeza
- Pompa vertikale
- Pompa per sistemet e ngrohjes dhe ftohjes
- Pompa per pishina
- Pompa per sisteme antizjarr
- Pompa uji per perdorim familjar, pallate dhe vila
- Pompa per sistemet vaditese, agrokulture
- Pompa uji per perdorim industrial dhe civil
- Pompa per sistemet e pompimit te ujit per ujesjelles

Sisteme per mbrojtjen nga zjarri
- Hidrante mbitokesor
- Hidrante nentokesor
- Kaseta murale per hidrante
- Kaseta hidranti DN 45
- Bombula fikese zjarri me shkume, puder, karbon.
- Sprinklera per montim ne tavan per perhapjen e ujit ne rast zjarri

Te tjera
- Valvula U/FM
- Valvula zjarri
- Kundravalvula zjarri
- Kuadro elektrik per sisteme antizjarr
- Panele elektrik per pompa

Shërbime

Pompa uji per perdorim industrial
Pompa uji per perdorim industrial
Pompa per ujrat e zeza
Pompa per ujrat e zeza
Pompa per sisteme vaditje
Pompa per sisteme vaditje
Pompa per pallate, vija, familjare
Pompa per pallate, vija, familjare
Pompa per agrokulkture
Pompa per agrokulkture
Grupe presioni
Grupe presioni
Pompa pishine
Pompa pishine
Pompa elektrike per bujqesi
Pompa elektrike per bujqesi
Pompa elektrike zhytese
Pompa elektrike zhytese
Pompa elektrike monobllok
Pompa elektrike monobllok
Motorra zhytes
Motorra zhytes
Grupe per pompe zjarri
Grupe per pompe zjarri
Hidrante nentokesore dhe mbitokesore
Hidrante nentokesore dhe mbitokesore
Hidrante per vendosje ne mur (Mural)
Hidrante per vendosje ne mur (Mural)
Panele elektrike per sistemet e mbrojtjes nga zjarri dhe grupe pompash uji
Panele elektrike per sistemet e mbrojtjes nga zjarri dhe grupe pompash uji
Sisteme antizjarr
Sisteme antizjarr
Sisteme automatike per shuarjen e zjarrit
Sisteme automatike per shuarjen e zjarrit
Sisteme elektro pompa per mbrojtjen nga zjarri
Sisteme elektro pompa per mbrojtjen nga zjarri
Panele elektrike per mbrojtjen nga zjarri dhe grupe pompash
Panele elektrike per mbrojtjen nga zjarri dhe grupe pompash
Starter elektronik per pompa dhe motorre
Starter elektronik per pompa dhe motorre

Katalogu

Katalog ERMI PUMP
Katalog ERMI PUMP
Katalog ERMI PUMP
Katalog ERMI PUMP
Katalog ERMI PUMP
Katalog ERMI PUMP

Punë të kryera

Sistem antizjarr sipas Standardit EN11845 i instaluar ne parkingun tek 7 Xhuxhat
Sistem antizjarr sipas Standardit EN11845 i instaluar ne parkingun tek 7 Xhuxhat
Sistemi i ujit te pijshem dhe sistemi i zjarrit ne kompleksin Vala Mar ne Hamalle, Durres
Sistemi i ujit te pijshem dhe sistemi i zjarrit ne kompleksin Vala Mar ne Hamalle, Durres
Stacion i pompimit te ujit Corovode, Skrapar
Stacion i pompimit te ujit Corovode, Skrapar
Stacion uji, pompa Saer 110kW dhe 75kW
Stacion uji, pompa Saer 110kW dhe 75kW
Stacion pompimi uji te pijshem, Mbreshtan Ura Vajgurore
Stacion pompimi uji te pijshem, Mbreshtan Ura Vajgurore
FOX 3F e kombinuar me valul ajri per uje Dn 200 Pn1
FOX 3F e kombinuar me valul ajri per uje Dn 200 Pn1
Sistem pompash industriale
Sistem pompash industriale
Sistem antizjarr ne Shkollen Ramazan Subashi Vore
Sistem antizjarr ne Shkollen Ramazan Subashi Vore
Sistem pompash me Panel Duplex automatic, me fuqi 2 X 1.5kW
Sistem pompash me Panel Duplex automatic, me fuqi 2 X 1.5kW
Instalim sistem pompash
Instalim sistem pompash
Montimi i reduktoreve te presionit ne zonen e Qesarakes
Montimi i reduktoreve te presionit ne zonen e Qesarakes
Ujesjellsi i Burelit
Ujesjellsi i Burelit

Partnere

saerfourgroupziggiottofaggiolati-pumpsermipump-csa

Video