Secondary Adv

BEKE

 

Përshkrimi

BEKE (Pastrime profesionale grilash) eshte nje kompani e specializuar per pastrim profesional te grilave te brendshme te te gjitha llojeve. Ne ofrojme sherbim per pastrim total per grila per shtepi, hotele, shtepi plazhi, institucione private ose shteterore, zyra etj. Ne ofrojme per ju paketa me oferta te arsyeshme per pastrimin total ose te pjesshem te grilave te ambjenteve tuaja.  Stafi jone i profesionalizuar ofron pastrim ne ambientet tuaja me solucione profesionale te cilat jane antialergjike dhe antibakteriale.

Çfarë ofron

BEKE (Pastrime profesionale grilash) ofron sherbime si me poshte:

- Larje per grila zebra
- Larje grilash roller
- Larje grilash vertikale
- Larje grilash horizontale
- Larje per grila veneciane


Ofrojme sherbime te larjeve te grilave ne ambientet tuaja ne shtepi, vila, lokale, restorante, hotele, zyra, institucione, biznese, qendra spitalore, institucione arsimore etj.

Shërbime

Pastrim per grila zebra
Pastrim per grila zebra
Pastrim profesional per grila te brendshme
Pastrim profesional per grila te brendshme
Pastrime grila zebra per kuzhina
Pastrime grila zebra per kuzhina
Pastrime per grila zebra
Pastrime per grila zebra
Pastrime profesionale grila Zebra
Pastrime profesionale grila Zebra
Pastrime te ndryshme per grila zebra
Pastrime te ndryshme per grila zebra
Larje grila Sunscreen
Larje grila Sunscreen
Larje grilash roler me solucione antibakteriale
Larje grilash roler me solucione antibakteriale
Larje grilash roller sipas kerkeses
Larje grilash roller sipas kerkeses
Larje per grila roller
Larje per grila roller
Larje profesionale per roller Sunscreen
Larje profesionale per roller Sunscreen
Larje, Pastrim perdesh per lokale
Larje, Pastrim perdesh per lokale
Pastrim grilash dhe perdesh vile
Pastrim grilash dhe perdesh vile
Pastrim grile roller
Pastrim grile roller
Pastrime per roller blackout
Pastrime per roller blackout
Lajre grilash per apartament
Lajre grilash per apartament
Larje grilash per spital
Larje grilash per spital
Pastrim grilash vertikale institucionesh arsimore
Pastrim grilash vertikale institucionesh arsimore
Pastrime grilash te brendshme per institucione shteterore
Pastrime grilash te brendshme per institucione shteterore
Larje grilash shtepie
Larje grilash shtepie
Larje grilash
Larje grilash
Larje per grila ballkoni
Larje per grila ballkoni
Larje profesionale per grila bambuje
Larje profesionale per grila bambuje
Pastrime profesionale per grila bambuje
Pastrime profesionale per grila bambuje
Pastrime profesionale per grila veneciane
Pastrime profesionale per grila veneciane