Secondary Adv

FORTIFIN shpk

 

Përshkrimi

 

Fortifin shpk është themeluar në vitin 2014, me synimin për të përmbushur sa më mirë me shërbime dhe produkte cilësore fushën e ndërtimit. Bashkëpunimet e kompanisë Fortifin kanë rezultuar ndër më të suksesshmet me shoqëritë ndërtuese më të mëdha në rajon.


Ne ofrojmë: 
- Produkte te certifikuara
- Menaxhim projekti
- Korrektesi dhe profesionalizem

Çfarë ofron

1.    Mbulesa Fuge sizmike për fasada, mure të brendshme, tarraca, tavane dhe dysheme
(Diletacioni). Per gjeresi fuge nga 3 cm deri ne 35 cm.
2.    Mbulese fuge termike per dysheme pllaka qeramike dhe dysheme industriale per magazina apo kapanone.
3.    Sisteme për mbrojtjen e mureve, korrimano, kendore për spitale.
4.    Sisteme për mbrojtjen e mureve dhe sinjalizimin për parkime dhe objekte industriale.
5.    Tapete alumini me PVC ose Tekstil për hyrje në godina.
6.    Profile të ndryshme alumini per fasada, pllaka, parkete, plintus etj.
7.    Sipërfaqje taktile për persona të verbër.
8.    Shirita PVC kundra ujit për ndërtime.
9.    Ngjitës për PVC/ EPDM.
10.  Produkte të tjera ndërtimi.

Shërbime

Mbulese fuge sizmike per gjeresi te ndryshme
Mbulese fuge sizmike per gjeresi te ndryshme
Mbulese fuge per Ura
Mbulese fuge per Ura
Membrane Epdm per hidroizolim fuge sizmike
Membrane Epdm per hidroizolim fuge sizmike
Sisteme parandalimi rrjedhje uji ne pllaka betoni
Sisteme parandalimi rrjedhje uji ne pllaka betoni
Ngjites PVC
Ngjites PVC
Sisteme per mbrojtjen e mureve ne parking
Sisteme per mbrojtjen e mureve ne parking
Sisteme per mbrojtjen e mureve ne spitale
Sisteme per mbrojtjen e mureve ne spitale
Sisteme sinjalistike per te verber
Sisteme sinjalistike per te verber
Tapete Alumini me PVC ne hyrje
Tapete Alumini me PVC ne hyrje
Flete plumbi dimensione te ndryshme
Flete plumbi dimensione te ndryshme