Secondary Adv

ARVIS

 

Përshkrimi

ARVIS SH.P.K - kompani distributore që vepron në fushën e Food and Beverage, u krijua në vitin 2005 me iniciativen e biznesmenit Islam Isufaj, sot vepron në nje treg të gjerë në gjithë territorin Shqiptar duke përfshirë Kosovën dhe Maqedoninë Arvis SH.P.K është përfaqësuese ekskluzive e kompanive lider në tregun Italian por edhe atë botëror, në prodhimin e produkteve të ambalazhimit per Food and Beverage. Ne kemi ndërtuar kompaninë tonë me përkushtim dhe angazhim për të gjetur produkte të cilësisë më të lartë, duke dhënë shërbim të besueshëm ndaj konsumatorëve dhe duke krijuar risi biznesi që shtojnë vlera reale për partnerët tanë. Eksperienca, fleksibiliteti në distribucion dhe vëmendja që iu kushtojmë nevojave të klientëve, janë avantazhi ynë konkurues.

Çfarë ofron

Arvis shpk ofron Shishe dhe kavanoza qelqi të të gjitha përmasave për birrë, vaj, vere, qumësht, ujë dhe ushqime të tjera. Gjithashtu tek ne do të gjeni Tapa, Filtra dhe Paketime.

Shërbime

Ambalazhe qelqi per lengjet e frutave,pijet alkolike
Ambalazhe qelqi per lengjet e frutave,pijet alkolike
Amballazhe qelqi per uje te fresket
Amballazhe qelqi per uje te fresket
Shishe dekorative xhami
Shishe dekorative xhami
Paketime te personalizuara qelqi per rakine
Paketime te personalizuara qelqi per rakine
Ambalazhe xhami per paketime
Ambalazhe xhami per paketime
Shishe xhami per salca
Shishe xhami per salca
Paketime kartoni per veren
Paketime kartoni per veren
Shishe te vecanta per distilate
Shishe te vecanta per distilate
Paketime qelqi te personalizuara sipas kerkeses se klienti
Paketime qelqi te personalizuara sipas kerkeses se klienti
Shishe vere te personalizuara
Shishe vere te personalizuara
Shishe qelqi te riciklueshme
Shishe qelqi te riciklueshme
Shishe per vajin e ullirit
Shishe per vajin e ullirit
Bidona metalik me pesha te ndryshme pe vajra
Bidona metalik me pesha te ndryshme pe vajra
Furnizime me shishe metalike per paketimin e vajrave
Furnizime me shishe metalike per paketimin e vajrave
Enzima, ushqyes, antioksidant per vere dhe pije te ndryshme
Enzima, ushqyes, antioksidant per vere dhe pije te ndryshme
Filtra nga  lideri Pall Coorporation per filtrimin e veres
Filtra nga lideri Pall Coorporation per filtrimin e veres
Filtra te ndryshem per industrine  e pijeve
Filtra te ndryshem per industrine e pijeve
4Furnizim me filtra per filtrimin e birres
4Furnizim me filtra per filtrimin e birres
Furnizime me tapa te bidonave per uje
Furnizime me tapa te bidonave per uje
Kapake metalike per ene qelqi
Kapake metalike per ene qelqi
Tapa per shishe qelqi, plastike dhe alumini
Tapa per shishe qelqi, plastike dhe alumini
Tapa shumengjyreshe per paketime birre
Tapa shumengjyreshe per paketime birre
Tapa per kavanoze qelqi per perdorime te ndryshme
Tapa per kavanoze qelqi per perdorime te ndryshme
Tapat perfekte per cdo shishe
Tapat perfekte per cdo shishe
Tapa cilesore per te ambalazhuar veren
Tapa cilesore per te ambalazhuar veren

Video