Secondary Adv

EURO-PROFIL shpk

 

Përshkrimi

“Euro-Profil” Sh.p.k (Prodhim-Tregtim profilesh) është një shoqëri e krijuar në Janar të vitit 2006 në Vlorë. “Euro-Profil” Sh.p.k prodhon profile të zinkuara për montimin e pllakave të gipsit (si tavane të varur, mure ndarës, ndricime te fshehta etj).

 

“Euro-Profil” Sh.p.k  investon vazhdimisht në teknologji dhe makineri. Falë ketyre makinerive të avancuara dhe përgjigjes së shpejtë nga ana e stafit ofrojmë fleksibilitet për porosi brënda dhe jashtë standardit, transport të shpejtë dhe të sigurtë brënda dhe jashtë vëndit. Linja e profilatrices prodhon profile me një kapacitet deri në 10,000 ml.

 

Çfarë ofron

Kapaciteti i lartë i prodhimit, cilësia dhe favorizimi në çmime, janë strategjia jonë e së ardhmes. Ne jemi të bindur që do t'iu përfshijmë edhe ju klientë ose të mundshëm  në  strategjinë tonë sepse klienti për ne është mbret. Tipologjite e profileve Euro Profil jane: UD, CD3m dhe CD4m, UW50, CW50, UW75, CW75, UW100, CW100 si dhe UD1.9cm (e ngushte) dhe CD5.0cm (e ngushte) Ele xingato 3metra dhe 2.8.

 

Shërbime

Prodhim tregtim profile xingato
Prodhim tregtim profile xingato
Prodhim tregtim ele xingato dhe alumini
Prodhim tregtim ele xingato dhe alumini
Profile gipsi CD 3 dhe 4 m + CD e ngushte
Profile gipsi CD 3 dhe 4 m + CD e ngushte
Profile gipsi CW 50-75-100
Profile gipsi CW 50-75-100
Profile UW, UD, CW, CD
Profile UW, UD, CW, CD
Fabrike prodhimi per profile gipsi me kapacitet te larte prodhues
Fabrike prodhimi per profile gipsi me kapacitet te larte prodhues
Furnizim magazinash me profile gipsi
Furnizim magazinash me profile gipsi
Import eksport profile gipsi ne Kosove
Import eksport profile gipsi ne Kosove
Magazine profilesh gipsi
Magazine profilesh gipsi
Prodhim profilesh gipsi (Sistem italian)
Prodhim profilesh gipsi (Sistem italian)
Prodhim Tregtim Profile Gipsi
Prodhim Tregtim Profile Gipsi
Profile alumini per mure ndares
Profile alumini per mure ndares
Profile alumini per ndertim me gips
Profile alumini per ndertim me gips
Profile alumini per tavane te varura
Profile alumini per tavane te varura
Profile gipsi me shumice
Profile gipsi me shumice
Profile llamarine me perberje xingato 100 per qind e paster
Profile llamarine me perberje xingato 100 per qind e paster
Profile per ndertim te thate
Profile per ndertim te thate
Profile per punime gipsi
Profile per punime gipsi
Profile te zinkuara gipsi
Profile te zinkuara gipsi
Shitje profilesh gipsi me shumice
Shitje profilesh gipsi me shumice

Partnere

GipsFrutFMI