Secondary Adv

Sula Mobileri

 

Përshkrimi

Mobileri Sula u themelua në vitin 1993 dhe që në zanafillen e saj, fokusi kryesor ka qënë mjeshtëria maksimale për të krijuar copëza nga dizajne kontemporane. Për 27 vite jemi munduar të perfeksionojmë artin e mobilimit, duke ju siguruar klientëve cilësi, korrektësi dhe garanci. 

Jemi pasionante në zhvillimin për të krijuar një shtepi inovative dhe mobilim me vlera të larta. Gjithashtu duke i siguruar shpërbim klientit në çdo moment të procesit të punës. Një ndër fokuset kryesore që kemi është të realizojmë çdo projekt ose ide që klientet kanë duke zgjeruar stilet, dizajnet në mënyrë që të krijojmë ambientin tuaj të ëndrrave.

Çfarë ofron

Ajo çka ofron Mobileri Sula janë variacione të ndryshme si:

- Dhoma gjumi 

- Kuzhina 

- Sallone 

- Dhoma ndjenje

- Mobilim dyqanesh 

- Garderoba etj.

 

Ne mendojmë që mobilimi shpreh një reflektim të asaj që je, prandaj ne duam që të pasqyrojmë sa më mirë ate çka ne bëjmë. Mobiloni shtepinë e ëndrrave tuaja me Mobileri Sula!

Shërbime

Mobileri me porosi
Mobileri me porosi
Mobilim sipas arkitetit
Mobilim sipas arkitetit
Arredim biznesi sipas projektit
Arredim biznesi sipas projektit
Mobilim dyqanesh
Mobilim dyqanesh
Zbatim projekti per arredim
Zbatim projekti per arredim
Arredim dhoma gjumi
Arredim dhoma gjumi
Mobilim kuzhine
Mobilim kuzhine
Arredim sallonesh
Arredim sallonesh
Mobilim zyrash
Mobilim zyrash
Prodhim mobiljesh
Prodhim mobiljesh
Divane kontemporane
Divane kontemporane
Dhoma gjumi me porosi
Dhoma gjumi me porosi
Kende moderne me cope, tapiceri
Kende moderne me cope, tapiceri
Kuzhina gatimi moderne
Kuzhina gatimi moderne
Minibare dhe kristaliere
Minibare dhe kristaliere
Kuzhina klasike me porosi
Kuzhina klasike me porosi
Mobilje me mdf me lyerje
Mobilje me mdf me lyerje
Mobilje televizori, soxhorno
Mobilje televizori, soxhorno
Mobilje per korridor, portmonto
Mobilje per korridor, portmonto
Tavolina ngrenie me karrige
Tavolina ngrenie me karrige
Karrige te modeleve te ndryshme
Karrige te modeleve te ndryshme
Tavolina konsole
Tavolina konsole
Krevate me tapiceri
Krevate me tapiceri
Dysheke me cilesi te ndryshme, zgara dhe mekanizma
Dysheke me cilesi te ndryshme, zgara dhe mekanizma
Elektroshtepiake
Elektroshtepiake

Punë të kryera

Beauty Point Albania
Beauty Point Albania
Dimo Center Parfumeri
Dimo Center Parfumeri
Klinika okulistike italiane Frioni, Paskuqan
Klinika okulistike italiane Frioni, Paskuqan
Kompletim dyqani, Galeria ETC
Kompletim dyqani, Galeria ETC
Lilu Kids Concept Store
Lilu Kids Concept Store
Mobilim Farmacie
Mobilim Farmacie
Parfumeri Eliks, Durres
Parfumeri Eliks, Durres
Dhome gjumi matrimoniale, apartament
Dhome gjumi matrimoniale, apartament
Dollap me shine, kanata xhami
Dollap me shine, kanata xhami
Garderobe sipas projektit
Garderobe sipas projektit
Kompletim dhome gjumi
Kompletim dhome gjumi
Kuzhine gatimi ne apartament, MDF me lyerje
Kuzhine gatimi ne apartament, MDF me lyerje
Mobilje tualeti me porosi
Mobilje tualeti me porosi
Projektim, punim dhome gjumi moderne
Projektim, punim dhome gjumi moderne
Punime kuzhine gatimi inkaso
Punime kuzhine gatimi inkaso