Secondary Adv

JURI CLEAN

 

Përshkrimi

Juri Clean është agjensi pastrimi me eksperiencë disa vjecare në tregun shqiptar, duke ofruar shërbime pastrimi dhe mirëmbajtjeje me cilësi të lartë të përshtatura për nevojat e klientëve. Ne jemi të përkushtuar për krijimin e ambienteve të pastra, të sigurta dhe të shëndetshme si për hapësirat komerciale ashtu edhe për ato të banimit.

Ne ofrojmë për klientët shërbime pastrimi gjenerale, pastrime me kontratë mujore si dhe dezinfektime profesionale për cdo ambient. Me një staf të kualifikuar sipas standardeve bashkëkohore mundesojmë në ambjentet tuaja pastrime sipas kërkesës për shtëpi, vila, zyra, bare, restorante, kapanone industriale, parukeri etj. Mbulojmë të gjithë sektorët duke ofruar shërbimin e pastrimit nëpërmjet kontratave për pastrime gjenerale mujore. Gjithashtu dhe me anë të aparaturave tona gjermane bëjmë të mundur larjen e tapeteve, divaneve apo kolltuqeve të shtëpive apo kompanisë tuaj duke i pastruar deri në 85% nga të gjitha bakteriet që ndodhen në brendësi të tyre. 

Çfarë ofron

Juri Clean ofron pastrime gjenerale me aparaturat dhe produktet me moderne të pastrimit dhe mundëson sherbime të personalizuara nëpërmjet kontratave mujore të mirëmbajtjes. Pastrimet gjenerale përfshijnë:

- Pastrim i xhamave, pasqyrave, vetratave dhe grilave

- Pastrim i parvazeve të dritareve dhe te dyerve, priza, ambazhurë etj

- Pastrim i ballkoneve, hekurave, vazove të luleve

- Pastrim i mobiljeve brenda dhe jashtë nga pluhurat

- Pastrim i banakut të kuzhinës brenda dhe jashtë, paisjeve elektroshtepiake furra etj.

- Larja, dezinfektimi dhe tharja e këndit, dyshekut dhe karrigeve

- Larje fshirje dezinfektim të tualeteve (Vaska, dush, lavaman

- Fshirja dhe larja e tapeteve dhe moketeve me fshesë korenti profesionale

- Fshirja dhe larja e dyshemeve

- Dezinfektim i të gjithë ambientit

Shërbime

Sherbime pastrimi ne te gjithe Shqiperine
Sherbime pastrimi ne te gjithe Shqiperine
Desinfektim kunder insekteve dhe viruseve
Desinfektim kunder insekteve dhe viruseve
Dezinfektim ambjentesh te brendshme dhe te jashtme
Dezinfektim ambjentesh te brendshme dhe te jashtme
Larje dyshekesh ne Durres, Tirane
Larje dyshekesh ne Durres, Tirane
Larje karigesh per apartamente, vila
Larje karigesh per apartamente, vila
Larje karrigesh per zyra, lokale, hotele
Larje karrigesh per zyra, lokale, hotele
Larje kendi, kolltuku, divani
Larje kendi, kolltuku, divani
Larje profesionale dysheku dopio dhe tek
Larje profesionale dysheku dopio dhe tek
Larje profesionale parketi
Larje profesionale parketi
Larje profesionale tapetesh
Larje profesionale tapetesh
Larje tapetesh ne Durres, Tirane
Larje tapetesh ne Durres, Tirane
Larje totale pllaka dyshemeje, parkete, mokete
Larje totale pllaka dyshemeje, parkete, mokete
Pastrim ambjente zyre
Pastrim ambjente zyre
Pastrim apartamenti, vile me kontrate mujore
Pastrim apartamenti, vile me kontrate mujore
Pastrim gjeneral per vila dhe shtepi private
Pastrim gjeneral per vila dhe shtepi private
Pastrim i pergjithshem per hotele
Pastrim i pergjithshem per hotele
Pastrim total lokali, restoranti, hoteli
Pastrim total lokali, restoranti, hoteli
Pastrime gjenerale apartamenti
Pastrime gjenerale apartamenti
Pastrime gjenerale per zyra
Pastrime gjenerale per zyra
Pastrime profesionale per shtepi
Pastrime profesionale per shtepi
Sherbime dezinfektimi per biznese dhe familje
Sherbime dezinfektimi per biznese dhe familje
Sherbime dezinfektimi per palestra
Sherbime dezinfektimi per palestra
Sherbime pastrimi farmaci, spitale, klinika dentare etj
Sherbime pastrimi farmaci, spitale, klinika dentare etj
Sherbime pastrimi me kontrate mujore per kapanone industriale
Sherbime pastrimi me kontrate mujore per kapanone industriale
Sherbime pastrimi me kontrate mujore
Sherbime pastrimi me kontrate mujore

Punë të kryera

Larje profesionale moketi
Larje profesionale moketi
Larje tende dielli
Larje tende dielli
Pastrim dhe larje kapanoni
Pastrim dhe larje kapanoni
Pastrim dhe Larje kendi
Pastrim dhe Larje kendi
Pastrim gjeneral per shtepi private
Pastrim gjeneral per shtepi private
Pastrim profesional parketi
Pastrim profesional parketi
Pastrim profesional per apartament
Pastrim profesional per apartament
Pastrim total per lokal
Pastrim total per lokal
Pastrim total per rezidence banimi
Pastrim total per rezidence banimi
Pastrim total vile
Pastrim total vile
Pastrim zyre
Pastrim zyre
Pastrim total per apartament
Pastrim total per apartament
Bro's Coffee Lounge, Durres
Bro's Coffee Lounge, Durres
Dezinfektim ambienti ne godine sherbimi
Dezinfektim ambienti ne godine sherbimi
Larje moketi ne salle bilardoje
Larje moketi ne salle bilardoje
Larje profesionale divanesh ne duplex
Larje profesionale divanesh ne duplex
Pastrim gjeneral ne apartament te rikonstruktuar
Pastrim gjeneral ne apartament te rikonstruktuar
Pastrim gjeneral ne shtepi banimi
Pastrim gjeneral ne shtepi banimi
Pastrim gjeneral, Optika Gjermane e Syrit
Pastrim gjeneral, Optika Gjermane e Syrit
Pastrim paisje elektroshtepiake brenda dhe jashte
Pastrim paisje elektroshtepiake brenda dhe jashte
Sherbim pastrimi, Casa E Design
Sherbim pastrimi, Casa E Design

Video