Secondary Adv

Salliu 2G

 

Përshkrimi

Salliu 2G operon në fushen e termoizolimit të fasadave me sistemin kapot më të mire në treg. Filozofia e Salliu 2G është e njëtrajtshme me gjigandin hungarez Masterplast Group. Salliu 2G udhëhiqet nga principet e mirënjohjes, miqësise dhe kuptueshmërisë përsa i përket marrëdhënieve me gjithë partnerët dhe klientet ekzistues me potencial. Objektivi kryesor është zhvillimi i metejshëm i tregut dhe i rritjes konstante të shoqërisë. Kohezioni i ekipit është themeli i Salliu 2G dhe puna në grup është pjesë e pandarë e aktivitetit. Duke respektuar mendimin e kujtdo dhe duke degjuar edhe sygjerimet me elementare. Nëpërmjet shërbimeve kompania synon ta zhvillojë më tepër aktivitetin dhe të plotësojë vizionin për të ardhmen. Salliu 2G është një shoqërie e cila në cdo shërbim që ofron i kushton një rëndësi të madhe dhe të ardhmes duke u përpjekur për të qënë edhe më të mirë, më efektiv dhe më prodhues.

Çfarë ofron

Shoqëria Salliu 2G ofron nje larmi të gjerë shërbimesh duke ju përshtatur kërkesës specifike të kientëve për cdo nevojë. Duke qënë pjesë e Masterplast Group, Salliu 2G është i specializuar në termoizolimin e fasadave, duke ju siguruar një kursim energjie deri në 30 %. Termoizolimi i fasadave siguron ruajtjen e temperaturave në dimër. Veshjet e mureve me termoizolim (sistemi Kapot) është një ndër përparësitë e kompanisë. Salliu 2G ofron cdo produkt i cili implementohet për të realizuar termoizolime termike, akustike dhe hidrike duke siguruar ambjente komforte, të rehatshme dhe të sigurta. Brenda shërbimeve të Salliu 2G përfshihet prodhimet dhe importet-eksportet me kualitative që mund të gjenden në treg për momentin, duke siguruar cilësi dhe siguri.

Shërbime

Bojera cilesore Bekament
Bojera cilesore Bekament
Bojera per fasada te jashtme
Bojera per fasada te jashtme
Fasada me sistem kapote
Fasada me sistem kapote
Nenshtresa catie
Nenshtresa catie
Profile alumini per sisteme te thata
Profile alumini per sisteme te thata
Punime Grafiato
Punime Grafiato
Rrjeta gelqerore
Rrjeta gelqerore
Shtresa drenazhi per tarraca
Shtresa drenazhi per tarraca
Termoizolim me lesh guri
Termoizolim me lesh guri
Fasada termike (Sistem Kapote)
Fasada termike (Sistem Kapote)
Veshje muri me sistem kapot
Veshje muri me sistem kapot
Vegla pune per finiture
Vegla pune per finiture
Termoizolim fasadash
Termoizolim fasadash
Stuko per fadasa te jashtme
Stuko per fadasa te jashtme
Lyerje fasadash
Lyerje fasadash
Bojra per mjedise te brendshme
Bojra per mjedise te brendshme
Aksesor per catine brenda dhe jashte
Aksesor per catine brenda dhe jashte
Vegel patinimi
Vegel patinimi
Sisteme Termike
Sisteme Termike
Sistem i thate izolimi
Sistem i thate izolimi
Profile celiku per sistem te thate izolimi
Profile celiku per sistem te thate izolimi
Izolime akustike
Izolime akustike
Hidroizolim
Hidroizolim
Fasada izoluese druri te presuar
Fasada izoluese druri te presuar
Bojra per mjedise te jashtem
Bojra per mjedise te jashtem
Gips jeshil kundra lageshtise (pjese e sistemit te thate)
Gips jeshil kundra lageshtise (pjese e sistemit te thate)
Lesh guri per termoizolim
Lesh guri per termoizolim
Membrane themeli per hidroizolim
Membrane themeli per hidroizolim
Profile llamarine per sistemin e thate
Profile llamarine per sistemin e thate
Shirita dilitues per nenshtresa
Shirita dilitues per nenshtresa

Historiku

Salliu 2G sh.p.k është themeluar në tetor të vitit 2010, dhe operon sukseshëm në fushën e ndërtimit dhe tregtimit të materialeve termo dhe hidroizoluese. Firma ka përfaqësinë e produkteve të Masterplast Group, lider në 16 vende kryesisht në Evropën qëndrore dhe Ballkan. Kompani e cila prodhon materiale të certifikuara të cilësise së lartë dhe të miratuara nga komuniteti Europian. Deri në fund të 2012 kompania ka bashkëpunuar me rreth 600 kliente në të gjithë territorin e vendit si dhe duke bashkëpunuar me firmat më prestigjoze të ndërtimit. Kompania përvec tregtimit dhe ndërtimit mbështet klientet e saj me asistencë teknike për përdorimin dhe dobinë e produkteve të saj.

Punë të kryeraSalliu 2G1423144057
Salliu 2G1423144072
Salliu 2G1423144086
Rezidenca Magnet
Rezidenca Magnet
Pallat tek Stadiumi Dinamo
Pallat tek Stadiumi Dinamo
Objekti Orion
Objekti Orion
Objekt tek Vilat Gjermane
Objekt tek Vilat Gjermane
Vile banimi
Vile banimi
Rezidence Banimi ne Korce
Rezidence Banimi ne Korce

Partnere

FibranIzocamSchulersalliu-partnere-5salliu-partnere-4salliu-partnere-3salliu-partnere-2salliu-partnere-1