Secondary Adv

ARC Konstruksion shpk

 

Përshkrimi

Shoqëria “ARC Konstruksion” shpk është një shoqëri e specializuar në kryerjen e punimeve me shkallë të lartë vështirësie. Kjo shoqëri ka një eksperiencë disa vjecare në fushën e ndërtimit, e fokusuar vecanërisht në ndërtimin e objekteve të reja, restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore si dhe në rikonstruksionin e objekteve ekzistuese. Një fushë ku ne e ndjejmë veten lider është dhe ajo e Hidroizolimeve dhe Termoizolimeve me të gjitha llojet e materialeve që tregu boteror ofron sot.

 

Kompania jonë është vazhdimësi e kompanisë “Albanian Repair Company”, është e krijuar dhe drejtohet nga dy inxhiniera ndërtimi Ing. Kastriot Hajdaraj dhe Ing. Uran Kazazi të diplomuar në vitin 2004 e me një eksperience disa vjecare në tregun e ndërtimeve në Shqipëri. Në fillimet e tyre të punesuar pranë kompanisë “Kibe 1 sh.p.k”, ndërsa tani si partnerë të saj në projektet më madhore që po ndërtohen në vendin tonë. Kjo kompani ka njohuri të lartë në aplikimin e të gjitha produkteve në fushën e hidro dhe termoizolimit, ku vec të tjerash kemi marrë pjesë dhe në disa seminare dhe kurse kualifikimi të realizuar nga kompanitë prodhuese.

Çfarë ofron

Disa nga proceset me shkallë vështirësie të lartë që ne kryejmë janë si mëposhtë:

- Hidroizolimi i ambjenteve mbi toke dhe nëntokë me të gjitha llojet e materialeve, për presione negative dhe pozitive (membranë PVC, membranave Bentonitike, produkteve Bituminoze, Bikomponente etj).

- Termoizolimi i fasadave me polisterol, lesh guri si dhe realizimi i dekoreve të ndryshme etj.

- Trajtimi dhe riparimi i strukturave të dëmtuara beton/arme në objekte ekzistuese me anë të përdorimit të llacrave speciale si dhe me anë të perdorimit të injektimit të rezinave epokside.

- Pastrimi i strukturave metalike nga ndryshku me sabiature dhe mbrojtja e tyre duke i lyer me bojë të thjete ose epokside.

- Realizimi i xhuntove rrugore, cmontimi i atyre ekzistuese dhe montimi i xhuntove të reja në të gjitha llojet e urave etj.

 

Shërbime

Punime hidroizolimi me membrane bentoniti
Punime hidroizolimi me membrane bentoniti
Dysheme notuese, Izolime tarrace me pllaka
Dysheme notuese, Izolime tarrace me pllaka
Larje betoni me pompe hidroxhet
Larje betoni me pompe hidroxhet
Hidroizolime me bikomponente dhe rrjete
Hidroizolime me bikomponente dhe rrjete
Injektime rezine ne beton
Injektime rezine ne beton
Injektimi i rezines epokside
Injektimi i rezines epokside
Pastrim me sabiature
Pastrim me sabiature
Izolime me PVC dhe TPO
Izolime me PVC dhe TPO
Hidroizolim dyshemeje betoni me lyerje
Hidroizolim dyshemeje betoni me lyerje
Lyerje me bojra epokside per metale dhe betone
Lyerje me bojra epokside per metale dhe betone
Ndertim pishinash komplet
Ndertim pishinash komplet
Ndertim vilash
Ndertim vilash
Nivelime betoni me helikopter
Nivelime betoni me helikopter
Mbjellje e hekurave me rezine epokside
Mbjellje e hekurave me rezine epokside
Pastrim llamarine nga ndryshku me sabiature
Pastrim llamarine nga ndryshku me sabiature
Pastrimi dhe lucidim siperfaqes se betonit
Pastrimi dhe lucidim siperfaqes se betonit
Pastrimi i ndryshkut te hekurit me sabiature
Pastrimi i ndryshkut te hekurit me sabiature
Perforcime betonarme me fiber karboni
Perforcime betonarme me fiber karboni
Punime me sabiature, pastrim i ndryshkut te hekurave
Punime me sabiature, pastrim i ndryshkut te hekurave
Punime ne hidrocentrale si riparime, perforcime, mirmbajtje
Punime ne hidrocentrale si riparime, perforcime, mirmbajtje
Punime per dysheme notuese
Punime per dysheme notuese
Punime rampash per garazhe
Punime rampash per garazhe
Riparim dhe suvatim i betonit
Riparim dhe suvatim i betonit
Termoizolim me polisterol dhe lesh guri
Termoizolim me polisterol dhe lesh guri
Vendosje Water Stop, Hidro Stop per katet ne toke
Vendosje Water Stop, Hidro Stop per katet ne toke
Injektime rezine epoxide Arc konstruksion
Injektime rezine epoxide Arc konstruksion
Izolime Pvc TPo
Izolime Pvc TPo
Ndertim vilash
Ndertim vilash
Pastrim dhe lucidim i siperfaqes se betonit
Pastrim dhe lucidim i siperfaqes se betonit
Pastrim llamarine nga ndryshku me sabiature
Pastrim llamarine nga ndryshku me sabiature
Perforcim betonarme me fibra karboni
Perforcim betonarme me fibra karboni
Punime me sabiature pastrim i ndryshkut te hekurave
Punime me sabiature pastrim i ndryshkut te hekurave

Punë të kryera

Foleja e Gjelber, FB-ART
Foleja e Gjelber, FB-ART
Hidrocentrali i Banjes, Investim i kompanisë norvegjeze Statkraft
Hidrocentrali i Banjes, Investim i kompanisë norvegjeze Statkraft
Hidrocentrali i Moglices, Statkraft
Hidrocentrali i Moglices, Statkraft
Izolime, Stadiumi Arena Kombetare
Izolime, Stadiumi Arena Kombetare
Kompleks pishinash dimerore te mbuluara, Fshati Iranian, Manze
Kompleks pishinash dimerore te mbuluara, Fshati Iranian, Manze
Ndertimi i Unaza se Re, Tirane
Ndertimi i Unaza se Re, Tirane
Orion shpk, Sauk
Orion shpk, Sauk
Projekti TAP (Trans Adriatik Pipeline)
Projekti TAP (Trans Adriatik Pipeline)
Remonti i Hidrocentralit te Fierzes, nenkontraktuesi Andritz Hydro Branch Albania
Remonti i Hidrocentralit te Fierzes, nenkontraktuesi Andritz Hydro Branch Albania

Partnere

albstarart-konsfb-artgecigener2iliria-dkamberikastrati-shamapeiorionpajtoni-constructionrinia04

Projekte

- Hidrocentrali i Banjës, Investim i kompanisë norvegjeze Statkraft.

- Hidrocentrali i Moglicës, Statkraft.

- Projekti TAP (Trans Adriatik Pipeline).

- Ndërtimi i Unaza së Re të Tiranës.

- Remonti i Hidrocentralit të Fierzës, nënkontraktuesi Shoqeria Austriake Andritz Hydro Branch Albania.

- Stadiumit kombetar “Arena Kombetare”.

- Objekt sherbimi Petrele, investorit shoqeria “Tradita”.

- Objekt banimi 3 kat (Vile) ne Lushnje.

- Objekt banim i 2 kat (vile) Radesh, Skrapar.

- Objekt banimi 2 kat (Vile) ne Peqin.

- Objekt banimi 3 kat, Shkozet, Durres.

Po bashkëpunojmë në ndërtimin e një kompleksi objektesh në Sauk me shoqërinë “Orion” shpk si dhe në ndërtimine dy objekteve në afërsi të kompleksit Dinamo. Jemi duke punuar në realizimin e objektit “Foleja e Gjelber” tek Zogu i Zi, invesitim i shoqërise “FB Art” shpk. Ne bashkepunim me shoqerine “Sarp & Lab” po ndërtojmë një kompleks pishinash dimerore të mbuluara tek fshati iranian ne afersi te Manzes.

Certifikime

 

Filiali