Secondary Adv

BRIKA Hidraulike

 

Përshkrimi

BRIKA Hidraulike operon në tregun vendas prej shumë vitesh duke ofruar produkte të një kualiteti te lartë dhe korrektësi për të gjithë klientët e saj. BRIKA Hidraulike bashkëpunon me markat më prestigjoze ndëkombëtare, garanton cilësinë dhe çmimet më të mira ne treg. Suksesi i arritur gjatë këtyre viteve e bën kompaninë tonë gjithmonë të kërkohet maksimumi duke ecur me hapa të vegjël dhe të sigurt drejt te ardhmes. Na kontaktoni dhe vizitoni dyqanet tona që të mos keni nevojë të lodheni dhe të shpenzoni paratë dhe kohën tuaj diku tjeter. 

Çfarë ofron

Tek dyqanet Brika Hidraulike do të gjeni atë që ju duhet për shtëpitë dhe hotelet tuaja. Hidraulike, bojra, hidrosanitare, ferramenta dhe shumë artikuj të nevojshëm për riparimet dhe arredimet e ambienteve tuaja te kompanive: Sinani Hidrosanitare, Cera Style, Paini Rubbineterie, Carysil, Intesa, Artis, AGB, Tesay, Sika, Fischer, DAST, DAYLUX, NEON, VIVECHROM, DEUTSCH COLOR, Sigma, HESAKOMERC, Ferramenta Shahini etj.

 

- Mobilje tualeti, pasqyra, tharese duarsh, lavaman, bide, wc, pjata dushi etj.

- Lavaman ngjyra gri kafe zi.

- Kabina dushi, aksesore per tualete, varese peshqiresh, aspirator per tualete. 

- Produkte te Artis rubbineterie.

- Paini rubbineteria, grupe mishelatore, lavaman porcelani.

- Koka dushi inoxi, pileta dushi, krah inkaso, sifon, zorre lavapjate, rakorderi, sifona lavatrice te jashtme, Galixhan, Set shkarkimi inkaso, reduksione.

- Kolektore, saricineska, pileta me valvul, kapak pilete.

- Brava duralumini, brava kasaforte, dryna. 

- Brava per dyer, brava qepeni, rozeta dhe mentesha, doreza per dyer te brendshme dhe ballkoni.

- Vidat, bravat mekanike.

- Prerese profesionale pllakash.

- Profile pllakash.

- Vida, upa montimi, sisteme fiksimi.

- Kollera, llacra dhe bojera.

- Rakorderi bickikletash, pedale, akset e perparme dhe te mbrapme, frena, gomardare, zinxir, disqe, parafranga, kavo, pulla.

Shërbime

Pajisje hidrosanitare per hotele, bare, shtepi
Pajisje hidrosanitare per hotele, bare, shtepi
Hidrosanitare cilesore italiane dhe gjermane
Hidrosanitare cilesore italiane dhe gjermane
Lavaman qeramike dhe porcelani me shumice dhe pakice
Lavaman qeramike dhe porcelani me shumice dhe pakice
Lavaman per duart me madhesi dhe materiale te ndryshme
Lavaman per duart me madhesi dhe materiale te ndryshme
Lavamane porcelani
Lavamane porcelani
Lavapjata kuzhine
Lavapjata kuzhine
Mobilje tualetesh
Mobilje tualetesh
Wc dhe bide per tualete
Wc dhe bide per tualete
Boliere 80,100 dhe 120 litra me kursim energjie
Boliere 80,100 dhe 120 litra me kursim energjie
Kabina dushi me madhesi forma te ndryshme
Kabina dushi me madhesi forma te ndryshme
Pasqyra tualeti
Pasqyra tualeti
Koka, grupe dhe salishent dushi
Koka, grupe dhe salishent dushi
Mishelatore dhe rubineteri
Mishelatore dhe rubineteri
Grupe per bide dhe lavaman
Grupe per bide dhe lavaman
Aksesore banjoje te ndryshem
Aksesore banjoje te ndryshem
Aspiratore per filtrimine ajrit te ambjenteve
Aspiratore per filtrimine ajrit te ambjenteve
Pileta per tualete
Pileta per tualete
Tuba per furnizim me uje dhe tuba shkarkimi
Tuba per furnizim me uje dhe tuba shkarkimi
Tuba hidraulik te te gjitha llojeve
Tuba hidraulik te te gjitha llojeve
Tuba instalimi per sisteme ngrohje ftohje
Tuba instalimi per sisteme ngrohje ftohje
Bojra, llaqe, shkuma, ngjitesa
Bojra, llaqe, shkuma, ngjitesa
Bojra dekorative amerikane
Bojra dekorative amerikane
Silikone dhe shkuma SIKA
Silikone dhe shkuma SIKA
Kollera, materiale ndihmese
Kollera, materiale ndihmese
Doreza per dyer te brendshme, duralumin, qepena
Doreza per dyer te brendshme, duralumin, qepena
Prerese pllakash profesionale
Prerese pllakash profesionale
Profile pllakash me madhesi te ndryshme
Profile pllakash me madhesi te ndryshme
Kaseta shkarkimi me konstruksion Inkaso Geberit
Kaseta shkarkimi me konstruksion Inkaso Geberit
Vidha dhe upa per cati, murr tulle , gips dhe beton
Vidha dhe upa per cati, murr tulle , gips dhe beton
Buloneri inoksi dhe vida inoksi
Buloneri inoksi dhe vida inoksi

Partnere

ArtisCarysilcerastyledastdeutch-colorFischerintesanesa-komercsinaniTesayVivechromsigma-1agb-1