Secondary Adv

ASE Audio System EDI

 

Përshkrimi

ASE Audio System EDI gjeni eksperiencën dhe produkte më të mira nga trendet e fundit të zhvillimeve teknologjike në fushën e Sistemeve Audio, Home Cinema dhe Smart Home. ASE bashkëpunon me kompanitë lider botërore në këto fusha ku mund të përmendim Karray, Focal, Zohms, Paradigm, Bluesound etj. Shumëllojshmëria e produkteve për sistemet audio shoqërohet me shërbimin e projektimit dhe të instalimit duke ju përshtatur më së miri ambienteve tuaja.

Cilësia e lartë që kompania jonë ofron ka bërë që shumë biznese të mirënjohura të na besojnë projektet e tyre. ASE Audio System EDI është zgjidhja perfekte për instalimet profesionale audio në: Qendrat tregtare, bare, restorante, hotele, kinema, salla konferencash, markete etj. Performanca është objektivi kryesor në instalimet tona shoqëruar gjithmonë me vlerën më të mirë për ju.

Çfarë ofron

Audio System EDI ofron paketë të plotë shërbimi (projektimit,instalimit dhe konfigurimit) lidhur me sistemet audio multiroom, home cinema, audio conference, audio business (lokal, hotel, markete, zyra, park, kënde lojrash etj).

- Sisteme audio

- Sisteme të amplifikuara

- Bokse tavanore

- Bokse të jashtme

- Sisteme konferencash

- Mikrofona

- Home cinema

- Smart Home

- Sisteme alarmi

- Sisteme televizive per hotele, etj.

Shërbime

Amplifikatore, bokse, sisteme audio me mikrofona
Amplifikatore, bokse, sisteme audio me mikrofona
Bokse audio profesionale per ambjente te ndryshme
Bokse audio profesionale per ambjente te ndryshme
Bokse muzike te brendshme
Bokse muzike te brendshme
Bokse muzike te jashtme
Bokse muzike te jashtme
Bokse tavanore inkaso
Bokse tavanore inkaso
Instalim i impjantit audio per hotele
Instalim i impjantit audio per hotele
Instalim per sisteme audio per konferenca (Sisteme konferencash)
Instalim per sisteme audio per konferenca (Sisteme konferencash)
Instalime per Sisteme Home Cinema
Instalime per Sisteme Home Cinema
Montim i bokseve te muzikes ne tavan
Montim i bokseve te muzikes ne tavan
Montim impjante audio per dyqane, supermarkete, qendra tregtare
Montim impjante audio per dyqane, supermarkete, qendra tregtare
Ndertim i sistemit audio
Ndertim i sistemit audio
Sisteme audio Multi-Room
Sisteme audio Multi-Room
Sisteme audio per ambjent te jashtem
Sisteme audio per ambjent te jashtem
Sisteme profesionale audio per lokale dhe restorante
Sisteme profesionale audio per lokale dhe restorante
Sisteme profesionale Audio
Sisteme profesionale Audio
Instalim per Sisteme Smart Home
Instalim per Sisteme Smart Home
Sisteme alarmi per mbrojtje nga thyerje, vjedhja, tymi, temperatura, gazi dhe uji
Sisteme alarmi per mbrojtje nga thyerje, vjedhja, tymi, temperatura, gazi dhe uji
Sisteme evakuimi
Sisteme evakuimi
Sisteme televizive per hoteleri
Sisteme televizive per hoteleri
Sisteme vezhgimi
Sisteme vezhgimi

Punë të kryera

Alesio Gym - Sistem audio per palester
Alesio Gym - Sistem audio per palester
Fusion Bar
Fusion Bar
Grant Kompleks
Grant Kompleks
Home Cinema per apartament
Home Cinema per apartament
Home Cinema per vile
Home Cinema per vile
Instalim i sistemit audio per ambjent te jashtem
Instalim i sistemit audio per ambjent te jashtem
Instalim i sistemit audio tavanor per bar
Instalim i sistemit audio tavanor per bar
Restorant Rozafa
Restorant Rozafa
Rolling Hills
Rolling Hills
Select Hill Salle konferencash
Select Hill Salle konferencash
Sistem audio per lokal
Sistem audio per lokal
Sistem audio per pishine
Sistem audio per pishine
Syri i Liqenit
Syri i Liqenit
Union Bar
Union Bar
ZINS, Durres
ZINS, Durres
Audio System, Hotel Butrinti
Audio System, Hotel Butrinti
Video citofoni ne vile private
Video citofoni ne vile private
Vendosje projektor dhe bokse profesinal, salle lojrash
Vendosje projektor dhe bokse profesinal, salle lojrash
Sistem vezhgimi, Buna Gold Wholesale
Sistem vezhgimi, Buna Gold Wholesale
Sistem profesional audio ne apartament
Sistem profesional audio ne apartament
Siam Lounge, Sistem audio profesional
Siam Lounge, Sistem audio profesional
Bokse te jashtem, Zins ne Durres
Bokse te jashtem, Zins ne Durres
Home theater ne oborr vile private
Home theater ne oborr vile private
Sistem audio ne ambient te jashtem lokali, Nassau
Sistem audio ne ambient te jashtem lokali, Nassau

Partnere

anthembluesoundcantonfocalintegrak-arraymarantzMartinLogannaimonkyoparadigmpionnerpolkpsb-speakerssonoszero-dhm

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Edi Sher (@audiosystemedi)