Secondary Adv

DOCI KONSTRUKSION

 

Përshkrimi

Doçi Konstruksion e specializuar dhe angazhuar totalisht për punimet e sferes së ndertimit në të gjithë fushat e saj. Kompania Doçi ofron konstruksion dhe rikonstruksion të Godinave Civile dhe Industriale. Eksperienca disa vjeçare në ndërtim, përkushtimi dhe vemendja maksimale në çdo detaj, bën që të ofrojmë pune cilësore dhe ndërtime moderne që e bëjnë jetën tuaj më të thjeshtë dhe komode.

 

Doçi eshte e specializuar ne fusha te ndryshme si: karpentieri, suvatime, lyerje, shtrim pllakash, punime gipsi, punime dekorative, patinime, ndërtime muresh, restaurime, ndërtime nga themeli dhe shumë punime të tjera në fushën e ndërtimit.

 

Njohuria dhe përvoja jonë na lejon të vendosim afate të sakta për çdo ide të ndërtuar nga projekti në projekt. Na kontaktoni për më shumë informacion në mënyrë që të bëheni klienti ynë i ardhshëm i kënaqur.

Çfarë ofron

Kompania Doçi ofron punime te ndryshme si:

 

- Punime gërmimi 

- Mur tulle

- Punime suvatimi

- Grafiato per fasada

- Punime hidraulike

- Sherbime hidrosanitare

- Punime parketi

- Shtresë veshje pllakash 

- Punime patinimi lyerje

- Punime kartonxhesi mure tavane

- Heqje lageshtie

- Punime betoni 

- Hidroizolime etj.

Shërbime

Betonime ne objekt
Betonime ne objekt
Grup pune per zbatim punimesh ndertimi
Grup pune per zbatim punimesh ndertimi
Ndertim me celesa ne dore per shtepi private dhe vila
Ndertim me celesa ne dore per shtepi private dhe vila
Ndertim nga fillimi per shtepi vila
Ndertim nga fillimi per shtepi vila
Ndertim objektesh shteterore
Ndertim objektesh shteterore
Ndertim vile me celesa ne dore
Ndertim vile me celesa ne dore
Ndertime objektesh industriale
Ndertime objektesh industriale
Nenkontraktor per zbatim punimesh ndertimit
Nenkontraktor per zbatim punimesh ndertimit
Nenkontraktor punimesh ndertimi
Nenkontraktor punimesh ndertimi
Nenkontraktues per punime ndertimi
Nenkontraktues per punime ndertimi
Prishje ndertimi dhe Germime
Prishje ndertimi dhe Germime
Punime betonarme
Punime betonarme
Punime grafiato dhe sistem kapote
Punime grafiato dhe sistem kapote
Punime hekurkthimi
Punime hekurkthimi
Punime karpenterie
Punime karpenterie
Punime karpentieri, druri, metal
Punime karpentieri, druri, metal
Punime murature te ndryshme(mure tulle,blloqe betoni)
Punime murature te ndryshme(mure tulle,blloqe betoni)
Rikonstruksion shkollash, kopshtesh, cerdhesh
Rikonstruksion shkollash, kopshtesh, cerdhesh
Zbatim punimesh ndertimi per kompleks vilash, pallatesh
Zbatim punimesh ndertimi per kompleks vilash, pallatesh
Ndertime me celesa ne dore
Ndertime me celesa ne dore
Punime Gipsi dhe Rifinitura
Punime Gipsi dhe Rifinitura
Punime patinim lyerje
Punime patinim lyerje
Punime suvatimi te jashtme dhe te brendshme
Punime suvatimi te jashtme dhe te brendshme
Restaurim tualetesh per apartamente, lokale, hotele, qendra tregtare etj
Restaurim tualetesh per apartamente, lokale, hotele, qendra tregtare etj
Rikonstruksion apartamentesh me celesa ne dore
Rikonstruksion apartamentesh me celesa ne dore
Shtrim laminati dhe parketi masiv
Shtrim laminati dhe parketi masiv
Shtrim pllakash per dysheme dhe tualete
Shtrim pllakash per dysheme dhe tualete
Sistemime te jashtme dhe gjelberim
Sistemime te jashtme dhe gjelberim
Suvatimet e brendshme dhe ato te jashtme
Suvatimet e brendshme dhe ato te jashtme
Veshje me pllake per mure tualet dhe kuzhine gatimi
Veshje me pllake per mure tualet dhe kuzhine gatimi

Punë të kryera

Cerdhja Sunny Hill
Cerdhja Sunny Hill
Ndertim kompleksi
Ndertim kompleksi
Ndertim objekti industrial
Ndertim objekti industrial
Ndertim objekti me celesa ne dore (Shtepi private)
Ndertim objekti me celesa ne dore (Shtepi private)
Ndertim shtepi private me celesa ne dore
Ndertim shtepi private me celesa ne dore
Vile private - Zbatim punimesh ndertimi dhe arredimi te jashtem
Vile private - Zbatim punimesh ndertimi dhe arredimi te jashtem

Video