Secondary Adv

Cerpia Group

 

Përshkrimi

Cerpia Group, me qendër në Kamëz - Tiranë, është lider në punimet e gurit. Prej vitesh, punimet realizohen prej mjeshtrave me eksperiencë. Kompania sjell në treg cilësinë më të mirë në punimin e oxhaqeve, furrave, barbekju, hell pjekes për restorante dhe lokale. Realizojnë çdo punim sipas kërkesave specifike të klientit. Cezmat me veshje guri, lavamanë, oxhaqet, punimet me gur dhe mermer të varreve janë gjithashtu fokus i Cerpia Group. Cerpia Group për çdo porosi tuajën, ofron transport falas në të gjithë Shqipërinë.

Çfarë ofron

Tek Cerpia Group do të gjeni:

- Barbekju dhe furra profesionale 

- Hell pjekes me gurë vullkanik 

- Furra pjekjeje me tulla zjarrduruese

- Oxhaqe me punim guri

- Korniza oxhaku  

- Cezma prej guri 

- Lavamane guri me gdhendje

- Punime dekorative ne gur etj. 

Shërbime

Barbekju betoni me dekore guri
Barbekju betoni me dekore guri
Furra per pjekje mishi me gur vullkanik
Furra per pjekje mishi me gur vullkanik
Furra profesionale pjekjeje per restorante, lokale
Furra profesionale pjekjeje per restorante, lokale
Hell dhe furra pjekjeje me tulla zjarrduruese
Hell dhe furra pjekjeje me tulla zjarrduruese
Barbekju dhe hell profesional per pjekje me dru
Barbekju dhe hell profesional per pjekje me dru
Oxhaqe me tulla dekorative zjarrduruese
Oxhaqe me tulla dekorative zjarrduruese
Oxhaqe stil klasik me gdhendje
Oxhaqe stil klasik me gdhendje
Oxhaqe guri me gdhendje per shtepi, vila
Oxhaqe guri me gdhendje per shtepi, vila
Dekorime oxhaku me gur dhe granit
Dekorime oxhaku me gur dhe granit
Korniza oxhaku prej guri, mermeri, graniti
Korniza oxhaku prej guri, mermeri, graniti
Oxhaqe catie prej guri
Oxhaqe catie prej guri
Cezma me gure dekorative per lokale, restorante, vila
Cezma me gure dekorative per lokale, restorante, vila
Cezma punim guri per oborre
Cezma punim guri per oborre
Lavamane guri me gdhendje per oborre vilash
Lavamane guri me gdhendje per oborre vilash
Cezma me veshje guri
Cezma me veshje guri
Punime varresh me gur
Punime varresh me gur
Tavolina dhe karrige prej guri
Tavolina dhe karrige prej guri
Veshje muri me pllaka guri
Veshje muri me pllaka guri
Punime dekorative guri
Punime dekorative guri
Gdhendje figurash ne gur sipas kerkeses
Gdhendje figurash ne gur sipas kerkeses

Punë të kryera

Cerpia Group1638782426
Cerpia Group1638782444
Cerpia Group1638782459
Cerpia Group1638782475
Cerpia Group1638782495
Cerpia Group1638782512
Cerpia Group1638782535
Cerpia Group1638782658
Cerpia Group1638782671
Cerpia Group1638782691
Cerpia Group1638782705
Cerpia Group1638782728
Cerpia Group1638782748
Cerpia Group1638782765
Cerpia Group1638782786

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PunimeGuri (@punimeguri_)