Secondary Adv

EBS Fashion Group

 

Përshkrimi

EBS Fashion Group eshte kompani lider ne prodhimin dhe  personalizim e veshjeve profesionale dhe uniformave. Kompania  ofron cilesine e pare te veshjeve per profesione te ndryshme  krijuar me materiale te perzgjedhura qe i pershtaten profesionit  dhe ambientit te klientit. Ofron personalizim sipas brand-it dhe  kerkesave te klientit si dhe dizajn modern te veshjeve. EBS Fashion group specializohet ne prodhimin e veshjeve  korporative dhe zyrtare ideale per hotele, institucione financiare,  dhe korporate.

Gjithashtu kompania jone ofron sherbim te plote per sektorin  HORECA. Duke mbuluar te gjithe veshjet e stafit per sektoret e  ndryshem si: recepsion, kuzhine, bar / restorant, sanitim, spa,  magazine etj.  Pjese e rendesishme e prodhimit tone jane edhe uniformat  shkollore / kolegje duke filluar qe nga veshje zyrtare me  pantallon, xhakete kemishe, polo, pullover dhe deri tek veshje  sportive me complete tutash, t-shirts, dhe strece. EBS Fashion group sjell per here te pare ne shqiperi uniformat  active per sektorin e mjekesise si dhe profesionet e bukurise.  Idejuar per performance maksimale me materiale innovative te  cilat ofrojne jetegjatesi, nuk rrudhosen, nuk zbardhen dhe ofrojne  komoditet maksimal ne levizje si dhe design kontemporan. 

Çfarë ofron

- Veshje zyrtare per korporate hotele shkolla

- Uniforma pune: recepsion, kuzhine, bar / restorant, sanitim, spa, magazine

- Uniforma per kolegje: veshje zyrtare me pantallon, xhakete, kemishe, polo, pullover dhe deri tek veshje sportive me komplete tutash, t-shirts, dhe strece

- Uniforma AKTIVE per profesionet e shendetit dhe te bukurise

Shërbime

Bluza dhe Polo me porosi per femra
Bluza dhe Polo me porosi per femra
Bluze pune per meshkuj
Bluze pune per meshkuj
Funde per femra per pune
Funde per femra per pune
Jeleke per femra
Jeleke per femra
Kemisha meshkujsh me porosi per pune
Kemisha meshkujsh me porosi per pune
Kemisha pune me porosi per femra
Kemisha pune me porosi per femra
Komplet kostumi per femra (Fund dhe Kemishe)
Komplet kostumi per femra (Fund dhe Kemishe)
Komplet veshje xhakete dhe pantallona per femra
Komplet veshje xhakete dhe pantallona per femra
Komplete kostumi Xhakete, Pantallona, Jelek, Kollare per pune
Komplete kostumi Xhakete, Pantallona, Jelek, Kollare per pune
Komplete per femije tuta, bluze, hodie etj
Komplete per femije tuta, bluze, hodie etj
Kostume me porosi per femra
Kostume me porosi per femra
Kostume pune per femra
Kostume pune per femra
Kostume pune per meshkuj
Kostume pune per meshkuj
Kostume serioze per pune per femra
Kostume serioze per pune per femra
Perparese pune per femra
Perparese pune per femra
Perparese pune per lokale
Perparese pune per lokale
Perparese pune per meshkuj
Perparese pune per meshkuj
Perparese pune per restorante
Perparese pune per restorante
Perparese pune unisex me porosi
Perparese pune unisex me porosi
Polo me porosi per meshkuj
Polo me porosi per meshkuj
Uniforma dimerore per shkolla
Uniforma dimerore per shkolla
Uniforma per femije
Uniforma per femije
Uniforma per femra me porosi
Uniforma per femra me porosi
Uniforma per femra pantallona dhe bluze
Uniforma per femra pantallona dhe bluze
Uniforma per sanitare hoteli
Uniforma per sanitare hoteli
Uniforma per shkolla dhe kolegje
Uniforma per shkolla dhe kolegje
Uniforma pune per femra
Uniforma pune per femra
Uniforma sportive per femije
Uniforma sportive per femije
Uniforma sportive shkolle per femije
Uniforma sportive shkolle per femije
Uniforma te personalizuara per qendra estetike
Uniforma te personalizuara per qendra estetike
Uniforma te personalizuara per SPA
Uniforma te personalizuara per SPA
Uniforma verore per femije
Uniforma verore per femije
Veshje per sanitare
Veshje per sanitare
Veshje profesionale kuzhine gatimi per femra
Veshje profesionale kuzhine gatimi per femra
Veshje profesionale kuzhine gatimi per meshkuj
Veshje profesionale kuzhine gatimi per meshkuj

Historiku

EBS FASHION group operon ne tregun Shqipetar qe nga viti  1992. Grupi strehon 6 brande veshjesh dhe aksesoresh prej te  cilave 2 konkurrojne ne tregjet Europiane. Qe ne fillimet e saj  kompania ka synyar tregun e veshjeve me cilesore dhe high-end  ne cdo kategori te prodhimit duke mbajtur dhe cmime te  aksesueshme per tregun vendas sidomos per biznese dhe  kompani qe kerkojne cilesine maksimale te veshjeve.