Secondary Adv

Deborah Home Decor

 

Përshkrimi

Deborah Home Dekor ju mundëson koleksionet më të reja dhe më unike, çdo gjë ju nevojitet për ju, miqtë apo arredimin e ambienteve tuaja. Ne kemi evoluar nga një butik i vogël në vitin 2000 në shtëpinë online të stilit të brendshëm. Në këtë rrugëtim të gjatë gjithmonë jemi kujdesur të ofrojmë risi, shërbimin dhe çmimet më të mira në treg. 

Çfarë ofron

Në Deborah Home Dekor gjeni gjithçka që ju duhet për një shtëpi me stil, koleksionet tona të aksesorëve përfshijnë orendi, dekor shtëpie, pasqyra, dekor tryeze, dhe shumë më tepër. Një shumëllojshmeri produktesh për arredimin e shtëpisë, zyrës, restoranti apo dhe hotelit tuaj. Kur bëhet fjalë për krijimin e një ambienti të përsosur, ne e dimë se çfarë është e rëndësishme. E shndërrojmë një shtëpi, në të tetën mrekulli! 

Shërbime

Dekore unike per shtepi
Dekore unike per shtepi
Dyqan per zbukurime shtepie
Dyqan per zbukurime shtepie
Elemente dekorues per shtepi, hotele, lokale
Elemente dekorues per shtepi, hotele, lokale
Krerdenca metalike
Krerdenca metalike
Lule artificiale per vazo
Lule artificiale per vazo
Mbajtese kafeje, sheqeri dhe kripe
Mbajtese kafeje, sheqeri dhe kripe
Ndricues dekorativ per te gjitha ambjentet
Ndricues dekorativ per te gjitha ambjentet
Ora muri dekorative te vecanta
Ora muri dekorative te vecanta
Panorama dhe piktura per te gjitha ambjentet
Panorama dhe piktura per te gjitha ambjentet
Qypa dekorativ
Qypa dekorativ
Sete filxhanesh
Sete filxhanesh
Sete gotash
Sete gotash
Sete zbukurimi per sallon
Sete zbukurimi per sallon
Skulptura te ndryshme per dekor
Skulptura te ndryshme per dekor
Tabaka me gure kristali
Tabaka me gure kristali
Tavolina mesi te vecanta
Tavolina mesi te vecanta
Tavolina zbukurimi
Tavolina zbukurimi
Vazo dekorative unike
Vazo dekorative unike
Zbukurime per hotel
Zbukurime per hotel
Zbukurime per hotele, lokale, restorante
Zbukurime per hotele, lokale, restorante

Artikujt qe do te gjeni tek Deborah Home Decor

1. Dekoruese
2. Vazo me lule
3. Lule orkide
4. Shandane kristali
5. Vazo kristali
6. Qyp dekorativ
7. Tavolina mesi
8. Qyp me lule
9. Pasyqra dekorative
10. Mbajtese bizhuterish
11. Orendi shtepiake
12. Lule artificiale
13. Kristaliere
14. Bonboniere
15. Tabaka per qerasje
16. Gota kristali
17. Vazo me orkide
18. Tufa lulesh
19. Tabaka dekorative
20. Tabaka
21. Tabaka xhami
22. Frutiere
23. Vazo porcelani
24. Tavolina mermeri
25. Tavolin gipsi
26. Tavolina me xham
27. Kredenca
28. Filxhane
29. Filxhane porcelani
30. Filxhane per kafe
31. Filxhane kafe
32. Filxhane caji
33. Filxhane te medhenj
34. Dekore per shtepi
35. Homedecor
36. Dekorime ambjenti
37. Panorama te medha
38. Panorama
39. Piktura me porosi
40. Panorama me bojra vaji
41. Piktura me bojra vaji
42. Peme fundviti
43. Dekore krishtlindjesh
44. Dekore per vitin e ri
45. Dekore Krishtlindjesh
46. Peme krishtlindjesh
47. Pjata porcelani
48. Pjata per embelsira
49. Pjata embelsiresh
50. Dekore rezine
51. Qirinj aromatik
52. Dekore porcelani
53. Set kafe sheqeri
54. Mbajtese kafe sheqeri
55. Set vazosh
56. Abazhure
57. Abazhure statik
58. Libra dekorative
59. Libra dekorues
60. Shandane dekorues
61. Kompozime me orkide
62. Lule artificiale
63. Lule orkide
64. Elefant dekorativ
65. Mjelma kristali
66. Kupa dekorative
67. Set porcelani
68. Breshka dekorative
69. Korniza per foto
70. Korniza kristali
71. Tavolina dekorative
72. Sete tavolinash
73. Mbajtese erezaah
74. Abstrake dekorative
75. Abstrakte
76. Mbajtese per shishe vere
77. Set gotash kristali
78. Set gotash
79. Komplet filxhanesh
80. Koka kali
81. Bust kali
82. Panorame me lule
83. Panorama per kuzhine
84. Panorama per dhoma gjumi
85. Dekore per salla pritje
86. Dekore per tavoline
87. Kolonë
88. Statuja dekoruese
89. Statuja dekorative
90. Kolone mermeri
91. Ora muri
92. Ora muri te vecanta
93. Dekore te vecanta
94. Dekore te vecanta per shtepi
95. Liber Kurani
96. Mbajtese per liber kurani
97. Dekore fetare
98. Piktura dore
99. Peshq dekorativ
100. Produkte islamike
101. Produkte porcelani
102. Produkte rezine
103. Produkte alabastre
104. Islamike kristali
105. Kompozime me lule
106. Paktime dhuratash
107. Mbajtese celesash
108. Afrikane dekorative
109. Luge  porcelani
110. Luge inoksi
111. Statuja dekorative
112. Set kafshesh
113. Set qerasje
114. Tavoline me rezine
115. Tavoline me drru arre
116. Tavoline druri
117. Set kontenitoresh
118. Dekorim ambjenti
119. Homedecor Shqiperi
120. Dyqan deko Durres
121. Dekoruese Durres
122. Dekor shtepi shqiperi
123. Transport i sigurt
124. Transport i shpejte
125. Dyqan dekoresh shqiperi
126. Dyqan dekoresh durres
127. Dekoruese te vecanta
128. Dekoruese me cmim ekonomik
129. Dekore per zyra
130. Dekore per mure
132. Dekore per tavoline
133. Arredime per shtepi
134. Arredime shtepiake shqiperi
135. Arredime per shtepi durres
136 . Homedecor Durres
137. Homedecor shqiperi
138. Dekore per minibare
139. Cift mjelmash
140. Lule lotusi