Secondary Adv

DRI-ED

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania DRI-ED SHPK është themeluar në vitin 2008 me staf teknik me përvojë në sektorin e aksesorëve për mobilje. Qëllimi kryesor i kompanisë tonë është të krijojë një menaxhim që përqëndrohet në nëvojën e konsumatorëve. Ne veprojmë me vetëdije dhe pergjegjësi për të kontribuar në ekonominë dhe punësimin me anë të investimeve tona. Në ofrojmë teknologji superiore, cilësi të lartë të markës dhe burim njerëzor dinamik për klientët tanë.

DRI-ED SHPK synon të rrisë vlerën e produkteve të saj jo vetëm brenda kufijve të Shqipërisë, por edhe në shkallë rajonale dhe globale. Ne me krenari zbulojmë vizionin tonë për të qenë një lider rajonal sidomos në sektorin e materialeve të mobiljeve.

 

Çfarë ofron

DRI-ED SHPK gjithmonë ofron shërbimet e saj bazuar në parimet e kënaqësisë dhe besimit të klientëve. Si produkt i qasjes sonë inovative dhe bashkëpunese, ne po i përshtatemi me shpejtësi zhvillimeve në mbarë botën. Në këtë mënyrë ne po vleresojmë shërbimin e gjerë, rrjetin e informacionit dhe të biznesit që kemi.

DRI-ED SHPK u shërben nevojave të klientëve dhe ju ofron zgjidhje më të përshtatshme duke përdorur marrëdhëniet e krijuara me shumë shtete në mbarë botën. Duke u bërë partner dhe duke ndarë përvojën tonë ekzistuese me klientët tanë, ne si kompani synojme maksimumin e produktivitetit.it.

 

Disa nga produktet që ofron DRI-ED SHPK janë:

- Aksesorë mobilerie

- Mentesha 3D, 4D, të thjeshta, pa vakum, me vakum

- Mentesha me klik, pa klik

- Pistona Kapaku 60N, 80N, 100N, Normal dhe me vakum

- Pistona kapaku me hap te kundert

- Vida druri të të gjitha përmasave 

- Bashkuese

- Materiale për tapiceri

- Bojera per mobileri

- Këmbë divani, krevati etj

- Këmbë plastike metalike 

- Doreza për mobilje plastike metalike

Shërbime

Aksesore alumini, inoksi, hekuri per divane, kolltuqe, kende
Aksesore alumini, inoksi, hekuri per divane, kolltuqe, kende
Aksesore dhe komponente per kuzhina
Aksesore dhe komponente per kuzhina
Aksesore mobilerie me shumice dhe pakice
Aksesore mobilerie me shumice dhe pakice
Aksesore plastike per mobilje
Aksesore plastike per mobilje
Bojra per mobileri
Bojra per mobileri
Bojra poliuretani, pasta, dylient per mobilje
Bojra poliuretani, pasta, dylient per mobilje
Doreza me shumice per mobileri
Doreza me shumice per mobileri
Doreza mobiljesh te stilit antik dhe klasik
Doreza mobiljesh te stilit antik dhe klasik
Doreza moderne per rafte, sirtare, kuzhine
Doreza moderne per rafte, sirtare, kuzhine
Doreza neoklasike per mobileri
Doreza neoklasike per mobileri
Furnizim me aksesore mobilerie
Furnizim me aksesore mobilerie
Gjilpera per qepje kolltuqesh, divanesh, kendesh
Gjilpera per qepje kolltuqesh, divanesh, kendesh
Kembe per divane, kolltuqe, poltrona, kende
Kembe per divane, kolltuqe, poltrona, kende
Makineri per grirje sfungjeri
Makineri per grirje sfungjeri
Mekanizma per divane, kende, kolltuqe, krevate
Mekanizma per divane, kende, kolltuqe, krevate
Mentesha kapaku me vakum, pa vakum dhe te thjeshta
Mentesha kapaku me vakum, pa vakum dhe te thjeshta
Montuese rafti transparente, te bardha, metalike
Montuese rafti transparente, te bardha, metalike
Penj per makineri qepese
Penj per makineri qepese
Pistoleta me thumba per tapiceri
Pistoleta me thumba per tapiceri
Profile alumini per mobileri
Profile alumini per mobileri
PVC per veshje mobiljesh
PVC per veshje mobiljesh
Sisteme per kuzhina gatimi
Sisteme per kuzhina gatimi
Stuko makinerie per mobilje
Stuko makinerie per mobilje
Tekstile per mobileri per divane, kolltuqe, kende, poltrona, tapiceri
Tekstile per mobileri per divane, kolltuqe, kende, poltrona, tapiceri
Xogla dhe alzatina kuzhine
Xogla dhe alzatina kuzhine