Secondary Adv

EUROLUCE

 

Përshkrimi

EUROLUCE u themelua dhe filloi aktivitetin e saj ne vitin 2014 e perbere fillimisht nga dy inxhinier elektronik dhe nje specialist ne fushen e marketingut.  Aktualisht ne ofrojme nje game te gjere sherbimesh ne fushen e automatizimit te ambjenteve te perditshme rezidenciale gjithashtu edhe ato industriale. Duke patur ne vizionin e saj inovacionin dhe teknologjine e re, EUROLUCE, projekton te ardhmen e saj drejt automatizimit total te ambienteve te banueshme. Duke u nisur nga automatizimi i nje porte te thjeshte deri tek kontrolli total i ambientit dhe sistemet e sigurise.EUROLUCE sjell ndricimin si distributor i kompanise Forlife. Me nje game te gjere produktesh jemi tashme pjese e disave nga projektet me te rendesishme.

 

Nga instalimet më të thjeshta në sistemet më komplekse, ne sjellim teknologjinë më të avancuar, në çdo aspekt të ofrimit të një eksperience me cilësi të lartë për klientët tanë. Ne ju ofrojmë sigurinë e shtëpisë,  komoditetin  dhe efikasitetin e energjisë duke ju dhënë mundësinë që të keni nën kontroll të gjitha pajisjet nëpërmjet një aplikacioni në smartfonin tuaj ose në cdo pajisje tjeter qe ju mund ta merni me vete kudo. Sic është tablet-i apo pc suaj.

Çfarë ofron


Automatizim

- Siguri - Shumë teknologji të automatizimit në shtëpi janë nën ombrellën e sigurisë. Konsumatorët blejnë këto pajisje sepse duan të bëjnë shtëpitë e tyre më të sigurta. Ndriçimi i automatizuar pengon vjedhësit e mundshëm dhe sensorët e levizjes i ndihmojnë njerëzit të hyjnë në dyert dhe të ecin në korridoret vonë natën.

- Kursim - Termostatet  dhe llambat e “zgjuara" kursen energji, duke shkurtuar shpenzimet e shërbimeve gjatë kohës. Disa teknologji të automatizimit në shtëpi gjithashtu monitorojnë përdorimin e ujit, duke ndihmuar në parandalimin e faturimeve të tepërta të ujit.

- Kontroll - Konsumatorët gjithashtu zgjedhin pajisje të mençura në shtëpi për të kontrolluar më mirë funksionet brenda shtëpisë. Me teknologjinë e automatizimit në shtëpi, mund të dini se çfarë po ndodh brenda shtëpisë tuaj në çdo kohë.

- Lehtësi - Për shkak se teknologjia e automatizimit në shtëpi kryen automatikisht detyrat, përdoruesit kanë lehtësi të madhe. Shumë pajisje të mençura janë të pajtueshme me njëra-tjetrën, dhe mund të vendosni ndërhyrje të ndryshme mes pajisjeve për të automatizuar proceset e rregullta në shtëpi.

 

Ndricim

Ndriçimi është përdorimi i dritës për të arritur efekte praktike ose estetike. Ai përfshin përdorimin e të dy burimeve artificiale të dritës si llambat dhe ndriçuesit. Pajisjet që ndriçojnë një ambjent krijojnë një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm përveç shtimit të stilit në dekor . Automa ju vjen ne ndihme me nje shumllojshmeri pajisjesh per te gjitha ambjentet tuaja. Llambat LED përdoren si për ndriçimin e përgjithshëm ashtu edhe për qëllime të veçanta. LED duke përdorur parimin e përzierjes së ngjyrave mund të lëshojnë një gamë të gjerë ngjyrash duke ndryshuar proporcionet e dritës të gjeneruara në secilën ngjyrë parësore. Kjo lejon përzierjen e plotë të ngjyrave në llamba LED.

Nese po kerkoni dicka qe te kete jetegjatesi dhe me pak harxhime LED eshte zgjedhja e duhur. Redukton kostot e energjisë, përdor të paktën 75% më pak energji duke kursyer në shpenzimet. Redukton kostot e mirëmbajtjes – zgjat 35 deri 50 herë më shumë se llambat inkandeshente dhe rreth 2 deri 5 herë më i gjatë se ndriçimi fluoreshent.

Shërbime

Instalime per impiante ndricimi
Instalime per impiante ndricimi
Montim i ndricuesve ne apartamente
Montim i ndricuesve ne apartamente
Ndricim fasade hoteli
Ndricim fasade hoteli
Ndricim zyrash
Ndricim zyrash
Projekte ndricimi per lokale
Projekte ndricimi per lokale
Punime ndricimi
Punime ndricimi
Realizim projekte ndricimi
Realizim projekte ndricimi
Sisteme ndricimi per kopshte, shkolla
Sisteme ndricimi per kopshte, shkolla
Zbatim projektesh ndricimi per zyra dhe apartamente
Zbatim projektesh ndricimi per zyra dhe apartamente
Zbatim punimesh per ndricim
Zbatim punimesh per ndricim
Ndricuesa rrugore
Ndricuesa rrugore
Instalime Smart Home
Instalime Smart Home
Paisje inteligjente SMART
Paisje inteligjente SMART
Panele komandimi per automatizimin
Panele komandimi per automatizimin
Sisteme automatizimi per shtepi
Sisteme automatizimi per shtepi
Instalim ndricim LED per ambiente te brendshme
Instalim ndricim LED per ambiente te brendshme
Ndricuesa te varur industrial
Ndricuesa te varur industrial
Pllafonier ndricues tavanore
Pllafonier ndricues tavanore
Prozhektore me fuqi nga  10W-150W
Prozhektore me fuqi nga 10W-150W
Spote inkaso tavanor me ndricim led
Spote inkaso tavanor me ndricim led

Punë të kryera

Hotel Vista Mare
Hotel Vista Mare
Kopshti Mucaj, Vore
Kopshti Mucaj, Vore
Kopshti Shtepia e kukullave ne Cerme Sektor
Kopshti Shtepia e kukullave ne Cerme Sektor
Ndricim ambjent biznesi
Ndricim ambjent biznesi
Ndricim ambjenti Kopesht ne Shijak
Ndricim ambjenti Kopesht ne Shijak
Ndricim apartamenti
Ndricim apartamenti
Ndricim lokali, Ne Qoshka
Ndricim lokali, Ne Qoshka
Rezidenca studentore Nr1 Qytet Studenti
Rezidenca studentore Nr1 Qytet Studenti
Sistem Smart per zyra
Sistem Smart per zyra
Shkolla Kajo Karafili Maminas
Shkolla Kajo Karafili Maminas
Shkolla Mustafa Matohiti Patos
Shkolla Mustafa Matohiti Patos
Zbatim i projektit te ndricimit, DRSHTRR
Zbatim i projektit te ndricimit, DRSHTRR
Adisa, Kamez
Adisa, Kamez
Bar Restorant, Tirane
Bar Restorant, Tirane
Projekt i perfunduar, Srande
Projekt i perfunduar, Srande

Partnere

liper german led