Secondary Adv

MEMA ENGINEERING

 

Përshkrimi

Mema Engineering e ka nisur aktivitetin në vitin 1999 si një biznes familjar në qytetin e Durrësit, në prodhimin e ingranazheve industriale dhe bujqësore. Kompania është ndërtuar mbi bazën e cilësise, korrektësisë ndaj klienteve dhe garancisë që ofron për produktet. Mema Engineering bashkëpunon me kompanitë më të mëdha të ndërtimit dhe bujqësisë në Shqipëri. Falë fleksibilitetit, cilësisë dhe përvojës 22 vjecare, jemi në gjëndje të ofrojmë komponentë të transmetimit për sektoret më të ndryshëm industrial dhe bujqësor. 

Qëllimi i Mema Engineering është krijimi dhe realizimi i produkteve duke u bazuar në kërkesat e klientit. Cilësia dhe besimi janë bazat që e bëjnë një kompani të jetojë gjatë. Ne do të sigurojmë shërbimet më të mira dhe produkte me cilësi të lartë për të gjithë klientet. Kompania prioritet ka garantimin e cilësisë së produkteve që prodhon si dhe korrektësinë ndaj klientit. Tek Mema Engineering do të gjeni: Ingranazhe, Akse, Pinione, Burma reduktori, Cifte konik, Komponente transmetimi etj. 

Shërbime

Burma reduktori per mjete te renda
Burma reduktori per mjete te renda
Cifte konik
Cifte konik
Ingranazh me dhembe te drejte mjete industriale
Ingranazh me dhembe te drejte mjete industriale
Ingranazh vinci me dhembe te drejte
Ingranazh vinci me dhembe te drejte
Ingranazhe konike
Ingranazhe konike
Ingranazhe me dhembe spiral, korone, pinion per diferencial piruni elektrik
Ingranazhe me dhembe spiral, korone, pinion per diferencial piruni elektrik
Ingranazhe per diferencial dhe kamio
Ingranazhe per diferencial dhe kamio
Ingranazhe reduktori me dhembe te pjerret
Ingranazhe reduktori me dhembe te pjerret
Komponente transmetimi industrial dhe bujqesor
Komponente transmetimi industrial dhe bujqesor
Pinione per freze bujqesore
Pinione per freze bujqesore
Prodhim aksesh per mjete te renda
Prodhim aksesh per mjete te renda
Prodhim ingranazhe planetar per makineri
Prodhim ingranazhe planetar per makineri
Prodhim ingranazhesh per makina
Prodhim ingranazhesh per makina
Prodhim ingranazhi ne Shqiperi
Prodhim ingranazhi ne Shqiperi
Prodhim ingranazhi per automjete
Prodhim ingranazhi per automjete
Prodhim pinione
Prodhim pinione
Thika mulliri per bluarje plastike
Thika mulliri per bluarje plastike
Ingranazhe konike me dhembe te drejte, korone, pinion per freze bujqesore
Ingranazhe konike me dhembe te drejte, korone, pinion per freze bujqesore
Ingranazhe me dhembe spiral, korone, pinion per diferencial piruni elektrik
Ingranazhe me dhembe spiral, korone, pinion per diferencial piruni elektrik
Prodhim ingranazhesh me dhembe te drejte, ingranazhe reduktori eskavatori
Prodhim ingranazhesh me dhembe te drejte, ingranazhe reduktori eskavatori

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mema Engineering (@mema_engineering)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mema Engineering (@mema_engineering)