Secondary Adv

LEDI SECURITY

 

Përshkrimi

Sisteme Sigurie Ledi është kompani e specializuar në instalimin e sistemeve të monitorimit dhe sistemeve të alarmit. Kompania ofron shërbimin e saj për instalimin e kamerave të sigurisë Hikvision, sistemeve antivjedhje në ambientin tuaj të shtepise, zyrës apo biznesit. Gjithashtu ofron shërbimin e  instalimit të sistemeve të zjarrit, CCTV dhe videocitofoni. Sisteme Sigurie Ledi tashmë me një eksperiencë disa vjeçare në treg, kompania ka treguar vlerat dhe seriozitetin e saj në gjithë sherbimet që ofron. Sisteme Sigurie Ledi ka një staf të kualifikuar sipas standardeve europiane. Çdo projekt ndiqet me profesionalizem të plote, ku nuk mungon në asnjë moment konsulenca dhe asistenca e vazhdueshme.

Çfarë ofron

Shërbimet që ofron kompania Sisteme Sigurie Ledi:

- Sisteme monitorimi Hikvision për shtepi, vila, apartamente, rezidenca, biznese

- Instalime kamerash dhe sisteme alarmi

- Sisteme antizjarri për zyra, kapanone

- Sisteme videocitofonie

- Montime prozhektorash dhe ndricim LED

- Sisteme monitorimi për urbane, taksi

- Instalime sisteme vëzhgimi CCTV

- Kamera analoge me sensore dhe dritë

- Instalim kamerash sigurie në ambiente zyrash, institucionesh

- Konsulence projekimi dhe asistencë sigurie

- Kamera Box, Bullet dhe Dome për survejim ambientesh

- Instalime dedektimi dhe sinjalizimi zjarri

- Kamera vëzhgimi për vende parkimi

- Instalim kamerash monitorimi sipas projektit

- Instalime për poste pune me rrjeta IT

Shërbime

Instalim kamerash me kualitet te larte imazhi
Instalim kamerash me kualitet te larte imazhi
Instalim kamerash sigurie ne apartamente
Instalim kamerash sigurie ne apartamente
Instalim kamerash vezhgimi
Instalim kamerash vezhgimi
Instalim sistem kamerash te brendshme
Instalim sistem kamerash te brendshme
Instalim sistem kamerash te jashtme
Instalim sistem kamerash te jashtme
Instalim sisteme alarmi, antivjedhje, zjarri ne biznese
Instalim sisteme alarmi, antivjedhje, zjarri ne biznese
Instalim sisteme kamerash IP, Sisteme CCTV
Instalim sisteme kamerash IP, Sisteme CCTV
Memorie per regjistrimin e pamjeve filmike
Memorie per regjistrimin e pamjeve filmike
Monitorim dhe instalim kamerash vezhgimi
Monitorim dhe instalim kamerash vezhgimi
Ndricim i jashtem me prozhektore LED
Ndricim i jashtem me prozhektore LED
Ndricime me shirita LED
Ndricime me shirita LED
Sensore levizje dhe zjarri
Sensore levizje dhe zjarri
Set kamerash vezhgimi analoge Hikvizion
Set kamerash vezhgimi analoge Hikvizion
Set sistem me kamera monitorimi Hikvision
Set sistem me kamera monitorimi Hikvision
Sisteme alarmi me wireless, videocitofoni
Sisteme alarmi me wireless, videocitofoni
Instalim sistemesh zjarri, alarmi per institucione
Instalim sistemesh zjarri, alarmi per institucione
Sisteme alarmi per shtepi, vila, rezidenca
Sisteme alarmi per shtepi, vila, rezidenca
Sisteme kamerash survejimi
Sisteme kamerash survejimi
Sisteme vezhgimi kamerash nga telefoni
Sisteme vezhgimi kamerash nga telefoni
Ushqyes kamerash monitorimi
Ushqyes kamerash monitorimi

Punë të kryera

Instalim kamerash monitorimi, Bar Kafe Alerio
Instalim kamerash monitorimi, Bar Kafe Alerio
Kamer sigurie e brendshme, Bar Kafe Alerio
Kamer sigurie e brendshme, Bar Kafe Alerio
Kamer sigurie e jashtme, Bar Kafe Alerio
Kamer sigurie e jashtme, Bar Kafe Alerio
Instalim kamerash Hikvision, Le Monde
Instalim kamerash Hikvision, Le Monde
Kamer analoge e brendshme, Le Monde
Kamer analoge e brendshme, Le Monde
Sistem survejimi, Le Monde
Sistem survejimi, Le Monde
Instalim kamerash, Rimbushje Elektronike Eno
Instalim kamerash, Rimbushje Elektronike Eno
Set kamerash Hikvision, Rimbushje Elektronike Eno
Set kamerash Hikvision, Rimbushje Elektronike Eno
Sistem alarmi dhe monitorimi, Rimbushje Elektronike Eno
Sistem alarmi dhe monitorimi, Rimbushje Elektronike Eno
Instalim i kamerave ne ambient te jashtem, Wine Store Henkli's
Instalim i kamerave ne ambient te jashtem, Wine Store Henkli's
Sensore levizje, Wine Store Henkli's
Sensore levizje, Wine Store Henkli's
Sistem alarmi me sensore levizje, Wine Store Henkli's
Sistem alarmi me sensore levizje, Wine Store Henkli's
Sistem kamerash, Wine Store Henkli's
Sistem kamerash, Wine Store Henkli's
Sistem kontrolli dhe monitorimi, Wine Store Henkli's
Sistem kontrolli dhe monitorimi, Wine Store Henkli's
Survejim i ambientit te brendshem, Wine Store Henkli's
Survejim i ambientit te brendshem, Wine Store Henkli's
Akses kontroll dhe konfigurim ne celular
Akses kontroll dhe konfigurim ne celular
Instalim kamerash te jashtme ne kantier ndertimi
Instalim kamerash te jashtme ne kantier ndertimi
Instalim sensore levizje
Instalim sensore levizje
Kamera monitorimi ne ambient te jashtem
Kamera monitorimi ne ambient te jashtem
Ndricim me spote ne ambient te jashtem
Ndricim me spote ne ambient te jashtem
Sistem alarmi ne biznes
Sistem alarmi ne biznes
Instalim kamerash ne kliniken Royal Diagnostic Center
Instalim kamerash ne kliniken Royal Diagnostic Center
Klinika Spitalore Royal Diagnostic Center
Klinika Spitalore Royal Diagnostic Center
Monitorim ambienti te jashtem, Royal Diagnostic Center
Monitorim ambienti te jashtem, Royal Diagnostic Center
Instalim dhe konfigurim kamerash sigurie ne objekt
Instalim dhe konfigurim kamerash sigurie ne objekt
Instalim sistem vezhgimi ne objekt biznes
Instalim sistem vezhgimi ne objekt biznes
Kamera vezhgimi rezolucion i larte, vendosje ne biznes
Kamera vezhgimi rezolucion i larte, vendosje ne biznes
Konfigurim pamje e kamerave te sigurise ne objekt
Konfigurim pamje e kamerave te sigurise ne objekt
Konfigurim, kamera dhe sistem sigurie
Konfigurim, kamera dhe sistem sigurie
Montim kamera sigurie ne vile
Montim kamera sigurie ne vile
Instalim kamera sigurie, Tobacco Shop
Instalim kamera sigurie, Tobacco Shop
Kamer sigurie ne ambient te brendshem, Tobacco Shop
Kamer sigurie ne ambient te brendshem, Tobacco Shop
Instalim kamera te jashtme sigurie ne fasaden e nderteses
Instalim kamera te jashtme sigurie ne fasaden e nderteses
Montim i kamerave te sigurise Hikvision per biznesin
Montim i kamerave te sigurise Hikvision per biznesin
Kamer vezhgimi e jashtme per ambientet e magazinimit
Kamer vezhgimi e jashtme per ambientet e magazinimit
Kamera sigurie, Instalim ne fasade vile per vezhgim institucioni
Kamera sigurie, Instalim ne fasade vile per vezhgim institucioni
Montimi i kamerave te vezhgimit Hikvison ne kapanon
Montimi i kamerave te vezhgimit Hikvison ne kapanon
Sistem vezhgimi dhe alarmi ne ambiente magazine
Sistem vezhgimi dhe alarmi ne ambiente magazine
Sistem vezhgimi Hikvision, Kapanon Industrial
Sistem vezhgimi Hikvision, Kapanon Industrial
Instalim impiant interneti dhe poste pune ne zyre private
Instalim impiant interneti dhe poste pune ne zyre private
Instalim kamera Full HD dhe Ups
Instalim kamera Full HD dhe Ups
Konfigurim nga telefoni i kamerave te sigurise
Konfigurim nga telefoni i kamerave te sigurise
Pune e perfunduar, Instalim kamera Sigurie
Pune e perfunduar, Instalim kamera Sigurie
Shtrirje linjash dhe instalim sistem vezhgimi
Shtrirje linjash dhe instalim sistem vezhgimi
Vile private, Instalim dhe konfigurim kamerash vezhgimi
Vile private, Instalim dhe konfigurim kamerash vezhgimi

Video