Secondary Adv

Gomina.al

 

Përshkrimi

Fabrika e Gominave/ Guarnicioneve/ Tubolare / Izoluese dhe shiritave plastike e PVC

 

Gomina.al është ndër kompanitë e para të krijuara pas ndryshimit të sistemit dhe lejimin e kompanive private në shqipëri.

E themeluar që në vitin 1996 Gomina.al shpk është sot me plot 21-vjet eksperiencë, përkushtim dhe përmirësime të vazhdueshme, duke sjellë për tregun shqiptar dhe rajonal produkte që konkurojnë me cilësi.

Sot gomina.al ka një gamën e plotë të produkteve guarnicione të stadartizuara dhe përdorura gjerësisht në tregun shqiptar e rajonal të prodhimit të duraleve e drurit në dyer, dritare, etj, si dhe prodhon me porosi për ndërtues e prodhues që kërkojnë prodhim në sasi të një guarnicioni të veçante.

 

Gomina.al është themeluar dhe vendosur në zonën industriale të qytetit të Fierit, një nyje lidhëse më të gjitha qytetet e shqipërisë. Me kapacitetet e saj inxhinierike Gomina.al vendosi të prodhojë në shqipëri produkte inovative, duke themeluar ndërmarjen Gomina.a e para e këtij lloji në territorin e shqipërisë.

Ajo që dallon të gjitha produktet tona është pasioni dhe serioziteti që vendosim çdo ditë për këtë punë.

Ndërmarja merret kryesisht me prodhimin dhe me tregtinë e guarnicioneve për dritare dhe dyer alumini e plastike. Me kalimin e kohës ndermarja është specializuar gjithnjë e më shumë dhe ne fushën e guarnicioneve të tjera si për drurin, qepenin ,veshje karrigesh dhe tenda dielli duke zgjeruar kështu gamën e produkteve që prodhon dhe tregton. Testimet e vazhdueshme të produkteve, na kanë mundësuar të prodhojmë produkte me karakteristikat më të mira fizike, (elasticiteti, fortësia etj..) për llojin përdorimit që do të kenë.

Çfarë ofron

Gomina.al prodhon jo vetëm gamën e plotë të gominave dhe guarnicioneve për çdo përdorim të standartizuar që njihet në treg, por gjithashtu gomina, guarnicione, tubo vaditje, veshje karrigesh me porosi, sipas kërkesave tuaja specifike. Gomina.al është e gatshme të bashkëpunojë me kompaninë tuaj në realizimin e produkteve të veçanta kur kjo kërkohet në sasi. Nëse jeni një kompani që dëshiron të prodhojë një tip guarnicioni, tubo, gomine, shiriti etj. Gomina.al mund të ndihmojë në prodhimin e produktit me karakteristika specifike ideale për përdorimin tuaj, (fortësi, elasticitet etj…). Ndihuni të lirë të kontaktoni për pyetjet tuaja dhe të specifikoni mbi idetë, synimet dhe produktet që dëshironi të realizoni.

Shërbime

Fabrike per prodhimin e gominave dhe guarnicioneve
Fabrike per prodhimin e gominave dhe guarnicioneve
Furnizim me gomina dhe guarnicione per dyer, dritare dhe fasada
Furnizim me gomina dhe guarnicione per dyer, dritare dhe fasada
Gomina per materiale qe perdoren ne ndertim, prodhim etj
Gomina per materiale qe perdoren ne ndertim, prodhim etj
Guarnicione dhe gomina me shumice per dyer dhe dritae
Guarnicione dhe gomina me shumice per dyer dhe dritae
Guarnicione dhe gomina ne shitje per dyer dritare fasada
Guarnicione dhe gomina ne shitje per dyer dritare fasada
Guarnicione dhe gomina per izolime cilesore
Guarnicione dhe gomina per izolime cilesore
Guarnicione per dyer dritare dhe fasada
Guarnicione per dyer dritare dhe fasada
Guarnicione xhami
Guarnicione xhami
Gomina per qepena
Gomina per qepena
Gomina per betone dhe mermere
Gomina per betone dhe mermere
Gomina per te gjitha punishtet, fabrikat, ndertuesit qe kerkojne prodhim te vecante
Gomina per te gjitha punishtet, fabrikat, ndertuesit qe kerkojne prodhim te vecante
Guarnicione per profile alumini, druri, plastike (PVC)
Guarnicione per profile alumini, druri, plastike (PVC)
Prodhim gominash per dyer dhe dritare etj
Prodhim gominash per dyer dhe dritare etj
Tuba izoluese dhe shirita plastike e PVC
Tuba izoluese dhe shirita plastike e PVC
Tuba per vaditje
Tuba per vaditje