Secondary Adv

TEKN-IMPIANT GROUP shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tekn-Impiant Group SH. P. K. është Brand nga kompania italiane SAFIRE. SRL. Pas një experience të konsiderueshme prej 25 vitesh punimesh në SA.FI.RE. S.R.L. Tekn-Impiant Group SH. P. K bëri të mundur të ushtronte aktivitetin e tij në Shqipëri që në vitin 2016 e në vazhdimësi. Subjekti ynë TEKN-IMPIANT GROUP SHPK ofron një sërë shërbimesh me në fokus fushën e trajtimit të ajrit si:

- Izolime termike civile dhe industriale, impiante kondicionimi & aspirimi, ventilimi, punim llamarine, zingato, celik inox, alumin ose panele P3 me
material poliuretano.

- Prodhim, instalim edhe në impiantet e ngrohta dhe të ftohta nga – 40C deri në + 700C.

Çfarë ofron

T’i ofrojme klienteve një shërbim të kompletuar me në fokus sektorin e trajtimit të ajrit që mbulon kërkesat e tyre në:

o Izolimet termike
o Impiante kondicionimi
o Sisteme aspirimi,
o Sisteme ventilimi,
o Në sektorët industria dhe civile

Izolimet Termike realizohen me:
o Lesh guri,
o Lesh xhami,
o Armoflex,
o Mbushje me shkumë
o Dhe mbushje poliueritani të realizuara me makineri të
përshtatura.


Impiantet e kondicionimit, aspirimi, ventilimi, civile dhe industriale realizohen në: Llamarinë zingato, Celik inox, Alumin ose panele P3 me material poliuretani. Sistemet e ventilimit dhe kondicionimit prodhohen me kanalina në forma të ndryshme me llamarinë zingato sipas kërkesave të klientit. Panelet P3 në puliuretano prodhohen me spesorë të ndryshëm të shoqëruar me çertifikatën e cilësisë. Kjo është filozofia jonë, t’ ofrojme mbështetje klientit që të bëjë zgjidhjet sa më të përshtatshme dhe të jetë i kënaqur me shërbimin e ofruar nga ne.

Shërbime

Impiante aspirimi
Impiante aspirimi
Impiante ventilimi
Impiante ventilimi
Izolim depozitash inoksi celiku
Izolim depozitash inoksi celiku
Izolim me poliuretan per depozita
Izolim me poliuretan per depozita
Izolim per struktura metalike
Izolim per struktura metalike
Izolim silosi
Izolim silosi
Izolim termik per impiante te nxehta dhe te ftohta
Izolim termik per impiante te nxehta dhe te ftohta
Izolim termik per silosa industrial
Izolim termik per silosa industrial
Izolim termik per tubacione
Izolim termik per tubacione
Izolim termik tubacionesh
Izolim termik tubacionesh
Izolim tubacionesh ajri
Izolim tubacionesh ajri
Izolime industriale
Izolime industriale
Izolime termike per bote dhe cisterna
Izolime termike per bote dhe cisterna
Prodhim dhe montim tubacione ajrimi, ventilimi, aspirimi
Prodhim dhe montim tubacione ajrimi, ventilimi, aspirimi
Prodhim montim impiante aspirimi
Prodhim montim impiante aspirimi
Prodhim tubacionesh ajrimi
Prodhim tubacionesh ajrimi
Punime me Panele P3 ajrimi me material poliuretan
Punime me Panele P3 ajrimi me material poliuretan
Tubacione inoxi per impiant trajtim ajri
Tubacione inoxi per impiant trajtim ajri
Tubacione per impiante aspirimi
Tubacione per impiante aspirimi
Veshje e brendshme me shkume poliuretani per cisterna te medha te galvanizuara
Veshje e brendshme me shkume poliuretani per cisterna te medha te galvanizuara
Veshje e jashtme me alumin te peprunuar dhe llamarine gregato per impiante gazi
Veshje e jashtme me alumin te peprunuar dhe llamarine gregato per impiante gazi
Veshje impiantesh aspirimi kondicionimi me alumin te perpunuar
Veshje impiantesh aspirimi kondicionimi me alumin te perpunuar
Veshje kopele me lesh guri dhe alumin te perpunuar
Veshje kopele me lesh guri dhe alumin te perpunuar
Veshje me armaflex lesh xhami per tubacione aspirimi kondicionimi
Veshje me armaflex lesh xhami per tubacione aspirimi kondicionimi
Veshje termike industriale
Veshje termike industriale

Punë të kryera

Bra CN,  Itali
Bra CN, Itali
Cisterno per kantine vere, veshje me shkume poliuretani, veshje e jashtme me alumin te perpunuar
Cisterno per kantine vere, veshje me shkume poliuretani, veshje e jashtme me alumin te perpunuar
Europa Construction Elbasan
Europa Construction Elbasan
Impiant aspirimi kondicionimi , tubacione shperndarese ajri, veshje me armaflex dhe lesh xhami
Impiant aspirimi kondicionimi , tubacione shperndarese ajri, veshje me armaflex dhe lesh xhami
Impiant aspirimi kondicionimi , tubacione shperndarese ajri, veshje me armaflex, lesh xhami
Impiant aspirimi kondicionimi , tubacione shperndarese ajri, veshje me armaflex, lesh xhami
Impiant Bio Ga, veshje panele lesh guri, veshje e jashtme me alumin te peprunuar dhe llamarine gregat
Impiant Bio Ga, veshje panele lesh guri, veshje e jashtme me alumin te peprunuar dhe llamarine gregat
Impjant aspirimi kondicionimi , tubacione shperndarese ajri, veshje me armaflex, lesh xhami
Impjant aspirimi kondicionimi , tubacione shperndarese ajri, veshje me armaflex, lesh xhami
Izolim cisternash, depozitash
Izolim cisternash, depozitash
Izolim i kanaleve te ajrimit
Izolim i kanaleve te ajrimit
Izolim me poliuretan per tubacione
Izolim me poliuretan per tubacione
Izolim tubacionesh
Izolim tubacionesh
Nord Fish Shpk , Lezhe
Nord Fish Shpk , Lezhe
Sisteme ajrimi dhe aspirimi industriale
Sisteme ajrimi dhe aspirimi industriale
Torino
Torino
Tubacion aspirimi per restorant
Tubacion aspirimi per restorant

Klientet tane

Si rezultat i experiencës së gjatë në Itali, klientët tanë janë me shumë klientë Italianë. Më poshtë po rendisim në mënyrë të permbledhur disa nga klientet tanë:

-Industrie Del Legno
-Industrie Di Pavimenti E
-Palloni In Goma
-Coiver S.R.L
-Gepi S.R.L
-LucatoTermica
-Scotta Impianti S.R.L.
-Industrie Enologiche
-Co.Me.T. S.R.L
-Industrie Enologiche
-Egea S.P.A
-Balocco S.P.A
-Colussi S.P.A
-Gruppo Buondi
-Miroglio S.P.A.
-Ri.Me.Bo
-Industrie Della
-Plastica S.P.A
-Ferrero S.P.A
-Gaudino S.R.L.
-Eisenmann Italia


Rendituri më poshtë kemi dhe disa prej klientëve tanë vendas:

-EUROPA SHPK – ELBASAN
-I.N.C.A NORD FISH SH.P.K - LEZHE
-THERMO+SWISS SHA – DURRES
-ALBA-ROAD
-KID-ALB SH.P.K