Secondary Adv

WSG Albania

 

Përshkrimi

WSG Albania është një firmë italiane në fushen e prerësave të metalit. Tashme vjen dhe në shqipëri bashkangjitur dhe gamave të tjera në fushen e drurit, metalit dhe betonit me brande te ndryshme si CMT Orange tool, Krino, Maurer Plus, Force, Cuts Diamant, Rhodius. Shtepia e veglave prerese si freza, filiere, punto, inserte në fushën industriale dhe teknologjike. Produktet tona vijne kudo që të jeni nëpërmjet postës me shop online.

 

Synimi jonë është t'ju garantojmë cilësi garanci dhe shpejtësi nëpërmjet korrierëve tanë, për t'ua bërë punën tuaj sa më të lehtë dhe efikase. Punojmë çdo ditë nga e hena në të shtunë. Profesionet  që kanë nevojë për pajisjet tona janë tornitorë, mekanike me pajisje teknologjike CNC, marangozë, elektricist, hidraulik, auto servis, të gjitha fushat e ndertimit, frezat teknologjike etj.

Shërbime

Aksesore per perpunim dhe prodhim metali, druri, betoni
Aksesore per perpunim dhe prodhim metali, druri, betoni
Aksesore profesional per vegla elektrike
Aksesore profesional per vegla elektrike
Disqe preres per metal, alumin, dru
Disqe preres per metal, alumin, dru
Freza per makineri perpunim druri
Freza per makineri perpunim druri
Freza per makineri perpunim metali
Freza per makineri perpunim metali
Furnizim me vegla dhe materiale ndihmese per punime betoni, hekuri dhe druri
Furnizim me vegla dhe materiale ndihmese per punime betoni, hekuri dhe druri
Lama sharrash dhe metali
Lama sharrash dhe metali
Materiale konsumuese per makineri industriale
Materiale konsumuese per makineri industriale
Materiale konsumuese per makineri perpunim druri
Materiale konsumuese per makineri perpunim druri
Materiale konsumuese per vegla elektrike
Materiale konsumuese per vegla elektrike
Materiale per makineri perpunim hekuri
Materiale per makineri perpunim hekuri
Pjese konsumi per makineri prodhimi dhe perpunimi
Pjese konsumi per makineri prodhimi dhe perpunimi
Pjese nderrimi per te gjitha komponentet e makinerive
Pjese nderrimi per te gjitha komponentet e makinerive
Punto betoni dhe metali
Punto betoni dhe metali
Punto freze dhe gota me diamant per beton
Punto freze dhe gota me diamant per beton
Vegla dhe aksesore per marangoz
Vegla dhe aksesore per marangoz
Vegla dhe aksesore per punime druri
Vegla dhe aksesore per punime druri
Vegla dhe aksesore per punime hekuri
Vegla dhe aksesore per punime hekuri
Vegla dhe aksesore preres
Vegla dhe aksesore preres
Vegla dhe materiale ndihmese per punime hidraulike
Vegla dhe materiale ndihmese per punime hidraulike
Vegla dhe materiale per punime gipsi
Vegla dhe materiale per punime gipsi
Vegla dhe materiale per tornitore
Vegla dhe materiale per tornitore
Vegla pune dhe materiale ndihmese per elektricist
Vegla pune dhe materiale ndihmese per elektricist
Vegla, Aksesore dhe Materiale per makineri industriale
Vegla, Aksesore dhe Materiale per makineri industriale
Velga dhe aksesore per elektricist
Velga dhe aksesore per elektricist

Partnere

cmt-toolscuts-diamantcutwelforce-profesionalkrinomaurerrhodiussauwsg-cutting-tools